Sponsor

Rapunzel hair extensions

For litt siden fikk jeg hair extensions fra nettbutikken Rapunzrel of Sweden. Jeg valgte å bestille clipon set med sju deler. Har testen løshåret og brukt det siden jeg fikk det i posten, og jeg er faktisk veldig fornøyd! Jeg selv syntest jeg har en veldig rar hårfarge og har aldri funnet løshår som matcher mitt hår, men jeg sendte inn bilde av håret mitt til Rapunzel og de kom med en forslag til hvilket jeg burde velge. De valgte selvfølgelig helt riktig hårfarge og nå klarer jeg meg ikke en dag uten å gå med det.

Jeg elsker å se meg selv med langt hår og i begynnelsen gikk jeg og tok på det hele tiden, men nå har det på en måte blitt en del av meg. Håret mitt blir rett og slett ikke lenger så hvorfor ikke bruke løshår, det er jo hår og den eneste forskjellen er at det er lenger og penere man ser ingen forskjell man bare vet at den er der. Nå kan jeg gjøre ting med håret mitt som jeg aldri har kunnet gjort før, har ikke dere med halvlangt hår noen gang hatt lyst til å ha en lang flette på siden, høye mysefletter eller sette opp håret slik du aldri har gjort før? 

Rapunzel of Sweden selger ikke bare clipon set med extensions, men faktisk et utrolig stort utvalg innen løshår, tilbehør og produkter. På nettsida deres viser de også filmer og instruksjoner om løshåret. Prisen er heller ikke så verst, man får mye for pengene og kvaliteten på håret er kjempebra! Anbefaler deg virkelig å ta turen innom nettsida deres og ta en titt selv, produktene er virkelig til å anbefale. 

Grunnen til att jeg har valgt å prøve ut løshåret i 2 uker før jeg skriver innlegget, er fordi jeg ville teste det skikkelig ut. Ville teste det både med og uten krøller osv. Om du ønsker å bestille dette håret anbefaler jeg deg i tillegg å kjøpe visse produkter ved siden av. Børste som er tilpasset extension, pleiende produkter er noe jeg vil anbefale på det sterkeste. Siden jeg bruker vanlige stylingsprodukter i håret er det lurt å vaske det kanskje en gang i mnd, anhengi av hvor mye du bruker dette. Er det første gang du skal prøve løshår anbefaler jeg deg å kjøpe det jeg har kjøpt, og heller prøve noe mere permanent når du har blitt vant med dette.

Jeg håper virkelig flere ønsker å prøve ut dette håret, jeg angrer ikke en dag. Hadde bestilt meg nytt umiddelbart om noe hadde skjedd med det jeg nå har. Sånn att ingen skal være i tvil så kan dette håret rettes, krølles, vaskes og styles akkurat som vanlig hår. Rapunzel er en meget seriøs butikk som har masse kunder og fått gode tilbakemeldinger. Bestill deg hår idag så har du håret til helgen! Tenk så deilig med langt , tykt hår :-) Har dere spørsmål så kom med dem. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Håret mitt før jeg fikk løshar fra Rapunzel:
Slik så håret mitt ut etter at jeg fikk løshåret fra Rapunzel:


Rapunzel of Sweden si nettside finner du HER!

 

-Ina♥

 

                                                                                                                                                                                                                                                                          //Sponset

Vinn gavekort, bli vakker!

I går var jeg og vokset øyenbrynene mine, som jeg vanligvis gjør en gang i måneden. Noen tror det gjør så utrolig vondt, men det tar to sekunder og så er det over og superfint! Jeg blir like fornøyd med resultatet hver gang.

