Antrekk

Outfit last night

-Ina ♥

Outfit

Våknet i dag tidelig og følte meg skikkelig bra, følte at dette kom til å bli en bra dag. Jeg reiser meg opp, strekker meg og ser ut av vinduet. Jeg fikk egentlig bare lyst til å legge meg igjen, sove til i mårra å håpe på å våkne tilk bedre vær da... Det er sommer! Hvor er sommer været? Det reina og det blåste og det så bare ikke bra ut.. Det verste er at jeg ikke kan gjøre noe med det. Noen andre som har drittvær eller?

Jeg rydda litt i smykkene mine i stad og nå har jeg mye bredre oversikt over alt egentlig. Jeg er jo så flink til å rote bort og miste slikt så det var fint jeg endelig fikk kjøpt ett nytt smykkeskrin som stod i stil med rommet mitt. Skal snart ta en liten jobb på rommet og garderoben min og.

Skal kanskje på hallingmarken litt seinere i dag så det blir jo gøy. Håper ikke jeg kommer hjem klissvåt.. så får krysse fingrene på bedre vær ;)

Outfitt i dag er bukse fra Cubus, skjorte fra Vila (ny), singlett fa JC, ring fra Glitter (ny), smykke jeg fikk av Marit i fjor :D
-Ina ♥Nusselig


Ok det har blitt en del innlegg om dyr og slikt nå, men dette er bare helt awesome! For et par uker siden når jeg var hos bestemor og bestefar kom den krabbende et piggsvin! Så utrolig nusselig, har glemt det helt bort så bildene kommer nå.

Når vi først prater om dyr så har Pia skinna seg i dag :D

Kallte den for bolla :P Den kom for melk og fotoshoot. Verdens nusseligste!

 

-Ina ♥


Hva skal jeg ha på?

I mårra er det jo 17.mai og jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg. Har funnet en kjole som det er ganske sikkert at jeg skal ha, men tilbehøret? Hva slags farve på sko og hvilken jakke? Hva slags veske og hvordan skal jeg se ut på håret? Off, jeg må ta så mange vanskelige valg. Stemm på hva jeg skal ha på ;) Her er litt forslag:

Kjolen jeg skal ha på.Sorte eller beige? STEM!

Olajakke eller hvit jakke? HVA SYNTEST DERE?

Krøller eller rett?

 

Vanskelige valg..hjelp meg ♥

 

-Ina♥

God morgen

Bare innom en kjapp tur for å ønske dere en god morgen og en fin dag videre. Pleier egentlig ikke å rekke å blogge om mogenen, men gjør et unntak nå. Nå drar jeg snart på skola, og i mårra er det siste dag før fri. Det er jo 17. Mai på torsdag!

Antrekk i dag:Været på ål i dag.. får håpe det fine Mai været snart kommer.

 

-Ina♥

Nå vet jeg!

Nå vet jeg hva jeg skal ha å i kveld, sorry det betyr at dere ikke får velge. Uansett, dere kan jo si meninga deres. Har litt dårlig tid nå siden jeg skal på skola som vanelig. 

Dette var det jeg tenkte på : (gammelt bilde)

Blogges snupper ;)

 

-Ina♥

I dag

Jaja, i dag har jeg fått gjort lite ut av dagen faktisk. Mye av dagen min gikk ut av å ikke gjøre noen ting, men så ringte jo Marit og spurte om vi skulle finne på noe! Vi har fått helt dilla på hoppe bilder, så det blei en del morsome bilder. Ikke det at jeg hopper så høyt, men vi hadde det veldig gøy. Sorry for seint innlegg ;)


Fint skille eller? :( Liker ikke snø..


serr?! Utrolig hva hårspry kan gjøre, det var ikke meningen at det skulle bli slik...


tnawww, de tar bilder av meg ♥

 

-Ina ♥

11.04.12

I dag har jeg vert på skola og slitt meg gjennom en time hos fysoterapauten. Utrolig slitsom dag i dag, gleder meg til helga slik at jeg kan slappe av litt. Det er faktisk snø ute og jeg håper den snart forsvinner. Her om dagen var det bart og nå er det hvitt. 

Jeg vet jeg ikke blogga i går, men jeg hadde så mye å tenke på og mye å gjøre slik er det. Jeg vet og det at jeg har sagt at jeg skal prøve å blogge to innlegg dagelig, men det er ikke alltid det går eller jeg har mulighet til. I mårra kommer innlegget om løshåret slik at dere er klar over det. Skal og prøve å variere litt mellom hva slags innlegg jeg har så det ikke bare blir kjedelige antrekk og hverdagsinnlegg. slik som det har blitt en del av nå i det siste. Jeg vil virkelig gjøre bloggen bedre og bedre og jeg setter pris på forslag. Alle forslag blir skrevet ned og vurdert. Bloggen hadde ikke vert noen ting uten dere, dere støtter meg med deres komentarer og smileye. Jeg er så takknemlig  ♥

I dag er antrekket singlett fra jc, bukse fra jc og hettejakke fra only ♥


Tok dette negative bildet i går fra rommet mitt...

