juli 2012

Sharp eyes

Photoshop in my ♥

//Før // Etter





-Ina ♥

En dag med Lirig

Har vert en ganske bra dag i dag. Møtte Lirig på sundre, og på kafeen møtte vi ett par venner som vi satt der med en stund. Elkers vimsa vi bare runt litt overalt.

Det har reina en del i dag og det hagla litt og. Haha jeg skriver om været nesten i hvert innlegg :P

Kan hende jeg skal på tusenfryd med bestepewsene mine på fredag. Gleder meg masse! Det blir helt supert, vi var der i fjor og i år skal vi kose oss enda mer.

-In@ <3

Hyttebilder

Måtte bare legge ut fiskeinnlegget før dette. Men nå har jeg kommet hjem etter en kort tur på hytta, eller jeg kom hjem i går da. Hadde det kjempefint og været var supert. Det har ikke pleid å vere så bra vær der oppe før når jeg har vert der, så det var jo fint. Det eneste negative var vel at det var litt kjørlig og det hendte det blåste en del, tenkte ikke på solkrem så jeg blei litt rød i ansiktet. Det var egentlig bare litt fint at det blåste litt for de gangene det ikke blåste, var det helt fullt av mygg overalt. 

Hytta år ligger litt øde til. Fra hytta ser man bare fjell og ingen andre hytter.

Også er den ikke så stor, men stor nok. 

Doen er ganske langt fra selve hytta :P




En veldig trøtt meg...

 

-Ina ♥

Fikk fisk!

Må bare si før jeg skryter at det er år siden jeg har fått fisk når jeg har fiska med stang, så bare la meg skryte i vei.

Vi dro jo på hytta i går og i dag tidelig dro vi ned i ett vann for å fiske, måtte faktisk gå ganske langt for å komme dit. Vi alle hadde med fiskestenger selvom min var den styggeste og den billigste fikk jeg faktisk fisk! Jeg trodde sluken hadde hengt seg fast i bunn siden det blei så tugt og siden det var ganske grundt der, så jeg nappa jo til det jeg hadde. Jeg blei så glad når det var en fisk. Tro meg om jeg var stolt. Jeg hoppa av glede, selvom det bare var en fisk da.  Den var skikkelig tung og svømte fram og tilbake, og jeg fikk jo panikk og lurte på hva jeg skulle gjøre. Fikk den opp på land etter hvert, og den var faktisk ganske stor :D Den veide 800 gram, nesten en kilo og var 45 cm. lang. Jeg vet det er rart at jeg blir så glad bare pga. en fisk, men det var første fisken på lenge. 



-Ina ♥

 

Hyttetur

Drar på hytta nå og der er det ikke dekning der, så oppdater ikke før jeg kommer hjem i gjen. Som er i mårra, men kommer jeg seint hjem blogger jeg ikke før på mandag. Uansett, ha en fin dag videre :) Var foresten på åldagen i dag hvor jeg fikk ansiktsmale en gutt og banke inger på slik greie :P

Flower Power





 

-Ina ♥

Badevær!

Nydelig vær i dag! Endelig får jeg oppleve litt sommer jeg og. Nesten synd å sitte inne å blogge. Blå himmel, sterk sol og grønt gress. Helt herlig. Siden været blei så fint måtte vi ta en tur på stranda så vi valgte å dra en tur på sandsletta. Det var en del folk der, noe som jeg ikke hadde trodd. Det var en jente som stirra på meg hele tida, ikke så veldig behagelig akkurat. Hadde lyst til å prøve å få litt farge i dag, men var nesten litt for gira til å ligge stille å sole meg.