 

Det er ikke hvilken som helst plass jeg vokser øyenbrynene, jeg vokser faktisk på HUD- OG AROMASALONGEN her på Ål. Jeg har gått dit og vokset nå snart i ett år og elsker det. Marit O. Medgard som eier salongen er kjempeflink og ikke minst hyggelig. Viss du nå tror at hun bare vokser, er det helt feil. Marit har og aromabehandlinger, Solbehandlinger, vipper og bryn, manikyr og lakkering av negler, Legger sminke og viser hvordan man skal legge sminke og enda mer! Det er og utrolig billigt, mye billigere enn andre plasser jeg vet om. Hun gir og ut ungdomsrabatt, skuleungdom får 10% rabatt per behandling! Kan det bli bedre? man kan hvertfall ikke bli vakrere! Er du under 16 må foreldrene vere med, eller så må ho hertfall ha prata med foreldra dine for at du kan få lov. Dette er fordi at ikke at noen under 16 skal gjøre noe de ikke får lov til og bare derfor. ♥

 

Viss du lurer på hvor Marit har salongen sin, så ligger det på ålingen kjøpesenter her på Ål. Tror du hadde sliti med å finne fram viss du bare fikk den opplysningen. For du må faktisk gå inn i butikken parfymelle og så inne der er det en dør hvor Marit har salongen sin. Du kan bestille time og slikt inne på parfymelle. Synd at salongen hennes er så lite synelig siden det er en så utrolig fin salong og e utrolig bra salong! Dette vil du ikke gå glipp av tro meg. Når jeg var ferdig etter første gang jeg var der, angret jeg på at jeg aldri hadde vær der før.

 

Snille Marit har faktisk gitt meg to gavekort på voksing av bryn, farvng av bryn og farving av vipper. Du kan bare velge voksing foreksempel. Gir bort ett nå og kommer til å gi bort ett senere. Som jeg kan gi bort til en av mine fantastiske lesere! Var ikke det snilt? Men for at du skal kunne vere med i konkuransen må du skrive At du har mulighet til og komme til ål for dette. Legg og til epost adressa di ♥ Viss ikke du du gjør dette kan jeg faktisk ikke ha deg med i trekningen :( Du kan komentere selvom du ikke vil vere med i konkuransen :)

 DU MÅ HA MULIGHET TIL Å KOMME TIL ÅL! ♥

 

 

 Jeg er ingen stor fan av nesa mi...

 
Slik så øyenbrynet mitt ut før Voksing.

 
 Etter! ♥ Jeg er ikke så blek, det er lyset :PMeg og pene Marit ♥-Ina ♥

 

                                                                  -sponsorlink-

Vårens mote!Her kommer noe av vårens mote fra Caktus AS på Ålingen kjøpesenter.

De har utrolig mye fint nå. Jeg har rett og slett forelsket meg i mange av antrekkene som dem har i butikken. Om du er usikker på hva du kler av farger osv. Er de som jobber der utrolig flinke til å sette sammen anntrekk. Så anbefaler alle å spørre om råd.

Det som også er flott med de ansatte i butikken er att de sier sin oppriktige mening om du spør. Er det en farge du liker og prøver og er usikker på om er fin på deg, så vil du alltid få ett ærlig svar fra de ansatte, på en hyggelig og vennlig måte. De vil da heller hjelpe deg med å finne en farge du virkelig kler.

De har også en egen side på  FACEBOOK  Der legger de ut når det skjer noe spennende.

Idag har jeg tatt out-fit bilder av tre ulike antrekk. Alle klær og smykker er ifra Caktus AS på Ålingen.

Skoene som er brukt til anntrekkene er private.

 

Den blå skjorten fra vila på bilde nr. 6  kan du fotsatt være heldig å få gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen e-mail adressen din i konkuransen du kommer til her. ------> KONKURANSE

 

Her kommer prisene og hvilket merke de forskjellige plaggene er fra.

♥  Lys fersken skjorte som knytes fra Vero Moda 260.

♥  Lys blå skinny jeans som er fra Only. 300.-

♥  Smykke  349.-

♥  Hvit gjennomsiktig bluse er fra Vero Moda 260.-

♥  Lys turkise bukser med glidlås fra Vero Moda 300.-

♥  Blå skjorte fra Vila 250.-

 

1. Her ser dere hvordan man kan bruke smykket som pynt under skjortekragen. Veldig pent! Dette smykket kan også brukes til bluser som er litt åpene, som f.eks den hvite jeg har på meg på bilde nr.4.

2. Her har jeg på meg lys fersken farget skjorte som skal knytes i livet. Har også på meg en lys blå ettersittende jeans som jeg har brettet opp nede på beina. Dette er hot i år.

