Venner

Gaga konsert i desember!

Sorry! Vet marit blogga om dette først, men jeg visste det ikke før nå! Ho har og et supert innlegg!!, bloggen hennes [HER]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er dritglad! Fordi jeg og mine supre bestevenninner inger og marit skal sammen på konsert i desember. Og det er ikke på hvilken som helst konsert, men Lady Gaa sin. For to år siden var vi og på konserten hennes og den var helt super. Ho gjør så mye ut av konsertene sine, ho står ikke bare der som en kjedelig hvilkensomhelst kjendis i kjole og synger. Men ho har de rette kostymene, showene og det blir aldri kjedelig! Samme hvor teit eller rar sangen er blir det bra, fordi du ser ned på ho og ser hvor mye ho gjør for å holde showet i gang, og ho får det til så perfekt. Beundrer henne! 

Konserten er på en torsdag, så vi må ta fri fra skola ett par dager. Husker ikke hvilket hotell det var vi skulle ligge på, men det ligger i Oslo. Da får vi og fine muligheter til å shoppe! Og jeg har alerede begynt å spare. Ååå, det blir en så utrolig koselig tur, med verdens beste folk. Gleder meg no så sykt.!

Er foresten syk i dag, det suger.. Hater å vere syk, off. Derfor jeg ser litt loka ut x]

Forige Lady Gaga konserten vår. Vi var så søte og små^^<3

Digger den dama!

-Ina ♥

Love you

Dette har skjedd siden sist

Sorry men blogghumøret har vert på bunn, og med det mener jeg at jeg har ikke giddi å skrivd en dritt om noe som helst. Sorry for det! Skal skjerpe meg, og vil begynne igjen.

Så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i det siste. Jeg har foreksempel sett filmen Madagaskar med søte mennesker, den var bra og den sirkus sangen fester seg på hjernen hvert minste sekund.

Har og passa hunden en uke og den uka gjorde jeg ikke anna enn å skype med venner. Skypa hver eneste kveld, og det var egentlig ganske koselig.

Var på epleslang med Inger, Marit, Syver og Sondre! Kjempegøy, tida gikk kjempefort. Stakkars epletrær sier jeg.. :P

Og i helga var jeg på Krik komfirmasjonsleir, og det blei mye bedre enn forventa. Kosa meg med venner, sovna under møter og sneik meg ut om natta <3

Kom hjem fra krik i går og impulsovernatta hos Inger med Marit i natt. Vi bada i boblebadet i går kveld, og det var like deilig som alltid.

Nå koser jeg meg hjemme med min elskede musikk. Litt digg å komme hjem faktisk, men har hatt det så gøy i det siste. Håper ikke morroa tar slutt nå.

-Ina

Sorry for all mobilblogging!!

Har sagt jeg vil bli flinkere til å blogge med ordentlige bilder tatt med kameraet og blogge fra pcen, men denne uka har jeg ikke fått tid til det ene eller det andre. Så det beklager jeg!

Overnatta i telt med Tobias, Håvard, Inger og Marit i natt. Det var jo gøy, vi prata egentlig hele tida. Og i dagtidelig lagde Tobias vaffler til oss og etter det tok vi ned teltet, pakka sakene våre og så gikk jeg, Inger og Marit til sundre. Vi henta sykkelen til Marit og kjøpte oss noe å drikke. Kikka litt på caktus og prøvde litt klær. Endte opp med å kjøpe en topp som jeg skal ha på på discon i mårra. Gikk en tur på apoteket hvor jeg kjøpte seriøst verdens beste hårbørste! Har aldri vert så digg å gre håret før. Det er en tangle teezer hårbørste i rosa.

Vaska litt klær i dag, og prøvde å pakke til knattholmen... Men jeg var ikke i pakke humør i dag. Klarte ikke å finne fram noe, og jeg klarte ikke å tenke klart. Jeg kommer så sykt til å glemme noe. Skal få vaska og pakka mer i mårra. Viss jeg får tid siden jeg skal på Ålcup, disco og overnatte hos Inger! Hvordan skal dette gå?!

Nå skal jeg nerde litt pc og så skal jeg sove ;) Natta^^

Pakke opp å ned telt var Inger og Tobias sin greie :P

Håvard xP

Off.. Klarer ikke å pakke!! Selv om det star i brosjyra, men det er jo mye mer man må ha med!..

-Ina <3

Bra dag

I natt overnatta jeg, Inger og Marit hos meg og i dag tidelig kl. 12 sykla vi fra meg og til gamle byggmaker'n sammen med noen venner. Vi kosa oss der og jeg og Marit så på at de andre hoppa og bada. Litt for kaldt vann for oss. Vi hadde det veldig gøy. Etter et par timer sykla vi til bråta hvor vi spilte fotbal og løp litt rundt. Har vert en fin dag med fine folk. Jeg sykla faktis helt hjem igjen etterpå. Hihi.

-Ina <3

Gamle bilder

Har fått ett virus på pcen nå som heter security shield og det lar meg ikke få tilgang til internett, men plutselig nå når jeg skrudde  på pcen funka det. Jeg er sykt redd for de gamle bildene mine nå, og at de forsvinner.. prøvde i hele går å brenne over på cd, men det gikk rett i dass. Onkel kommer heldigvis i mårra og han får forhåpentligvis fjerna viruset uten skader på bildene mine.

Måtte poste innlegget nå før jeg mister internett igjen -_-

Jeg blei så glad når jeg bladde gjennom bilder i går, fant mange jeg ikke hadde sett på lenge. De er av meg, Inger og Marit siden vi alltid tar masse bilder. Vi har forandra oss en del, morsomt å se.
Har så mange fler, men de er på en annen pc. Vi har jo forandret oss litt, bare skjekk bloggen til Marit å se  Lovepinky.blogg.no <3
-Ina ♥