august 2012

Outfit last night

-Ina ♥

Knattholmen!!

Har ikke blogget den siste uken siden jeg har vert for opptatt på knattholmen sammen med verdens herligste klasse. Blei så mye bedre en forventa, og nå sitter jeg igjenn med så utrolig mange fine minner. Alle var så greie mot hverandre hele tida og jeg har blitt bedre kjent med enda fler. Vi har seila, rod, padla,klatra, bada, fiska, vert på hvalfangstmuseet, shoppa og mye mer. Vi har i det minste kost oss sammen. Beste uka på lang tid. Gleder meg bare enda mer til skolestart nå, som faktisk er i mårra. Dette året skal bli ett bra år <3


-Ina ♥

Sorry for all mobilblogging!!

Har sagt jeg vil bli flinkere til å blogge med ordentlige bilder tatt med kameraet og blogge fra pcen, men denne uka har jeg ikke fått tid til det ene eller det andre. Så det beklager jeg!

Overnatta i telt med Tobias, Håvard, Inger og Marit i natt. Det var jo gøy, vi prata egentlig hele tida. Og i dagtidelig lagde Tobias vaffler til oss og etter det tok vi ned teltet, pakka sakene våre og så gikk jeg, Inger og Marit til sundre. Vi henta sykkelen til Marit og kjøpte oss noe å drikke. Kikka litt på caktus og prøvde litt klær. Endte opp med å kjøpe en topp som jeg skal ha på på discon i mårra. Gikk en tur på apoteket hvor jeg kjøpte seriøst verdens beste hårbørste! Har aldri vert så digg å gre håret før. Det er en tangle teezer hårbørste i rosa.

Vaska litt klær i dag, og prøvde å pakke til knattholmen... Men jeg var ikke i pakke humør i dag. Klarte ikke å finne fram noe, og jeg klarte ikke å tenke klart. Jeg kommer så sykt til å glemme noe. Skal få vaska og pakka mer i mårra. Viss jeg får tid siden jeg skal på Ålcup, disco og overnatte hos Inger! Hvordan skal dette gå?!

Nå skal jeg nerde litt pc og så skal jeg sove ;) Natta^^

Pakke opp å ned telt var Inger og Tobias sin greie :P

Håvard xP

Off.. Klarer ikke å pakke!! Selv om det star i brosjyra, men det er jo mye mer man må ha med!..

-Ina <3

Bra dag

I natt overnatta jeg, Inger og Marit hos meg og i dag tidelig kl. 12 sykla vi fra meg og til gamle byggmaker'n sammen med noen venner. Vi kosa oss der og jeg og Marit så på at de andre hoppa og bada. Litt for kaldt vann for oss. Vi hadde det veldig gøy. Etter et par timer sykla vi til bråta hvor vi spilte fotbal og løp litt rundt. Har vert en fin dag med fine folk. Jeg sykla faktis helt hjem igjen etterpå. Hihi.

-Ina <3

Natting og badeplass

Overnatta hos Marit i natt som var sykt koselig. Måtte stå opp tidelig i dag siden Marit skulle til frisøren halv 10. Så da fikk vi svidd av to timer der. Etter det dro vi på badeplassen med noen venner hvor vi kosa oss masse. Været var kjempefint!! Alle hoppa og bada, bortsett fra meg og Marit.. Alt for kaldt vann! Men vi fikk tatt masse fine bilder av de andre da ;) På veien hjem klarte Kristi å pungtere sykkelen sin, ikke rart det var så tungt å sykle og at sykkelen lagde så rar lyd når jeg satt på med henne :P Nå skal Marit og Inge overnatte her hos meg, så ha en fin kveld videre <3

Sån ser gabi ut når birgit dytter

-Ina <3

Enda en fotoshoot

-Ina ♥

Inger overnatta

Inger overnatta i natt, blei bestemt rett før ho skulle dra i går. Vi var på barneskola å leika litt og en liten tur i barnehagen. Vi hadde det ganske gøy, tror vi lo hele tiden. På kvelden så vi på bittelilletines liveshow og skypa. Det var så utrolig varmt på rommet mitt, og pga. min frykt for edderkopper opnet jeg ikke vinduet. I dag har vi tatt masse bilder og spist vaffler og nå skal vi sykle opp til Marit. Så vi snakkes <3

Vinner Norge får jeg brus!

