juni 2012

Shopping!

I dag tidelig tok dro vi en tur over til Sverige for litt shopping. Fant merkelig nok lite så det eneste jeg kjøpte var ett par småting på glitter og litt ja.. Litt sjokolade såklart...

Vi dro rett fra Sverige til Vestby for enda mer shopping. Dro til den gata med outletbutikker. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Fant ikke så mye der heller så det blei ett par sko..

Hadde det kjempegøy i dag :)

I går var jeg på sjøsiden og handla, da blei det jo og litt. Legger ut bilder alt jeg handla i dag og i går i mårra siden jeg ikke orker nå ;)

Alle innkjøp kommer i mårra ;)

-Ina <3

Dagen i dag

Var i sommerland i dag og, været til mårran i dag var supert! Men så kom vi opp dær og det kom litt rein.. Heldigvis hadde vi VIP plass slik at vi hadde ett lite telt å vere under når det reina, kjempe kjekt.

De fra krik kom opp rundt 3 og rundt halv 4 fant jeg Kristi, Birgit, Inger, Marit og Stina. Jeg tok halfpipen med Marit og siden det er første hang ho er der var ho jo ganske tøff som tok den først. Etter det fikk jeg ho med meg opp i mot i brystet. Den er langt ifra skummel, men utrolig kald. Møter de i mårra og heldigvis, mye morsomere når de er der, gleda meg til det! :D

Når vi dro til bake til ferieleiligjeten var det kjempesol og jeg satt ute å sola meg, fikk faktisk litt skille i dag ;)

Nå har jeg netopp vert ute å spist på en herlig resturant nedi Bø. Den het "Den gode nabo". Annbefaler å spise der om du er i nærheten. De er veldig hyggelige og man får sykt mye mat for pengene. I går spiste vi og der, da spiste jeg kylling og salat i pitabrød og i dag spiste jeg cheesburger med salat og pomesfrites. Begge rettene smakte kjempegodt, og jeg er egentlig veldig kresen :P

Vip plassen vår

Antrekk

Nammm

-Ina <3

Heihei

Har bare tid til ett lite hasteinnlegg siden vi snart drar opp i bø sommerland. Har ingen bilder fra i går med mobben, men bare på kameraet så de får dere se senere. I dag er det kjempefint vær! Så nå gleder jeg meg virkelig til å komme opp der. Antrekket nå er topp fra bikbok, shorts fra bikbok og bikini fra nelly. Kjøpte 6 kjempefine armvånd i går, ikke noe avanserte armbånd men slike flettabånd.

Nå må jeg løpe og pakke resten, snakkes <3

-ina <3I dag tidelig dro vi til Bø i Telemark. Været er helt ok, det har reina litt og det er ikke så veldig blå himmel her. Vi skjekka inn på et motell litt nermere sentrum, skulle egentlig ligge på Bø camping, men herregud så mye folk, krik er vist helt sinnsykt populært det. De som skal på krik fra klassen kommer i mårra, litt kult at de kommer når jeg er her. De får fri inngang til sommerlandet eller badelandet litt og da ser jeg de sikkert der, jeg skal få med meg de opp i vannskliene ass. Jeg tar alle bortsett fra magesuget :P

Vi dro opp kl. 6 for å kjøpe sesongkort slik at vi slipper køen i mårra, vi bada ikke den ene timen vi var der i dag, men vi padla litt i kano da og kjøpte en is og vandra litt runt ;)

Håper været er litt bedre i mårra slik att jeg får ha det litt gøy ♥

Været ja.. nå er det litt bedre da :)Spiste på pizza fjoset eller hva enn det het :P
-Ina ♥

Krysser fingrene på at det blir fint vær i mårra og driter i hva som står på yr ♥

Bildedryss fra sommeren 2011

Har jo noen bilder fra fjor sommer som beskriver mye av det jeg gjorde, men siden jeg da ikke hadde blogg var det ikke like stas å ta bilder. Dette årets sommer skal jeg ta mange bilder, og det har jeg bestemt meg for! Ok, her kommer minnene fra fjor sommer..