Etter å ha ligget litt måtte jeg jo bade, smelta nesten der jeg lå. Vil ikke si at vannen var varmt, det tok litt tid å pine seg utti. I tilleg er det så landgrundt der så det var aldri en eneste gang jeg ikke kunne rekke grunn. Heldigvis blei vannet varmt etter en stund og da var det trist å gå på land igjen siden det endelig hadde blitt varmt. Den andre gangen jeg var uti skulle jeg prøve å snorkle litt for å se om det var liv der. Så nesten ingen ting siden vannet var ganske gromsete, sikkert etter at alle ungene har tissa i vannet, neida. Men det er litt ekkelt å tenke på. Jeg kjøpte meg snorkel utstyr i Kroatia i fjor, men det var enda morsomere å snorkle der siden vannet var så klart og man kunne se både akvariefisk og kråkeboller. Fordelen med snorkel i dag var at at jeg så hvor jeg satt beina mine.

Nå skal ikke jeg sløse mer med finværet så jeg får komme meg ut. 

-Ina♥ 

rart vær

Har vert kjemperart vær her etter at jeg kom hjem fra sjøsiden. Regn og sol har variert litt hele tida. En gang med steiksol og en gang med pøsregn. Veldig deilig når sola virkelig var oppe da. Innkjøpa mine fra sjøsiden kommer siden en gang.

Sol!

skya

skya med regnbue!!

noen som har smakt softis med mini marengs? Det var godt.

mee ^^

-Ina <3

Nye Hunter

Dro til sverige i dag for litt handling selv om det ikke blei så mye handel akkurat. Jeg fikk heldigvis kjøpt meg nye støvler siden det trenger jeg jo til jeg skal på leirskole. Kjøpte sølvfarget Hunter gummistøvler, kjempefine spør du meg! Også kjøpte jeg litt små marsmeloes til bestemor. Etter Sverigeturen dro vi til vestby og der kjøpte jeg noen bikinideler. Og nå slapper jeg egentlig bare av. Bloggest i mårra folka ;)

off bildet blei litt dårlig..

tre truser og to topper.

-Ina <3

Trøtt..

Nå er jeg utrolig trøtt etter en lang biltur.. Så nå skal jeg snart gå å legge meg. Tror vi drar til sverige i mårra, veldig tidelig. Så litt søvn trenger jeg. Ja, det var vel det jeg hadde å si.

Tusen takk for alle de fine komentarene jeg har fått på innlegga mine i det siste, setter veldig stor pris på det. Så at jeg hadde fått 17 komentarer på det ene innleget, hva har skjedd?? Haha, men uansett tusen takk. :)

Det tok hele dagen, men er endelig ferdig

Med å rydde garderoben, eller walk in closet da som noen kaller det. Jeg har alltid kalt det en garderobe, men siden man må gå inn en dør for å komme dit er det jo et walk in closet på en måte. Jaja, samme hva man kaller det er det ett sted jeg har klæra mine. Og dere skulle skulle bare vist hvor fort det blir rotete der så nå trengtes det å ryddes litt. Tror det aldri har vert så ryddig der som det er nå faktisk. Det ser ikke så veldig ryddig ut siden det ser ut som om klæra bare er kasta ned i skuffene, men alt er bretta fint sammen. Ser bare ikke slik ut pga. de skuffene jeg har. Skulle nok ønske at plassen inne der var mye større, men jeg skal vel vere glad for det jeg har, det er jo god plass til både klæra mine der inne og meg der inne ;)

Vet noen har spurt om jeg kan legge ut bilde av garderoben min, det var litt av grunnen til at jeg posta dette innlegget. Håper dere liker bildene.




 

-Ina ♥

Spørsmål? Fyr løs ;)

Bilder fra overnattinga med Marit

Vi tok noen bilder oppe hos Marit når jeg overnatta, men har ikke fått lasta de over på pcen før nå. Så her kommer de, bedre seint en aldri. 

Vi spiste kyllingvinger

Og som sagt.. vi er rare... vet det ser skikkelig ekkelt ut, men når tårnet blei høyt blei det ganske kult!