Sitter på pøben i Svelvik og ser håndballkampen, heia Norge! Ei dame sa plutselig " Vinner Norge spanderer jeg en øl på alle! Ja, og brus på barna da" Jeg har penger til brus, jeg får brus av goffa viss jeg spør og egentlig vil jeg ikke ha.. :P Men jeg tar imot det jeg får! Haha, måtte bare gripe anledningen for å blogge. Ha en fin kveld alle sammen. Så blogges vi i mårra.

Ina <3

Svelvikdagen

Våknet til hærlig vær i dagtidelig. Elsker dager med blå himmel og varme. Vi dro inn til svelvik for å kikke litt, fant ingen ting så jeg holdt meg til å kjøre karuseller. Det er jo gøy det da. Lå å sola meg i stad og vassa litt på stranda.

Nå skal jeg ut igjen og kose meg ;)

-Ina <3

Spørsmålsrunde!

Bare spør i vei ;) har ikke bestemt meg for om jeg svarer på video eller i innlegg. Svarer kanskje ikke på alt, men det meste. -Ina<3

Klar til å dra

Nå er jeg pakket og klar til å dra til Svelvik. Håper været blir bra der! Nå mangler det bare å sitte i bilen noen timer.. ;)

Ha en fin dag videre :)

-Ina <3

Vinn Jeffrey Campbells

På bloggen til Stine Tokle kan du vinne jeffrey campbells sko, bloggen hennes heter garsjekatt.blogg.no og HER er linken til konkuransen. Så nå er det bare å melde seg på, for det har jeg gjort. Og som alle andre har jeg sykt lyst til å vinne! ;) 

Lykke til ♥

-Ina ♥

Vanskelig å skrive om det..

Altså, jeg klarer ikke å skrive om det uten å drukne i tårer. Det er så vanskelig inse det, og bare det å tenke på de dreper meg. For Coco blei syk og medisinen klarte ikke å kurere sykdomen, så i går våknet jeg til at ho ikke var blandt oss lenger. Trur kanskje ho blei forkjølet, men dyrlegen visste ikke. Jeg synest det er kjempetrist, og selv om Coco var ett marsvin var ho fremdeles så mye mer. Jeg forstår ikke at folk klarer å si at det bare er et dyr..

Ikke det at jeg har sitti å prata med marsvinet mitt trodd ho har forståt det, men de gangene jeg følte jeg ikke kunne stole på noen var ho perfekt. Og det å tenke på at jeg aldri mer får holdt henne og kjent den myke pelsen hennes, eller hvor snill ho ho alltid var knekker meg. Jeg hater at jeg blir så glad i dyr, for da er det så vanskelig når de er borte..  Jeg var så ufattelig glad i Coco, og nå er ho borte for alltid.

Det var det jeg klarte å skrive, orker ikke skrve mer, rett og slett for tungt. 


♥R.I.P♥

Gran Canaria here I come!

Gran Canaria til høsten! Yes! Blir digg med varme og sol etter alt det drittværet nå i det siste. Gleder meg helt sykt, det kommer til å bli så godt å komme seg litt vekk fra Norge. Vi skal vere på gran canaria en plass som heter playa del ingles, og hotellet het europalace. Har aldri vert der før, men nå har jo ikke jeg vert så veldig mange plasser heller da. Tempraturen der er ganske høy på høsten, derfor vi valgte å dra dit :)

 -Ina <3

Funny hair

Gabriela likte å leke med håret mitt, ho brukte vel det ho fant..som en pute.. Jeg fikk mange morsome frisyrer og mange rare blikk fra de andre. Fikk beskjed om at jeg kledde kort hår og at ho ville bli min personlige stylist til juleballet :P

Linselusa Marit ^^

-Ina<3

Jentekveld!

Dro til Lirig for å se film i dag, kjempekoselig! Vi så Madagaskar 2 og fant ut at jeg ligna på løven og den konge lemuren. Midt under filmen fikk jeg telefon om at coco var syk altså marvinet mitt. Så jeg blei henta og kjørt ned til dyrlegen. Coco fikk antibiotika og blir forhåpentligvis frisk. Så blei jeg kjørt opp til Lirig igjen og her er jeg nå ;)

Sorry for mye mobilblogging i det siste, men pcen min er full og jeg gidder ikke slette.. Hehe :P

-Ina <3

Dip dye blue

-Ina <3

Feiret Inger 14 år

I går fylte Inger 14 år, så nå er ho ordentlig fjortiss. Jeg og Marit møtte ho på sundre sammen med Gabi og Lirig. Vi gikk opp til Marit hvor vi hadde baka kake og muffins til Inger. Så vi feira på en måte bursdagen hennes.