3.Her ser dere antrekket bakfra. Buksen sitter perfekt!

4. Her har jeg på meg en nydelig litt gjennomsiktig bluse, med små detaljer forran.Har også på meg en lys turkis bukse som er ettersittende og med tøffe detaljer nederst på beina. Har valgt å ikke stæsje opp dette antrekket, da det er så fint i seg selv. Digger dette anntrekket.

5. Til den hvite blusen har jeg en ettersittende lys turkis bukse med glidlås nederst. Veldig behagelig bukse å gå i, og i tillegg synes jeg den har en sommerlig lekker farge! Dette er også ett must i vårens skap.

6.Her har jeg valgt å matche den blå skjorten du kan vinne i ett tidligere innlegg. Den passer utrolig godt til lys turkis bukse.

 

Logo

Åpningstider:

  • Man - Tor:
  • 10:00 - 17:00
  • Fredag:10.00 - 18.00
  • Lørdag:10.00 - 15.00
  • Søndag:Stengt

Kontakt: 32 08 32 02 mona@caktus.no


-Ina♥

 

Rapunzel Hair Extensions

Jeg har funnet en flott butikk i Sverige som selger en type hair extension for en billig penge og med god kvalitet. De har mange farger å velge mellom, og du kan også sende inn bilde av deg selv, sånn att de hjelper deg med å plukke ut en farge som kler håret ditt best.

Nettadressen til butikken er http://rapunzelofsweden.com/  De kommer ikke toll på varene, da varene blir sendt ut fra norge. Så om fargen er helt feil og du vil returnere det og bytte til en annen farge kan det enkelt sendes til Rapunezel of Sweden, postboks 137, 2050 Jessheim. Det må gjøres innen 14 dager.

De sender ut varene utrolig fort, og du kan også spore pakken. Betaling skjer enten med visa/master card, pay pal eller att det blir sendt rekomandert så du må betale når du henter ut på posten.

Jeg gleder meg selv til mitt hår kommer og vil da legge ut bilder her om hvor lett det er å feste det på. Etter litt trening vil det ta ca 5 minutter.

De har flere ulike typer med løshår. Både clip-on, hårstrimler med lim ( blir usynlig), og flere andre. Anbefaler dere å gå inn på siden å sjekke dette ut.

De har også videoer hvor du kan se hvordan du skal sette på hair-extensions finest. Det ser veldig enkelt ut.

Håret kan varmebehandles på lav varme, så det er mulig å både krølle å rette håret. Håret har også lang levetid.

Håper dette var ett innlegg av interesse, så kommer det snart ett innlegg om hvordan jeg blir med løshår, og jeg kan lage en video om hvordan jeg setter det på. Har dere spøsmål , anbefaler jeg dere å gå inn på siden til http://rapunzelofsweden.com/ og spørre om det du måtte lure på. Legger ut noen bilder fra siden de har.

Du finner også siden på facebook Rapunzel of sweden - Hair Extensions

Det fine er att de har flott fargekart sånn att du får helt riktig farge. Du kan også ta kontakt og høre hva dem anbefaler av løshår til ditt hår. Da kan du sende dem en mail på no.rapunzelofsweden.com Da vil du få tips om både farge og type til ditt hår. Det anbefales også å kjøpe spesialbørste og produkter som er tilpasset løshåret.

Håper ikke det bare er meg som velger å handle fra disse, har hørst så masse posetivt , att jeg stoler fult og helt på kvaliteten på håret. Lykke til om dere hiver dere på å bestiller!

Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du synes og om du kunne tenkt deg dette :)

- Ina

P.s. Legger ut noen bilder av ulike typer og farger.

 

1. Clip on i syv deler. Noen tynne og noen tykke. Gjør att håret blir både tykkere og lengere.2. Clip on i krøller. Samme fordeler som over.


3. Her ser du eksempel på en modell som har i hair extension.

Går du inn på siden finner du mange videoer med før og etter bilder. Der finner du også alt du trenger å vite om produktet, i tillegg til fargekart osv. Anbefaler alle som drømmer om lengere og fyldigere hår til å sjekke ut denne siden.