Elsker å ta bilder av Marit, ho er så pen og da blir det så fine bilder. :D

-Ina <3

Goldagen

Var på gol for å skjekke ut hva som skjedde der. Etersom at jeg overtatta med Marit i natt dro jeg selvfølgelig med ho, men det hadde jeg vel gjort uansett. Det var mange boder med mye rart og mye dritt egentlig..vrldig mye dårlig kvalitet og noe bra. Var og mye salg i butikker, men jeg og Marit syntest ddt var mye morsomere å bruke pengene våre på karuseller. Vi tok bare den som likna på tekoppene og vi hadde det så gøy! Vi tok den fire ganger + en gratis extra runde siden en/ei begynte å gråte å måtte gå ut. Dakar :(

Vi kjøpte is og smulteringer og da, måtte jo kjøpe noe mat :P

Nå er det full lyd med Justin Bieber på øra mine, og det var det på toget hjem til Ål og. Det var ingen busser som gikk rundt den tida vi ville hjem så da tok vi toget. Like greit det da, tog er så deilig når man er sliten og trøtt. Jeg er helt utslitt, har hjelpi til hjemme fram til nå etter at jeg kom hjem i dag, gleder meg såå til å legge meg nå.

Må bare si noe morsomt som skjedde i natt. Jeg og Marit la oss veldig seint og ville prøve hypnose for å sovne, vet vi er rare.. Også mitt under hypnosen sovna jeg, og det husker jeg. Det samme skjedde med Marit, men så våkna ho når den var ferdig. Så sier ho i dagtidelig at vi lo å prata etter det, men jeg husker ikke en dritt av det. Så enten husker jeg det ikke, men siden jeg alltid har peata fælt i søvne tror jeg at jeg gjorde det nå igjen.. Haha, det er jo litt morsomt da siden ho trodde jeg var til stedet da viss det er det jeg kan kalle det.

Denne var så morsom! Alrså den på bildet over. Følte han duden snurra oss hele tiden, og det dom var så utrolig flaut er at jeg skriker ikke i ting som går fort rundt, jeg ler meg i hjel, så mye at jeg nesten ikke får puste og det hørte sikkert alle som var innenfor ti meter.. Haha, jeg fikk seriøst latterkrampe hver gang det gikk fort rundt og det gjorde det omtrent hele tiden. Noen som hørte meg? :P

Han eide!!

-Ina, og marit da <3



Var du på gol i dag ?

God morgen

God morgen lesere

Posta faktisk ett langt innlegg i går,men så blei det ikke posta.. Og det fant jeg ut nå.

I går hang jeg og Marit opp lapper på sundre im at vi sitter barnevakt, håper virkelig at noen ringer!

Og i natt overnatta jeg hos Marit, deg var fint vi fikk gjort det før jeg drar på ferie igjen. Etter å ha prøvd å få Marit opp av senga i en time, kom ho seg på beina. Nå har vi nettop ordna oss og skal snart dra til Gol ;)

Ha en finfin dag søtinger

-Ina <3

Bilder - Inger





sexy :P


Favoritt bildet mitt <3



SPIDERMAN, PIDERMAN...LALALALA

Det var noen bilder av en supersøt Inger ♥

-Ina ♥

Noe nytt

Kjøpte meg ett par nye Kawasaki sko i dag, men denne gangen i hvit. De jeg hadde fra før har blitt så slitt så det var på tide med ett par nye. Får se om det blir Jeffrey Campbell på meg neste uke, så prøver å ikke bruke for mye penger. Tenkte og at jeg kunne vise genseren jeg kjøpte på BikBok på tirsdag. 

Skal møte Inger så måtte kjappe meg med innlegget. Skal ta ett par bilder så blogges senere <3





-Ina ♥

When boys..

¢¾Ina ¢¾

Hønefoss

Dro til Hønefoss i dag tidelig for å skjekke ankelen min. Det gikk veldig raskt inne hos ortopeden, men han var jo nesten en time forsinka da så..

Etter det dro vi på Kuben kjøpesenter og jeg hadde planer om å kjøpe Jefferey Campbell, men de hadde ikke de jeg ville ha akkurat. Så jeg kjøpte heller en genser på Bikbok. Kjøpte og tre billige neglelakker på HM.

Når jeg kom hjem lakka jeg negla for slik jeg gjorde det i går blei så stygt :P

-Ina <3

Jeffrey campbell - HOT or NOT ?