Måtte orde håret på nytt siden den fine fletta Gabriela lagde gikk ut^^


Morsomt hår, eller hva? :)

 

 

-Ina ♥

 

Fest hos Åse

Nå har jeg kommet hjem fra Åse sin bursdagsfest eller bursdagsfeiring som noen kaller det . Nå er jeg trøtt og vil sove, men får blogge litt dere søtnoser først da ♥

Ja, jeg hadde det kjempegøy! Vi var heldigvis inne under hele bursdagen slik at jeg slapp å fryse fingrene av meg. Det vi gjorde var at vi spiste lasangje (Viss jeg skrev det feil..er det slik som pusue er så glad i) Og gjett hva vi spiste til deser. Vi spiste brownie kaker og frukt med sjokolade, det smakte helt herlig. Vi hadde og slik mørke gjemsel og en morsom lek rundt bordet som man måtte...ja.. gidder ikke forklare nå siden jeg er så trøtt. Jeg gå Åse en veske, jeg følte at det var veldig viktig å få med i innlegget.

Her er noen morsomme bilder som vi tok♥


Dette var det fineste bildet tatt av fotografen Åse <3 Synd ho ikke blei med på bildet da..

Marit, meg, stina, guro, helene, mari og runa + Åse som fotograf ♥


Åse med veska ho fikk av meg ♥


Marit, mari og meg ♥


modellene ♥

 

KOmmer kanskje flere bilder i mårra. natti !

-Ina♥

Søndags antrekk

Har ikke kommet inn på blogg.no før i dag, men nå er jeg for første gang i dag inne!

Har egentlig ikke gjort en dritt i dag, jeg prata litt med marit på skype, men det er vel nesten det eneste. Det er deilig å ha en "slappe av" dag for en gangs skyld. Det har blåst masse ute i dag og sola har lyst masse her oppe, det rare er vel at det snødde litt i stad..heldigvis snødde det bare i noen få minutter så jeg slapp å bekymre meg så mye. Skal spise wok etterpå det blir morsomt siden jeg ikke har spist det på veldig lenge,

Håret fra Rapunzel of Sweden har kommet, skal legge ut et større innlegg om det i mårra eller noe slikt siden jeg ikke har fått tatt alle bildene. Stakkars fotografen min har blitt forkjøla så jeg har måtte brukt utløseren på bildene jeg har tatt i dag.

Antrekket i dag er Singlett, en krøllete skjorte fra Cubus og bukse fra Only. Løshåret fra Rapunzel of sweden kommer vel og til å bli en del av antrekket mitt siden det går så godt sammen med håret mitt. Elsker det!

-Ina ♥

Sunny day

I dag har det vert en såå fint dag! Sola lyser opp og jeg innbilder meg at det er sommer. I natt stilte vi klokka en time fram så nå blir det lyse kvelder framover. Føler at klokka er litt mye nå da, men men. Det har vert oppi hele 26 grader i dag og jeg har sitti mye ute i sola. Klarer ikke slutte å tenke på hvor mye jeg gleder meg til sommerferien og bikinisesongen.

Jeg hadde blitt så glad om det blei så fint vær resten av uka. Det hadde virkelig fått meg i godt humør. Skal ha en del prøver i uka som kommer, men så fort som ukene går nå kan jeg leve med det.

Etterpå skal jeg på kino med jentene, vi skal se the "hunger games" Jeg gleder meg masse, selvom jeg ikke aner hva filmen handler om eller noe eller jeg vet litt med ikke mye. Mange jeg kjenner har lest boka, kanskje etter at jeg har sett filmen forstår jeg hva de har prata om ;)

Kledde meg etter været i dag og, ganske sommerlig spør du meg. Tightsen er fra Voice Of Europe, shortsen er fra Denim og topp gra Gina Tricot.

Tok noen bilder litt før i dag. Hva syntest dere om dem?

Litt ensom der oppe... Skyer gjør ingen ting så lenge de er få, hvite og ikke framfor sola ♥Ha en fin dag ♥

-Ina♥

 

Isabella

Nå har jeg vert på isabella med jentene mine og spist litt. Vi kosa oss kjempe masse, det var bare så gøy! Jeg spiste før jeg dro så jeg tok deserten der. Jeg bestilte is med sjokoladesaus uten krem, men gjett hva.. Jeg fikk med krem æsjj... Marit blei kjempeglad for litt ekstra krem på isen sin, mens jeg og isen min levde lykkelige helt til jeg hadde spist den opp :)
Inger og Kristina kjøpte pizza og var så søte og delte ett stykke med meg. Gabriela lo for det meste nesten hele tiden, som fikk alle oss andre til å dø av latter.

Etter at vi hadde spist gikk vi rundt etter som hvor folk skulle. Vi gikk på rimi for is, statoil for brain cooler og kulturhuset for varme. Det er sykt kalt ute nå!

Noe av det morsomste var at Gabriela prata med alle. Hun sier seriøst verdens morsomste ting. Jeg blir så glad av å vere sammen med venninnene mine, jeg har jo verdens beste!

Skal kose meg resten av kvelden, jeg kommer til å sovne kjempefort i dag siden jeg egentlig vil sove heeele tiden.

