oktober 2012

Innkjøp Gran Canaria

Kjøpte jo littt under turen.  Bildene blei ikke supre, men bra nok til at du kan se hva det er. Noe du likte spessielt godt?
-Ina ♥


Delfinshowet

Aww, delfiner er så søte, rett og slett bare elsker dem. - I palmitos park på gran canaria


Ny bestevenn! ♥

-Ina ♥

Palmitos Park del 2

Tenkte jeg skulle dele innlegget i to så ikke alt ble i ett. Syns bildene av fiskene blei ganske fine til å ha blitt tatt gjennom ett glass. Stolt fotograf, haha.

Palmitos Park del 1

Var i dyreparken Palmitos Park, sykt mange søte og kule dyr der. Måtte stoppe overalt for å ta bilder og jeg har egentlig lyst til å vise dere alle bildene, men det blir litt mye. Måtte kjøpe en hardisk bare for å få bildene over på pcen.. så tok en del bilder fra den parken ja.
-Ina ♥Gran Canaria

Var en uke i Gran Canaria, var helt hærlig der. Utrolig fint vær og fin tempratur hele uka. Er ikke så mye å si annet enn at jeg var på stranda, ett par kjøpesenter og i palmitos park. Kommer noen fler innlegg om det siden jeg tok en del bilder i den parken. Hadde i det minste en fin tur og det var kaldt og komme hjem til norge igjen. 
Haha, plutselig blei jeg veldig mye mindre..

-Ina ♥

Innlegget før INNLEGGET

Lager dette innlegget nå fra mobilen siden min søte bestevennine maste meg til det. Koslig at du passer på meg når det gjelder blogging Marit love ya. My girl sin blogg er lovepinkey.blogg.no Gå in på bloggen hennes! Mange fine bilder og ho har liksom that ass!! haha^^ Nå blir hu sur på meg :P Puwselusen min har og blugg vettu, ingersinger.blogg.no <3

Ville egentlig ikke blogge fra mobilen siden bildene blir så små og fucka i forhold til slik jeg vil ha dem. Hadde tatt masse bilder her om dagen og var klar til å få en knallstart på bloggen etter en lang tids pause. Men så blei det mye lekser og konfirmantmøte, har ikke en gang fått sett filmen jeg skulle ha sett...Paranormal Activity 4.. Og det suger. Også har jeg vert en uke i Gran Canaria som jeg skal blogge om på søndag eller Mandag (er på vei til bestefoldra mine nå og har ikke med pc.. ) så jeg får ikke blogga om det før da. Men det kommer nok til å bli en del innlegg.

Det er selfølgelig trist at det er lenge sida jeg har blogga, men jeg føler at jeg har gjort så mye at jeg ikke har hatt tid og skole må jeg rett og slett bare sette forran blogg.. Men om jeg fremdeles har igjen noen leser, takk for at dere forsatt er der og jeg vil bli flinkere fra og med mandag.. Haha typisk meg.

Ha en fin helg alle sammen og enjoy fredagskvelden. Jeg sitter i en bil og rompa mi verker etter å ha sitti så lenge.. Så fredagen min er ikke sååå nice akkurat, men det er alltid digg å dra fra skola på fredager! Hadde foresten litt drama etter skola med mobilen min, haha det var komisk ass. Sondre glemte at han hadde mobben min og gikk til sundre og når pappa kom og henta meg hadde ikke jeg noen mobil nei.. Haha. Du skulle sett hvor stressa jeg var..

Blogges -Ina <3

Haha meg og blits funker bare ikke...

Love you