-Ina

Istid 4

Så Istid4 i dag og den var såå bra. Kinoen var i 3D og det gjorde jo filmen så mye bedre. Jeg elsker slike filmer, de er så morsome. Dere burde virkelig se den filmen! Jeg lo meg i hjel. Så ikke alene da, men sammen med Marit, Inger, Lirig og Birgit. Koselig som alltid <3

Bestilte noen deksler i stad foresten, gleder meg til de kommer.

Gamle bilder

Har fått ett virus på pcen nå som heter security shield og det lar meg ikke få tilgang til internett, men plutselig nå når jeg skrudde  på pcen funka det. Jeg er sykt redd for de gamle bildene mine nå, og at de forsvinner.. prøvde i hele går å brenne over på cd, men det gikk rett i dass. Onkel kommer heldigvis i mårra og han får forhåpentligvis fjerna viruset uten skader på bildene mine.

Måtte poste innlegget nå før jeg mister internett igjen -_-

Jeg blei så glad når jeg bladde gjennom bilder i går, fant mange jeg ikke hadde sett på lenge. De er av meg, Inger og Marit siden vi alltid tar masse bilder. Vi har forandra oss en del, morsomt å se.








Har så mange fler, men de er på en annen pc. Vi har jo forandret oss litt, bare skjekk bloggen til Marit å se  Lovepinky.blogg.no <3




-Ina ♥

pc kræsj og Marit dag

Må blogge fra mobilen igjen, noe som jeg hater. Pc'en min har fått etteler anna virus eller noe greier så jeg kommer meg ikke på nett og to ganger i minuttet popper det opp en rute hvor det står ting. Nå driver jeg å laster bilder over på cder slik at ikke de dør med pcen.

Var med Marit i dag og, vi var på sundre i omtrent hele dag og tro meg.. ho fikk gjennomgå. Jeg fortalte om drømmen jeg hadde her om dagen.. og jeg fortalte ikke kortversjonen heller. Vi kjøpte og litt mat som inneholt skjokolade, og så kjøpte vi iste. Etter en dag på sundre gik vi hjem til Marit og satt på pcen. De prøver å kvitte seg med popcorn og da var jeg løsningen :D

Nå skyper jeg med Marit og ser på gamle bilder og filmer. Mange gode minner <3

ser du hjertet?

-Ina <3

Bandana

Har bandana i dag faktisk. Jeg elsker å si det ordet, bandana. Det er så rart. Møtte foresten Marit i dag og. Vi gjorde ikke så mye annetå se på tv å spise popcorn da, menmen alltid koselig sammen med henne uansett. Jeg ville se istid på kino i dag, men Inger dro.. så vi får se den en annen dag ♥ Lakket fransk manikyr på negla mine når jeg kom hjem og nå ser jeg på film, alvin og gjengen :P





-Ina ♥

12.07.12

Endelig var jentene kommet hjem! Så da dro jeg opp til Marit halv ett i dag og så på at ho sminka seg. Vi satte oss på pcen litt og jeg lo meg i hjel av en bildevideo Marit hadde laga! Det var ett bilde av meg hvor jeg hadde popcorn i munn og ligna på en.. off.. det får dere aldri se. Så ringte vi Inger og spurte hva ho dreiv med og da sa ho det at ho stressa. Når ho kom spiste vi, så på tv og jeg forelska meg totalt i skjønne Ida, det nydelige tantebarnet til Marit ♥ Vi gikk til sundre rundt halv tre og kjøpte oss is på kafeen og iste på ica. Prating er jo noe vi er veldig flnke til så vi satt å prata på en benk helt til jeg dro hjem.  Fikk foresten et par kjempefine øredobber og en herlig ring av Marit i dag, love ♥




-Ina ♥



Effects

Her testa noen effekter på kameraet mit nå. Har hatt good tid til dette den siste uka. Prøvde nesten alle effektene, men jeg vil vise de beste bildene. Tok bilde av det som stod i vunduskarmen siden det var for dårlig vær til å gå ut. På de to første bildene brukte jeg effekten "bare valgt farge" og på den nederste brukte jeg effekten "lyse toner" ;) Syntest bildene blei veldi fine så måtte bare vise de på bloggen ♥



HVA SYNTEST DERE OM BILDENE?