Starta sommerferien med å dra på kongress til Kroatia med statoil.Amalie, Emilie og Ingrid ♥Stian, Emilie, Meg og Amalie ;)Konsert med Madcon, de var kjempeflinke live. Men det var litt kjipt for vi skulle få signert cd og bilde med dem. Og da starta de og ta inn den yngste gruppa først og når vi i den eldste gruppa skulle gå for tur, måtte de dra og vi fikk verken cd eller autograf.. Jaja det var kult å se dem uansett ;)

Fotballskole med Morten Gamst Pedersen, kjempegøy å møte han. Møtte han kongrssen før der og, men da var jeg ikke med på fotballskola. Jeg blei utrolig nok mye bedre til å sparke fotball og gjøre de øvelsene når han så på :P

 

Må bare legge til en morsom ting, og det var at jeg løp inni slik stor ball med luft på vannet! Det var gøy! Og at vi hadde konkuranser i vann hvor Christer Falk var den som hadde laga konkene ;)

 


En ekte mann ja, jeg skvatt litt når jeg så at det var det. Tenk å jobbe som statue da.. Jeg var litt skeptisk til å ta bilde med han, var litt skummel x]

Elsket denne lille (store, tonge, vonde) dotten ♥ Kjempesøt!


Linn Skåber sa håret mitt lukta godt og lurte på hvor jeg hadde kjøpt hårspryen min :P


Konsert med Carola. Ravi var konferansier den kvelden.Siste frokosten med Emilie ♥ Vil nesten tilbake til kroatia bare for potetene :P De var sykt gode..


Så dro jeg på Hytta en tur og møtte de tre bokkene bruse :PTusenfryd med bestejentene! ♥ Må gjentas i sommer! Sitter bakerst der jeg, sammen med marit eller Inger ;)


Den hang etter båten og det gikk fort! Var når vi var ute med båten til Onkel.Ser man nøye etter, kan man se meg, kanskje.Elsker alt som går fort og rundt :P Det var lisseberg i Serige ;)

Har så mye mer, og jeg gjorde så mye mer morsomt, men det har jeg ikke bildebvis på. Uheldigvis. Tok mest bilder i Kroatia som dere ser, og jeg har mye mer, men da blir innlegget om den ene uka og ikke om fjorårets sommerferie.

 

-Ina ♥

Vinn Gavekort hos Hud- og Aromasalongen Ål

I går voksa og farva jeg bryna mine på hud- og aromasalongen her på Ål. Salongen drivest av ei veldig hygelig og dyktig dame som heter Marit O. Medgard. Dit drar jeg ca. en gang i månden og har gjord det i ett år nå. Jeg blir like fornøyd hver gang! Viss du nå tror at hun bare vokser, er det helt feil. Marit har og aromabehandlinger, Solbehandlinger, vipper og bryn, manikyr og lakkering av negler, Legger sminke og viser hvordan man skal legge sminke og enda mer! Det er og utrolig billigt, mye billigere enn andre plasser jeg vet om. Hun gir og ut ungdomsrabatt, skuleungdom får 10% rabatt per behandling! Kan det bli bedre? man kan hvertfall ikke bli vakrere! Er du under 16 må foreldrene vere med, eller så må ho hertfall ha prata med foreldra dine for at du kan få lov. Dette er fordi at ikke at noen under 16 skal gjøre noe de ikke får lov til og bare derfor. ♥

Marit har vert så skjønn gitt meg et Gavekort som jeg får gi ut til en av mine fantastiske lesere her på bloggen. Gavekortet består av farving av vipper og bryn og voksing av bryn. Men husk at du må ha mulighet å komme til Ål for dette. Det er veldig viktig å vite når du melder deg inn i konkuransen.

For å delta må du legge til epost adressa di i ett innlegg, og at du har mulighet til å komme til Ål for dette.

Viss du lurer på hvor Marit har salongen sin, så ligger det på ålingen kjøpesenter her på Ål. Tror du hadde sliti med å finne fram viss du bare fikk den opplysningen. For du må faktisk gå inn i butikken parfymelle og så inne der er det en dør hvor Marit har salongen sin. Du kan bestille time og slikt inne på parfymelle. Synd at salongen hennes er så lite synelig siden det er en så utrolig fin salong ! Dette vil du ikke gå glipp av tro meg. Når jeg var ferdig etter første gang jeg var der, angret jeg på at jeg aldri hadde vær der før.

Konkuransen avsluttes en gang i neste uke, vet ikke helt når med tanke på at vi reiser på ferie og da må jeg se hva jeg får tid til ;)

Jeg er kjempefornøyd over jobben Marit gjorde med bryna mine!♥

 

-Ina ♥

 

 

// Konkuransen er Sponset, men meningene mine er 100% ærlige :D

 

Ferie, telttur, reguleringslei og innkjøp

Må vel starte med at i går var siste skoledag og det følest så utrolig deilig! 60 dager uten skole og mas på lekser, dette blir så herlig. Ærlig talt klarer jeg egentlig ikke fatte det, dette skoleåret har gått så fort og jeg klarer ikke gjøre det klart for meg selv at det er sommerferie. SOMMERFERIE, jeg elsker det ordet. Jeg har vel egentlig ikke så mange planer for ferien, bare litt, jeg tar det på en måte litt på sparket. Jeg har en fem-dagers plan med Inger og Marit og mye mer. Og så skal jeg vel på ferie med familien ett par uker, men ikke i strekk, og så har jeg lova en hel del folk å finne på noe ;) Viss været bare blir bra er jeg fornøyd, men det kan man jo aldri vite noe om..

