Mat og oppskrifter

Skillingsboller

Var hos Marit litt tidligere på dagen bakte skillingsboller siden vi er verdens beste super kokker. Vi gikk og tur med Sidney og kosa oss masse framfor tven og pcen. Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen og er klar til å legge meg, tror det er det beste. Vil ha en opplagt dag på skola i mårra. Jeg har foresten rydda garderoben min, eller jeg har starta og kommet på god vei. Kanskje jeg poster bilde om hvordan det ser ut når det er ferdig, men dere får ikke se noe "før" bilde siden det var så rotete. 

Natta søte lesere, jeg er så utrolig glad i dere alle ♥


Ser de gode ut eller?! De var vertfal det ^^

-Ina♥

Cupcake girls

Har vært med Marit og Inger Helene og vi har laga cupcakes. Vi bestemte oss for å lage brownie cupcake og de smakte bare såå godt. Vi pynta cupcakesa med smørkrem og skjokolade. Etterpå gikk vi til sundre for å kjøpe is, kjempe koselig. Nå sitter jeg her og ser ut på det fine været, deiligt med påskeferie.

Oppskrifta fant jeg her eller så er den rett under her slik at du slipper å gå inn på sida.

Dette trenger du:

2 egg
2 dl sukker
100 gram smør
2 dl hvetemel
1 ts vanilsukkereller 1 spiseskje vaniljeestrakt og 3-4 spiseskjeer mørk bakekakao

Slik gjør du:

Sett ovnen på 175 grader varmluft og plasser papirmuffinsformer i en stiv muffinsform. Om du ikke har form går det også greit uten, men det er lettere å få til fine muffins med riktig figur med stiv form. Min er en rimelig utgave fra Ikea som fungerer ypperlig.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør på svak varme og rør dette forsiktig inn i eggedosisen. Sikt mel, vaniljesukker og kakao og rør det inn i deigen. Fordel deigen i formene, ca 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen i 10-13 minutter. Følg med på dem, de skal være litt fuktige, men ikke helt rennende inni. Avkjøles på rist.

Glasuren er bare mykt smør og melis :D

 

Ha en kjempefin dag :D

 -Ina ♥

 

Cupcakes...

I dag hadde jeg tenkt til å bake slike fine cupcakes men masse fin glasur og pynt, men det gikk jo ikke helt som planlagt.

Jeg gjorde alt som sto i oppskrifta, men det så ikke slik ut når jeg tok dem ut av ovnen etter 4 min. de var helt ødelagte (vanskeligt å beskrive akkurat hvordan de så ut) så jeg måtte egentlig bare kaste dem. Trist og leit og kaste noe som kunne blitt en stor fin cupcake... Jeg mista egentlig litt bake lysta, men jeg tok en slik muffins røre pose dings og blanda med vann og smør. så blei alt bra :)

Selv om muffins ikke er cupcakes er det jo godt da, men etter å ha tatt ut muffinsene fra ovnen orka jeg ikke å lage glasuren. Så det var den bake dagen.

 

Slik så røra til de ødelagte cupcakesa ut.

Her er et bilde av muffinsrøra . Ser ikke så veldig godt ut med røre, men det er sikkert noen som liker det og ;)Og den flotte ferdige muffinsen ♥

Blei kanskje ikke så flott men det var fordi jeg spiste den fineste før jeg fant ut at jeg burde ta et bilde, hehe.

 

 

-Ina♥