-Ina ♥

Vurderte blogger

tonjesiegel.blogg.no:

Designet ditt likte jeg veldig godt, det var både fint og ryddig. Syntest vel kanskje ikke at headeren passet helt inn, men den var fin. Du skriver veldig bra i innleggene dine og har få skrivefeil. Bildene er kjempefine, men kunne nok vert litt større. Kvaliteten på bildene dine er bra. Alt i alt en kjempefin blogg som er lett og lese og forstå. :-)

wasae.blogg.no :

Veldig enkelt og fint design som får godt frem innleggene og bildene dine. Overskrifta eller headeren passer utrolig godt inn. Du skriver bra og det er lett å lese og få med seg det du skriver om. Bildene dine er av høy kvalitet og vakre å se på. Prøver å finne noe du kan gjøre bedre, men det er ikke noe. Bloggen din er helt perfekt, ver stolt av den :)



Ujo.blogg.no:

Designet er vedig fint og passer godt sammen med headeren som og er fin. Du burde kanskje ha litt mørkere farger på skrift, måtte myse for å kunne lese det. Du skriver vedig bra og har fine biolder. Bra blogg :)


NOEN AV BLOGGENE DU KJENTE IGJEN?

 

-Ina ♥

 

 

Vurdere din blogg?

Tenkte det var på tide med en liten vurdering siden jeg faktisk ikke har hatt det før. Kommer til å vurdere 3-5 blogger som skriver i dette komentarfeltet. Trekker på random.org som vanelig siden jeg syntest det er ett utrolig smart program å bruke ;)♥

Blir det mange som melder seg på kan det hende jeg vurderer alerede i kveld :) Så det er bare å skrive!



______________________________________________________________

Vil bare legge til at vinneren av gavekort konkuransen blei Runa :)

Hallingmarken i går

I går dro jeg på hallingmarken en tur får å se hva som var der i år. Vi tenkte vi kunne dra ut å spise samtidig så vi dro en tur innom på Gol. Så vi stakk en tur innom Eidsgaard for å spise, hadde aldri spist der før å skal aldri gjøre det igjen. Når vi hadde satt oss ved ett bord kom det ei og tok imot bestillingene våre, ho skreiv ikke ned eller noen ting. Etter at vi hadde bestilt fikk vi drikka vår også satt vi å venta på maten. Først får mamma og pappa maten sin. Mamma sin mat var feil så ho tok den med inn på kjøkkenet i gjen. Da satt pappa med maten sin og måtte jo bare spise før den ble kald. Så får jeg og broren min pizzaen vi hadde bestilt, og den var det sopp på. Ingen av oss liker sopp og vi hadde sakt tydelig hva vi ville ha og ingen hadde nevnt noe med sopp. Så fikk mamma maten sin og den smakte ikke så bra. Sausen og potetene var kalt. Og når jeg og broren vår fikk pizza var både mamma og pappa ferrdig med å spise! Vi måtte altså spise maten i puljer..  Ikke nok med det, men på pizzaen hadde de bare plukka av soppen og lagt på enda mer ost.. Den smakte ikke godt og var sykt kvalmenes pga all osten.. Og det var ikke så veldig billigt dær heller for å si det slik!

Etter litt dårlig mat og service kjørte vi til Nes for å dra på hallingmarken. Det kosta billetter for hver attraksjon og en billet kosta 40 kr. Den ene karusellen jeg tok  kosta 2 billetter altså 80 kr. Så det blei ikke så mange karuseller på meg siden jeg ikke ville svi av alle pengene mine.Ellers så var det jo bra der, fikk kjøpt meg ett nytt deksel til mobilen min som jeg syntest er kjempefint. Hele hallingmarken er ett stort pengesluk.. dere vet slike boder hvor man kan vinn bamser og slikt? Det var flere boder hvor det hang svære bamser på veggen og da tror man jo det at man kan vinne slik, men neida.. de bare hang der til pynt for det eneste man kunne vinne var slike små stygge bamser. Litt kjipt når man står å håper på noe stort også går det ikke ann å vinne noe stort. Det var ikke slik på alle, men på mange. Vinni hadde konsert, det var jo litt gøy. Ellers så blei jeg ganske skuffa..