I natt var jeg hos Inger og telta i hagen hennes, jeg fikk skikkelig telttur følelse! Vi gjorde mye som å spise, tekste, chatte, facebook'e, spille, prate, fryse, sove bittelitt, se film, spise mer, og ta mange tullebilder. Vi starta en film veldig seint og hadde planer om å se den hele natta, men så gikk den greia vi så filmen på tom for strøm.. og vi måtte se den ferdig i dag tidelig. filmen het Knowing og var faktisk veldig bra!  Jeg var den eneste som lå i sovepose mens Inger og Marit lo der med dynene sine og frøys. Vi hadde det veldig koselig og Marit blei litt borte litt ut på kvelden der :P


Haha.. busta.. Det må vere det styggeste bildet av meg :P


Pusekatten miin ♥


Måtte dra tidelig fra Inger siden de skulle til tannlegen, men det skulle jo også jeg, men jeg dro litt seinere siden timen var litt etter dems. Så da satt jeg jo på Statoil å ikke gjorde en dritt fram til vi kjørte til nes. Jeg hater seriøst regulering.. det gjør så sinnsykt vondt etter stramming og det ser jo heller ikke så veldig pent ut, heldigvis så blir det antageligvis pent etter jeg har tatt den av. Gleder meg til den dagen hvor jeg har  av reggisen. Jeg husker at når jeg var yngre pleide jeg å ønske meg regulering, angrer på det nå.

Etter jeg hadde vert på nes dro jeg en liten tur på Sundre siden pappa skulle kjøpe noe, så da blei det jo til at jeg kjøpte noe og da. Kjøpte en topp og to armbånd. Måtte jo feire at det er ferie!


Beklager dårlig kvalitet på bildene, men det er et dårlig kamera... :(

 

-Ina ♥

Pakkeliste

Tenkte jeg skulle leggen ut min lille pakkeliste til ferien, lager alltid det slik at jeg ikke glemmer noe. Og i år kan jeg jo legge den ut på bloggen, da forsvinner den hvertfal ikke :P

Husk at jeg skal først på ferie i maks to uker nå med det første, så jeg pakker til maks to uker og ikke hele sommerferien+ At jeg sikkert kommer til å shoppe en del..

MÅ HA MED:

Shorts

Topper, singletter, T-skjorter

Kjoler

Skjørt

Sko

Sokker

Bikini

Bukser

Genser

Jakker

Vesker

Rettetang, hårføner

Caps

Lader

Lommebok

Smykker

Lue.. :P

Paraply

Mobil, lader

Joggebukse

Undertøy

Toalettsaker

Solkrem

Kamera, lader

Solbriller

Sminke, sminkefjerner

Hårbørste

Pute..

Det var det jeg kom på nå i farta, sikkert noe jeg har glemt... -Ina ♥

Ringer for under 100 kr.Desse ringene er utrolig kule og for under 100 lappen.

Her kjøper man de:

1: BikBok - 79 kr.

2: H&M - 29,50 kr.

3: tricolor.no - 44 kr.

4: tricolor.no - 86 kr.

5: tricolor.no - 68 kr.

 

Min favoritt er nr.5 ;)

 

-Ina ♥

Irritert..

Blir så utrolig irritert når jeg setter meg ned for å blogge også etter å ha skrivi en del funker det ikke å laste opp bilder eller å publisere innlegget, dette skjedde i går..derfor ingen innlegg på dere i går. Så det var ikke meg, det var blogg.no.....

Uansett..Pappa har kom hjem fra Ukraina på Lørdag etter at han hadde vert der å sett på fotball kampen mellom England og Sverige. Og selvfølgelig kjøpte han noe til meg, heldige meg fikk mariannedrops og offisiel EM te-skjorte !♥

Kanskje dere har begynt å se endringer på bloggen, men det er noen ting som ikke vil vises på andre pc-er en min egen...rart. Skal prøve å få fiksa det.

