Mote

Jeffrey campbell - HOT or NOT ?


-Ina

Fashion Jewelry

Marit har jo vert i syden og ho glemte ikke meg nei. Ho kjøpte gave til meg! Jippi! Vi kjøper alltid gave til hverandre etter at vi har vert på spessielle plasser, blir jo på ett lite "unskyld" for at vi har vert så lenge borte fra hverandre på en måte.♥ Jeg fikk ett par kjempefine øre-ugler eller øredobber da som de kaller det, men siden det var ugler så passa det fint med øre-ugler. Haha, jeg har verdens dårligste humor ass.. 

Jaja, uansett, de er bare helt nydelige. Og de matsher smykke-ugla mi, haha. 

Tusen takk Marit, glad i deg ♥
-Ina ♥

Favoritt bikinier

Nå som sommeren er her og bikinien bommer til nytte, vil jeg vise mine favoritter for øyeblikket. Dette re bikiniene mine fra i fjor og jeg kommer til å kjøpe flere nye. Skal til Sverige snart håper jeg, og de har utrolig mange fine på yndlingsbutikken min <3

Jeg viser bare toppene siden det er ikke alle jeg har underdelen til ;)

nr.1

Denne er ny i år faktisk. Vet jeg kjøpte den på BikBok, men den er fra merket "sassymanii" 

nr.2

Veldig fin til ola-shorts, men jeg aner ikke hvor den er kjøpt eller merket..

nr.3

Den er mye finere på. Det er en ring i midten, tre stropper som går over ryggen og to rundt halsen. Ganske sikker på at jeg bestilte den fra nelly.

nr.4

Egentlig en helt nøytral billigbikini fra cubus, men jeg elsker fargen!

nr.5

Kari Traa bikini kjøpt på sportsbutikken her på Ål. Fikk den i gave for noen år siden, men da var den litt stor så jeg rydda den vekk. 

 

Dette var mine favoritter akkurat nå, men jeg har planer om å kjøpe noen nye som sagt.

-Ina ♥

Nelly wants

Som alle andre jenter har jeg og flere ting jeg ønsker meg som foreksempel fra Nelly.com. Dette er vel egentlig mine sommerønsker. Viser ikke alt, men dere får se det som står øverst på ønskelista. Er det ikke smart, i år slipper jeg å gi ut ønskeliste jeg kan bare be folk gå inn på bloggen min å se hva jeg ønsker meg ;) Uansett... hva syntest dere var finest? Jeg vurderer å bestille derifra siden det er så lenge siden sist. 

Lørdagsklem fra meg ♥


Jumpsuit 399,- HER


søt kjole 179,- HER

Nydelige sko 599.- HER

 

-Ina♥

Fotoshoot

Marit har vert her i dag og gjett om vi har kosa oss. Vi har tatt bilder, laga videoer, prata, spist, krølla håret og ja.. litt av vert. Vi har vertfall hatt det veldig fint sammen. Jeg krølla håret til Marit med slik morsom rette/krøll tang den var litt begge deler egentlig og det blei veldig pent. Marit satt litt på pcen mens jeg sminka meg og ordna meg, fant ut at ho ikke bare hadde lånt pcen min men facebook-profilen min også. Vi tok noen sø venninnebilder eller..søte og søte du vi så litt  spesielle ut for å si det slik. Vi spiste pizza og satt på pcen før ho måtte dra hjemm igjen. 

Akkurat nå koser jeg meg under dyna og surfer runt på nettet. Kom ikke inn på blogg.no men internett explorer så jeg måtte instale google chrome. Skole i mårra..jippi... tror heldigvis ikke vi har noen prøver eller tester denne uka. Skal gjøre alle leksene mine i mårra slik at jeg får mere tid til andre ting resten av uka, det blir så stressende med lekser.

Blogg.no klikka så jeg fikk ikke lasta opp flere.
PS: Jeg bruker Nkon D500 ♥

-Ina ♥

Mine elskede kjoler

God morgen. Fikk ikke blogga i går siden det gikk ikke å laste opp bilder.. Tvilte på at dere ville vite om mine topp tre kjoler uten noen bilder ;) For dette innlegget skulle blitt posta i går.

 

Her er mine topp tre kjoler. Jeg rett og slett bare elsker kjoler, men jeg har nesten forbud mot å kjøpe flere siden jeg har så mange.. Når jeg skulle velge tre kjoler var jeg utrolig usikker, men jeg tror jeg fant en god løsning til slutt. nr. 1

Bestilte kjolen fra ASOS, er den ikke fin? ;)
kjole nr.2

Vet ikke hvor den er fra faktisk, lappen bak hvor det sto er klipt av. Den er veldig fin og jeg elsker fargen !

 Kjole nr.3

Kjøpte den på b-Young. Skulle egentlig bruke den på juleballet, men jeg brukte den på bilde nr.1 i stedet. Den kan brukes på flere måter faktisk, man kan ha den vanlig og man kan dele den på midten bak å løfte den opp forran slik som på bildet å feste på en brosse.


hvilken syntest dere var finest? :D

 

(minner om konkransen innlegget under, du kan vinne en utrolig fin skjorte!)

 

-Ina♥
 

Wants fra BikBok

Dette er det jeg ønsker meg fra BikBok akkurat nå. Jeg syntest de har mye fint der, så der handler jeg en god del ;)


Ja, her var det mange like farger ;)

 

-Ina ♥