Jaja, trodde dagen kom til å bli myye bedre en det den blei ;)

For å toppe dagen fikk jeg helt sinnsykt vondt i magen på kvelden så jeg fikk ikke blogga. Sikkert den pizzaen..




Tom talerken fordi bestillinga var feil og jeg måtte vente i evigheter på å få mat som smakte dritt..



Vinni :)






Når man har tatt det meste på tusenfryd, blir dette ganske kjedelig ;)

Sorry for at jeg klaga mye i dette innlegget, men det var mye å klage over.

 

-Ina ♥

Outfit

Våknet i dag tidelig og følte meg skikkelig bra, følte at dette kom til å bli en bra dag. Jeg reiser meg opp, strekker meg og ser ut av vinduet. Jeg fikk egentlig bare lyst til å legge meg igjen, sove til i mårra å håpe på å våkne tilk bedre vær da... Det er sommer! Hvor er sommer været? Det reina og det blåste og det så bare ikke bra ut.. Det verste er at jeg ikke kan gjøre noe med det. Noen andre som har drittvær eller?

Jeg rydda litt i smykkene mine i stad og nå har jeg mye bredre oversikt over alt egentlig. Jeg er jo så flink til å rote bort og miste slikt så det var fint jeg endelig fikk kjøpt ett nytt smykkeskrin som stod i stil med rommet mitt. Skal snart ta en liten jobb på rommet og garderoben min og.

Skal kanskje på hallingmarken litt seinere i dag så det blir jo gøy. Håper ikke jeg kommer hjem klissvåt.. så får krysse fingrene på bedre vær ;)

Outfitt i dag er bukse fra Cubus, skjorte fra Vila (ny), singlett fa JC, ring fra Glitter (ny), smykke jeg fikk av Marit i fjor :D




-Ina ♥



Hjem igjen

I dag var dagen vi skulle dra hjem så i dag tidelig pakka vi sakene våre og var ferdig pakka rundt halv 11. Vi dro en tur på sandviska storsenter og handla litt og spiste litt. Så dro vi på rn kjempefin strand like ved. Jeg bada ikke siden jeg ikke fant noen plasser å skifte så da satt jeg å så på de andre bade. Jaja det frista ikke helt å bade heller da..

Så dro vi til Hønefoss på kuben og handla enda litt mer, jeg har fått viljen min mange ganer når det gjelder kjøpesenter ;)

Nå er jeg gjemme og koser meg <3

Ut i båt

I dag tidelig dro vi en tur ut med båten til onkel. Været var helt strålende! Vi satte båten ut i Holmestrand og kjørte innover mot Langøya, og var på en stor båtmolo der. Jeg bada og litt, men det er jo bare digre steiner der så det var ikke like fint, men vannet var rundt 20 grader så det var kos. Vi var der i nesten hele dag og slikka litt sol. Jeg blei litt brun og bittelitt brent ett par plasser som vanelig :P Må bare legge til at jeg har finni ut at svaner er sinnsykt skumle! Jeg og broren min satt i båten når den stod stille ved moloen og spiste kjeks, så kommer det svaner bort til båten og vi gir dem ett par kjeks, og de ville jo bare ha mer og mer. De begyte å brumme når vi stoppa og de løfta på vingene.. jeg løp jo opp på land i frykt etter at de skulle spise meg opp. De er jo store!

Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar etter å ha tatt en dusj og slappa av. Går snart å legger meg nå, ny dag i mårra ;) Savner inger og marit..som var så dustete å dro til sverige uten meg.. :P Neidaa de er bare søte ♥ Savner og de andre vennene helt sykt♥

Det skjedde noe så bildene blei ikke overført.. jaja :)

-Ina ♥

Slottsfjellet



I går hjalp jeg bestemor med å vaske sprossene til vindua hennes mens sola grilla meg totalt. det blei så utroligt varmt og godt, altså noe helt annet en det jeg er vandt med!

Etter litt jobb sammen med bestebor bestemtemte vi at vi skulle dra en tur opp på slottsfjellet i Tønsberg. Bare for å titte litt, litt morsomt å gå helt opp på toppen av tårnet å se utover Tønsberg. Fikk i tilleg tatt noen fine bilder med nikon kameraet. Det verste var at det kosta penger for å gå på toppen av det tårnet og.. 40 kr. barn 60 kr. voksen og 130 kr. for familie.. Det er dyrt for ågå opp et par trapper å se litt utover. Og viss jeg skal klage litt ekstra så var det mye søppel rundt på plassen der, og han gutten som jobba der satt jo bare ute å sola seg! Men det var litt kult tårn da også så vi jo grunnmuren etter kirka, ett lite tårn og en lang byggning og litt av muren rundt alt.

Etter at vi hadde vert en liten tur på slottsfjellet dro vi å spiste litt og etter det tok vi en tur på farmanstredet. Der går jeg meg seriøst vill og jeg tror jeg gikk mesteparten av tida rundt i ring. det blei jo litt handling så jeg kjøpte et skjørt på gina t, topp på bikbok og en bukse på en annen butikk.. ;)

En veldig fin dag og en veldig varm dag ♥









-Ina♥

Tusenfryd!

Var på tusenfryd i dag! Kjempegøy! Været har vert supert og det har ikke vert alt for mange folk heller. En helt super dag og det eneste som mangla var vennene mine. Jeg vant en middels stor hard krokkodille bamse ;) Og tok nesten alle atraksjonene. De jeg kommer på som jeg tok var: speedmonster, tundercoaster, supersplash, spinnspider, tømmerenna, spaceshot, blekkspruten, nightmare og ja... Det var de jeg kom på.

Det var veldig gøy! Må dit flere ganger i år.

Den her..

Blir man klissvåt av..

Stoppa å tok en burger på veien hjem

Og en tur innom mcdonals :)

Haha

-Ina <3

Fisketur med krabbefangst

Dro på løveøya for å fise, men igjen fikk jeg ingen fisk. Så jeg bestemte meg for at jeg heller ville fiske krabber, og da fikk jeg fangst vettu. Jeg er vel litt pingle når det gjelder å ta i dem og slikt men jeg var flink!! :P

Ellers i dag har jeg ikke gjort en dritt..

Måtte jo slippe de ut igjen ;)

- Ina <3

Innkjøp

Her er alt jeg har kjøpt på Sjøsiden i Sverige og i Vestby. Ikke veldig mye siden jeg som vanelig ikke har all verden med penger. Jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte og tror det kommer til å bli godt brukt.

Sitter her og ser på statestikken på mine blogglesere og må si at jeg smiler! På de dagene jeg ikke har blogga har det vert like mange som til vanelig og det er så gøy å se, selfølgelig har jeg flere de dagene jeg blogger men det er ikke stor forskjell. Så jeg vil veldig gjerne vite om jeg har noen faste leserere siden jeg har så jevn statestikk. Og viss du er det blir jeg glad om du skriver det, viss det er sant. ♥ Det er dere som gjør det mulig for meg å blogge, uten noen oppmutrende komentarer og ingen lesere hadde jeg aldri orket å blogge.. ♥

Uansett så er dette det jeg har kjøpt, hva likte dere best? :D

Skjerf fra  -Cubus

Sko fra  -Belle

Smykkeskrin og Smykker fra  -Glitter

Genser og bukse fra -Veromoda


Genser fra  -Carlings


Vest fra  -Carlings

 

Glemte å ta bilde av neglelakken og Milka sjokoladen ♥



Nykirke akkurat nå♥ Med reinbue og greier vettu.

 

-Ina ♥