Viss ikke vi prates før jeg slokner under dyna, natta <3

Tok noen bilder på isabella :D

Her er jentene mine. Tok bilder med mobilen siden jeg ville ikke drasse med meg kameraet. Så kvaliteten er litt dårlig desverre. Var jeg ikke flink jente som drakk vann?

Namm....


- Ina<3

Endelig vår

Her på Ål ♥

Vi får vertfall håpe at det er blitt vår, og at det ikke kommer snø før til vinteren igjen. Nå er det knall blå himmel og sol, men sola er ikke over huset mitt nålenger da.. jeg ser den litt lenger bort i dalen. I stad var det 23 grader i sola ♥

Det er jo og helt supert at det er fredag! Nå kan jeg slappe jeg av og kose meg hele helga. Viss det blir like fint vær i helga som det var i dag, blir det jo enda bedre! Sol, blå himmel og helg er en perfekt match.

Om en 45 min. skal jeg møte jentene og spise på Isabella. Gleder meg veldig, vi skal kose oss og få det så fint. Jaja, oppdaterer dere sener :D

Antrekk

♥Singlett - Cubus

♥Topp - amisu (new yorker i sverige)

♥ Bukse - JC

♥ Smykke - Cubus eller glitter... er ikke helt sikker.

 Har vert dårlig blogging i det siste siden jeg har hatt så mye å gjøre... unskyld♥ Kommer en konkuranse i helga antageligvis som et plaster på såret ;)

-Ina ♥

Dagens antrekk

Har ikke fått blogget før nå siden jeg har ligget på soffaen og vert kvalm. Nå har jeg det mye bedre og klar til å blogge. Minner dere på konkuransen hvor du kan vinne time i hud- og aromasalongen. Selv elsker jeg den plassen så har du mulighet til å komme til ål burde du bli med ;)

Valgte ett enkelt antrekk i dag, noe jeg kan slappe av i. Toppener fra Ed Hardy, singlett fra Bikbok og tights fra cuus.

Prøvde meg faktisk på en midtskill, det er litt uvant siden jeg alltid  har skråskill ;)

hmm.. det blei dårlig kvalitet på bildene i dag, aner ikke hvorfor.
-Ina ♥

Outfit 10.03.12

Lørdag! Endelig er det lørdag. Har nettop vert en liten tur på sundre og i ettermiddag skal jeg til Marit beste hvor jeg skal natte. Gleder meg masse, vi kommer til å få det kjempe gøy, men det skal dere få vite mer om i kveld ♥

Her er det jeg har på meg i dag :) Singlett fra bikbok, topp fra cubus og bukse fra only. Toppen er helt ny så jeg lurer litt på hva dere syntest om den? :)

Ha en fin dag :D

Er det foresten noen somlager gratis design? og som vil lage til meg? ;) send meg en mail: anieye@live.no

 

-ina♥God morgen

GOD MORGEN! :D Har en skikkelig glad-dag i dag bare slik at dere vet det. Nå skal jeg snart dra nedover til vestfold, gleder meg masse. Det eneste dumme er at det er så langt å dra, men heldigvis skal jeg kanskje stikke innom buskerud strorsenter på veien. Skal nok ta en tur over til Sverige en dag. Så etter at vinterferien er ferdig kommer lommeboka mi til å brenne..

Dette er reise antrekket mitt, tenkte jeg skulle stå framfor den pene klokka i stua denne gangen. Er egentlig ganske fornøyd med antrekket i dag ;)

♥Skjorte: Jc

♥Singlett: Jc

♥Bukse: Cubus

♥Klokke: Mango

♥Ring: En nettbutikk som heter..ja dere vet..jeg husker ikke..

Hva syntest dere om outfiten

Minner om konkuranse innlegget under ♥ Det er utrolig enkelt og bli med :D

 

-Ina ♥


Dagen & Outfit

I dag har jeg gjort som jeg har gjort de siste dagene, sittet inne og vert sjuk. Jeg er heldigvis på god vei til å bli bedre slik at jeg snart kan begynne på ferien. Ferien har vel egentlig starta, men å vere sjuk er ikke ferie akkurat..

Viss dere virkelig vil vite hva jeg har gjort har jeg sett en film, Madagaskar. Ellers har jeg bare vimsa rundt. Skulle gjerne ha vert ute i dag siden det var så fint vær.

Sorry for at dere ikke har sett så mye til meg i det siste på bloggen, men det er vel egentlig for at jeg ikke har hatt så mye å blogge om. Vis jeg bare skulle sendt ut innlegg hvor overskriftene var: Kjeder meg, Sjuk, Kjeder meg mer osv... Hadde det ikke bare vert kjedeligt for meg, men for dere og. Jeg vil jo ikke at dere skal kjede dere ;D

Dette er det jeg har på meg i dag. En deilig varm genser og et smykke som passer til. Egentlig nesten ingen smykker som passertil den genseren, men det gjorde dette ♥♥Genser: Risøe

♥Sinlett: Cubus

♥Smykke: Glitter

 

Tusen takk for komentarene til spørsmålsrunden, men jeg vil gjerne ha flere ;)

 

-Ina♥