-Ina ♥

Under oppussing

Jeg har nå hatt et utrolig kjedelig enkelt design på bloggen med en stygg header. Og nå prøver jeg for harde livet å pusse den opp. Jeg ogn vet det at det fint design og en fin header trkker lesere og jeg tror det ville blitt morsomere å blogga når man er stolt over hvordan sida ser ut. Dere har kanskje alerede merka endringer men endringene kommer i små posjoner siden jeg ikke klarer å lage et helt design. Og da må jeg putte inn litt koder her og der + at jeg ikke er noe serlig flink når det gjelder HTML koder og slikt, selv om jeg bare blir bedre og bedre.

Jeg skal lage ny header med finere bilder, den jeg har nå var egentlig bare en jeg lagde veldig kjapt som en venteheader. Den jeg har nå skulle jeg bare ha til jeg fikk tatt bedre bilder, men det har jo aldri blitt gjort noe så nå har jeg hatt den veldig lenge. Skal få tatt bilder og laga en header så fort været blir bra og jeg får mulighet til det. :D

-Ina ♥

Vildes bursdagsfest

Jeg hadde det kjempegøy hos Vilde i går når ho feira 14års dagen sin. Vi spiste veldig god salat, og det var til og med en liten salatbolle uten mais! Jippi! Den smakte veldig godt, jeg har jo heller aldri vert en som spiser mye salat, men jeg tror jeg skal starte med det siden det smakte så godt. Haha, jeg tror jeg har sagt det 4 ganger nå :P 

Så skulle Vilde opne gavene, men det tok laaang tid siden vi måtte hjemme dem og ho skulle finne dem. Til slutt hadde Vilde funni alle og vi skulle spise desert. Det var ærligtalt kanskje den beste pavlovakaka jeg har smakt! Og så var det en veldig god sjokoladekake. Etter det skulle vi gå to og to i grupper og finne på noe morsomt å framføre. Jeg kom med Birgit og jeg fik gleden av å mose ett kakestykke i ansiktet hennes. Det var Birgit sin ide! Vi vant ikke da, men det var jo litt morsomt. Så skulle vi lage dans, jeg lagde en med Karianne og en med Birgit, Ingrid og Marit.

Vi kosa oss masse, MÅ GJENTAS ♥


Vilde venstre og Gabriela Høyre, kjempepene begge to :D


Gabriela, Sofie, Marit og Runa


Herlig ♥


Marit, meg, Vilde, Sofie og Liv


Haha


Haha, sjekk Oda. Til venstre for meg :P


Mari, Runa, Oda og meg ♥


Alle sammen untatt KarianneOutfit for kvelden var: Skjorte fra Caktus, shorts fra BikBok og tubebh fra BikBok ♥

 

-Ina♥

Pizza og slikt

I dag har jeg spist pizza, og før det var jeg jo på skola. Vi blei ferdig en halvtime før i dag. Nå prøver jeg å lære meg HTML koder og slikt og det er fullstendig umulig å få til. Det var det, min dag. Herlig ikke sant? Har for det meste bare chilla.


Piajenta mi skinna seg i går, søt!


 

-Ina ♥

Nusselig


Ok det har blitt en del innlegg om dyr og slikt nå, men dette er bare helt awesome! For et par uker siden når jeg var hos bestemor og bestefar kom den krabbende et piggsvin! Så utrolig nusselig, har glemt det helt bort så bildene kommer nå.

Når vi først prater om dyr så har Pia skinna seg i dag :D

Kallte den for bolla :P Den kom for melk og fotoshoot. Verdens nusseligste!

 

-Ina ♥


Coco miin

Ja, jeg har et marsvin som heter Coco. Folk syntest navnet er litt  rart men jeg syntest det er så søtt, og siden marsvinet er veldig spesielt fortjener det et spesielt navn. Det som er litt spesielt med Coco er at hohar røde øyne og er lysbrun i pelsen. Jeg vet ikke om det er normalt eller ikke, kanskje faren eller moren var albino eller no slikt. Når jeg kjøpte coco var hun alerede ett eller to år gammel, men de som hadde ho før meg hadde ikke tid. Heldigvis var både coco og søstra hennes tamme og veldig snille, Coco er knyttet til søsteren sin så måtte kjøpe dem sammen, men broren min har den andre. Egentlig litt rart at de er søstre når Coco er rosett-marsvin og broren min sitt er teddy-marsvin.

Her er noen bilder av skjønne lille Coco eller skjønne tjukke Coco.

 

Søteste eller???♥
 -Ina ♥

Shoot med bestejentene

Bestejentene har vert her i dag! Super koseligt, vi tulla, prata, tok bilder..og ja...har du fått en rar telefon i dag kanskje??