Det var kjempegøy, vi storkosa oss! ;)

-Ina <3

Nye deksler

For ca. Litt over en uke siden bestilte jeg deksler fra miniinthebox.com. Og i dag hadde de kommet! Det var kjempebilligt der, tilsammen betalte jeg 130 kr. For 6 deksler. Skal bestille fler derifra så fort som mulig, jeg er kjempefornøyd med de ;)

-Ina <3

Tusenfryd

I går tidelig dro jeg, Inger og Marit til Tusenfryd. Vi var kjempegeldige med været, det var sol og varmt nesten hele dagen. Folka fra Norwaycup var der og mange andre så det blei en del køståing på oss. Vi kjøpte lite, men brukte mye penger. Allt var så dyrt der så vi kjøpte vel bare mat og bilde fra den siste turen i tunder coaster. Jeg kjøpte en kebab som jeg klarte å søle utover ett bord.. Da fikk de andre latterkrampe og jeg tror de fleste stirra på meg :P

Det var såå gøy! Kosa meg masse, og vi tok de fleste attraksjonene der. En uforglemmelig tur som må gjentas.

Btw..Vi alle tre følger en dritbra blogg som heter whoot.blogg.no og han gutten som har bloggen heter Håvard. Vi så han der, og det var ganske kult! Men vi feiga ut i å gå bort til han.. :/ Han er jo på en måte en kjedis for oss så vi ville ikke drite oss ut.. :P Også gikk han med noen andre og da turte vi ikke :P

-Ina <3

Telt i hagen

Fra i går til i dag telta vi i hagen til Gabriela. Og med vi mener jeg meg, Inger, Gabi, Lirig og Marit. Vi dro først en tur på Bråta i går og der møtte vi Sjur og Vemund. Vi hadde det fint der en stund helt til vi dro tilbake til teltet. Vi kosa oss resten av kvelden og midt på natta hadde vi latterkrampe. Tror det nesten var den morsomste telturen jeg har ver på, vi er så rare.. I dag tidelig våkna jeg først og vekte Marit, så vekte vi de andre med høye snorkelyder. Gabriela hadde en våteyeliner somvi brukte til å tegne på hverandre. Starta fint, men etter hvert blei det bare verre og verre setninger :P Vi dro på sundre en tur hvor jeg, gabi og inger skulle kjøpe softis, men så var det klumper i den.. helt sikkert gammel. Så vi klagaog fikk heller to kuler med vaniljeis, og jeg som hadde gleda meg til den softisen.

Alt i alt en kjempekoselig natt med kjempeherlige jenter, fikk du mange rare meldinger? Det var Inger og Lirig, de tar all skyld ;)

Har ikke tid til å skrive to innlegg så alt blir i ett siden jeg drar til tusenfryd i mårra tidelig, og får å si det slik så er jeg dritstressa! Tror jeg har det meste under kontroll nå, men jeg vet jo aldri jeg som er så flink til å glemme slikt. Bovla med familien etter å ha vert hos Gabriela. Jeg starta ganske bra fikk ned alle kjegglene flere ganger og var skikkelig stolt, men etter litt flaks begynte det å snu så jeg tapte begge rundene, eller jeg kom på nestsiste på ene og siste på andre. Ikke bra ettersom at jeg er verdens dårligste taper.


Marit vil slå.. fint hoikke ser meg ^^

 


Jeg eide da

Gabriela , nei jeg mener Vemund har så fine solbriller!

SÅ SØTE!!!

 

Men bildene fra inni teltet, og på natta og på sundre og sånt?? Det funker ikke å laste de over..skal få fiksa det, så dere får se en annen dag. Sorry!

-Ina ♥

Mater garderoben med mer klær

genser ♥ Cubus


topp ♥ Carlings 

olaskjorte ♥ Carlings


skjorte ♥ Carlings


genser ♥ Bikbok


genser ♥ VeroModa


Kjole ♥ Cubus.. ikke så fin på

Jakke ♥ BikBok
Skjørt ♥ Cubus

 

// Takk til fotograf Inger Helene

 

-Ina ♥