september 2012

Stem på meg, og jeg elsker deg!

Og litt rar overskrift, men den er sann. Har meldt meg inn i en fotokonkuranse og vil virkelig vinne. Føler meg selvgod som tok ett bilde av meg selv, men når jeg har blogg tar jeg ikke så mye bilder av annet. Men uansett, stem på meg. Ver så snill. Jeg har så utrolig lyst til å vinne denne konkuransen her, har aldri vunnet en konkuranse før og har bare så lyst. Klarer det ikke alene, trenger hjelp av alle dere søte lesere som ikke lar dere bestikke av andre sine bestikkelser på å selv vinne. Jeg gir ingen ting til den som stemmer på meg, men tro meg... du blir elsket av meg om du gjør det, og er det ikke slik at love is all you need? ♥

Tror ikke jeg vinner, men jeg kan jo drømme. Elsker dere uansett ♥

Trykk HER eller HER eller HER, bare trykk på en av HER'ene også kommer du til siden/konkuransen ♥ Igjen..trykk HER ♥ Eller trykk på bildet :D-Ina ♥

HER

...
Litt fra helga

På fredag, så jeg Tina og Bettina the movie på kino med mange gode venner. Etterpå dreiv vi på rundt på sundre og hadde det sykt gøy. Må gjentas. Fra lørdag til søndag natta jeg med Marit og Inger, koseligt, men føler det gikk sykt fort. Vi gjorde jo nesten ingen ting annet en å skype, sminke oss myye, sove, musikk, sundre og å prate. Haha, koseligt det da ♥ Det trengs ikke gjentas siden jeg vet det gjentas veldig ofte, elsker det!

Hva gjemmer seg inni bamsen?! Jo, iphonen til marit! :O
Ål + Søndag = DØDT

-Ina ♥

Kampen i forrige uke..

Jaja, bedre sent en aldri. Sorry ass, men mye å gjøre, og ikke gjøre så blogg er litt i skyggene. Var uansett og fryste i hjel på guttene sin fottballkamp i forige uke, neida koste meg med mange awsome folk, men det var jo litt kaldt. De spilte sykt bra og vant kampen mot Hemsedal, men visste jo at de ville så flinke som de er ;) Lagde egentlig et eget innlegg for dette siden jeg har så mange fine bilder!

Ps: Gutta fra Ål er grønne ♥
Ina ♥

12.09.12

Har gjort lite i dag egentlig, tatt veldig "morsome" bilder av meg selv, spist og vert litt med venner og slikt. Nå sitter jeg og skyper med Marit beste og har helt sinnsykt vondt i magen, stakkars marit som må se på at jeg lider forran kameraet. 

Har forresten begynt å fikse litt på fargene i bildene mine, elsker det. Det blir så mye finere!


Se på mine herlige, billige fakesko!
Her er resultatet av farginga ♥-Ina ♥


Lager gratis header til deg

Er syk i dag og sitter å leker med photoshop. Så viss du trenger ny header så kan jeg med glede lage til deg. Bare skriv hvordan du vil ha den og størrelsen på pixlene, og send meg bilder på mail. Anieye@live.no. ♥

Her er ett eksempel jeg lagede nå ;)-Ina ♥
Hos frisøren

Har vert dritlenge hos frisøren i dag, så er utrolig sliten og trøtt. Kjedelig å bare sitte i en stol å vente på å bli ferdig. Dere får ikke se resultatet i dag, skal heller ta ordentlige bilder i mårra som dere får se. Blei egentlig veldig fornøyd, har aldri kommet hjem fra frisøren så fornøyd.

-Ina

YOLO

Var på sundreberget de to siste timene av skola for å undersøke no naturfags greier. Veldig gøy egentlig, tok bilder og slikt. Var litt kalt der da..

Skulle og ta YoLo, men siden guttene skulle se på og ta bilder beholt vi bh'en. Var gøy da :D

-Ina

Lørdag = Frisøren

Skal til frisøren på lørdag for å klippe meg og farge tuppene mine. Skal nemelig prøve meg på lilla eller rosa dip dye. Er sykt gira på forandringer nå, og tror dette blir utrolig kult. Litt i tvil på hva alle andre kommer til å synest, men jeg håper de syns det blir kult. Ellers så er dems mening ikke så viktig. Har hatt lyst til å gjøre dette lenge.

Har foresten fått meg instagram, jeg heter Ina_Malen sånn viss du tilfeldigvis vil followe meg^^

Hva syns du om dip dye? Kommer nok til å gjøre det slik som på ett av bildene, men har ikke helt bestemt meg enda. Hvem av bildene synest dere jeg burde jeg velge ? ;)

-Ina

Dette har skjedd siden sist

Sorry men blogghumøret har vert på bunn, og med det mener jeg at jeg har ikke giddi å skrivd en dritt om noe som helst. Sorry for det! Skal skjerpe meg, og vil begynne igjen.

Så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i det siste. Jeg har foreksempel sett filmen Madagaskar med søte mennesker, den var bra og den sirkus sangen fester seg på hjernen hvert minste sekund.

Har og passa hunden en uke og den uka gjorde jeg ikke anna enn å skype med venner. Skypa hver eneste kveld, og det var egentlig ganske koselig.

Var på epleslang med Inger, Marit, Syver og Sondre! Kjempegøy, tida gikk kjempefort. Stakkars epletrær sier jeg.. :P

Og i helga var jeg på Krik komfirmasjonsleir, og det blei mye bedre enn forventa. Kosa meg med venner, sovna under møter og sneik meg ut om natta <3

Kom hjem fra krik i går og impulsovernatta hos Inger med Marit i natt. Vi bada i boblebadet i går kveld, og det var like deilig som alltid.

Nå koser jeg meg hjemme med min elskede musikk. Litt digg å komme hjem faktisk, men har hatt det så gøy i det siste. Håper ikke morroa tar slutt nå.

-Ina