Bildene vi tok:


Ikke rare.. spesielle ;)

 

-Ina ♥

Fashion Jewelry

Marit har jo vert i syden og ho glemte ikke meg nei. Ho kjøpte gave til meg! Jippi! Vi kjøper alltid gave til hverandre etter at vi har vert på spessielle plasser, blir jo på ett lite "unskyld" for at vi har vert så lenge borte fra hverandre på en måte.♥ Jeg fikk ett par kjempefine øre-ugler eller øredobber da som de kaller det, men siden det var ugler så passa det fint med øre-ugler. Haha, jeg har verdens dårligste humor ass.. 

Jaja, uansett, de er bare helt nydelige. Og de matsher smykke-ugla mi, haha. 

Tusen takk Marit, glad i deg ♥
-Ina ♥

Jentekveld

I går kveld var jeg hos Inger Helene fra 6-12. Marit har nettop kommet hjem fra syden så ho var jo brun og blid. Marit viste oss hva ho hadde kjøpt og slikt og tok med litt snop ho hadde kjøpt, ho hadde kjøpt den fine kjolen! Vi så Nothing Hill, en gammel film som de fleste har sett, men vi fikk med oss så mye av den. Det blei mer prating og facebook. Vi lo så utrolig mye! Marit rulla ned på gulvet flere ganger av at ho holdt på å le seg i hjel. Vi tok og litt bilder og slikt da, men det gjør vi jo alltid.

Det har vert så mye stress med prøver og tentamner at bloggen har jeg måtte lagt litt til side, men det blir nok bedre nå. Vet jeg har en prøve igjen og den er på tirsdag i samfunnsfag. Framf. som teller ganske mye. Etter det "tror" jeg ikke at det blir flere prøver. Og da får jeg tid til å blogge.

 

Tok ikke mange bilder med noen få, kamerat mitt gikk varmt så jeg trodde minnekortet var fult og sletta en god del. Søren jeg hadde vist sletta alle de bildene jeg tok av godteriet og alle bildene av Marit...åhh.

 


Vi så ikke bare på film, og litt på topp model.

Søøøøt !
-Ina ♥

Gaver

Det så synd å måtte skuffe dere igjen! Jeg sa jeg skulle legge ut dette innlegget i over i går eller i går, men jeg fikk ikke lasta opp bildene.. og hva er et innleg uten bilder? 

Jaja, uansett fikk jeg så mye fint til bursdagen min! Blandt annet mange fine klær. Chatarina kom jo og opp med klær jeg skulle få arve og det toppa jo dagen. Har ikke noen bilder av det jeg arva, men dere kommer til å se en del av de klæra på bloggen siden ho har så mange fine klær  ♥

Onkel  ♥

Gommo og goffa ♥

Broren min♥

Mamma og pappa ♥

Chatarin, Bjørn Marius og dem ♥

Det er noe av det jeg fikk av klær i bursdagsgave ;) Fikk og mye annet fint da ♥

-Ina ♥

Bursdag!!

Ja, i dag er det bursdagen min og det har vert så koselig. Alle har vert så utrolig søte! Og tusen takk for alle gratulasjonene på face, sms og andre plasser, setter jeg stoor pris på. Kunne ikke blitt en bedre dag. Jeg har jo og fått mye fint, men jeg har ikke tid til å vise dere det nå så viser det i mårra. Har beklageligvis ikke fått blogga før i dag siden jeg har vert så opptat med andre ting. 

Igjen, tusen takk for gratulasjoner og gaver <3

Bldene mine ville ikke laste seg opp...så..


 :P

 

Natti <3

-Ina<3

Shopping BikBok

Rakk såvidt innom BikBok på sjøsiden i dag. Og da blei det jo litt shopping. Mye finere på ;)

Skal legge ut bedre bilder seinere ;)

-Ina <3

Kommer ikke inn..

Jeg kommer ikke inn på "Gøy på landet" festen og det gjør jeg nok ikke på lenge. Festen er på bygdehuset så jeg hører veldig godt musikken og får vel antagelig vis ikke sove før festen er ferdig. Jaja jeg forsår jo det at jeg er for ung, men alle andre skal jo dit! Det er liksom år til jeg er atten og kommer ikke inn før det, ja, viss ikke jeg sniker meg inn om et par år.. Jeg vil og vere med på moroa. Irriterer meg at jeg ikke er gammel nok...

Ikke bare det, men rundt bygdehuset er det satt opp gjerde med pressending over så man ikke ser en dritt fra utsida. Åhh..

Jaja, jeg får kose meg her jeg <3 Jeg som skal bake kake og greier.

Mamma skal bruke denne hatten i kveld. Lol :P

Fint vær! :D

-Ina <3