mai 2012

Barnehagen i dag

Ja, jeg har vert i barnehagen i dag. Fast plass der. Neida, det var en slik arbeidsoppgave på skola innenfor arbeidsliv. Jeg måtte dra til Barnehagen og spørre spørsmål og få omvisning. Ikke alene, men heldigvis sammen med Hilde! :D Vi fikk svar på det vi lurte på og skal ha framføring om det allerede i mårra. Gruer meg sykt siden vi ikke har laga powerpointen enda, vi får en halvtime til å gjøre det i mårra. Er vi ikke verdens fineste ? <333

 

-Ina ♥

 

Wishlist

Dette er litt av det som står på ønskelista akkurat nå ♥ Er det noen med like ønsker som meg? ;)
1:  BikBok 149 kr. 

2:  BikBok 499 kr. 

3:  Nelly 199 kr. 

4:  Nelly 249 kr. 

5:  Nelly 849 kr. 

6:  Nelly 1695 kr. 

7:  farfetch 143 euro str.7

8:  Gina tricot 299 kr. 

9:  Gina tricot 349 kr.  

10:  Nelly 449 kr.

 

-Ina♥

Genialt

Fikk tegnebrett for ett år siden av gommo og goffa til bursdagen min, og det er bare helt genialt! Jeg som elsker fotoshop og programmer hvor man må bruke musa til å teikne og skrive, er det så utrolig smart med tegnebrett hvor man bruker penn og ikke mus. Holder man pennen 1-2 cm. over brettet beveger man pila rundt, og seter man pennen ned på brettet kan man bruke den til å trykke eller dra den bortover langs brettet for å tegne. Det er og veldig morsomt å drive med så viss man starter blir man hekta, eller det blei jeg vertfall. Jeg bruker det aller mest når jeg skal beskjære bilder og slikt for da får jeg kjsppere rette og jevne linjer.

Tegnebrettet mitt heter "wacom bamboo fun pen" og funker veldig bra. Har aldri hatt noe problemer med det eller noe og det er lett og instalere det.

Måtte egentlig bare anbefale det til dere siden jeg selv er så fornøyd med det ♥Haha! Lagde den til kristiane på bursdagen hennes i fjor, men rakk ikke å printe den ut så ho fikk aldri sett den ♥

 

-Ina ♥

 

 

Monday

Mandag og fri! Været har vert sykt av og på og det eneste jeg har gjort er å ikke gjøre noen ting og malt og luka ugress på taket. Akkurat en uke til bursdag min nå, og dere kommer til å høre noe om den resten av uka. Slik er jeg, jeg prater om bursdagen min helt til folk blir drittlei, det er ikke med mening men jeg gleder meg slik. Skal prøve å skjerpe meg.

Var på kino i går kveld, så men in black 3. Sykt bra egentlig ;)

Nå skal jeg se ferdig Paradise Hotel, spennende siden det er finaleuke vettu ;)

-Ina <3

Favoritt bikinier

Nå som sommeren er her og bikinien bommer til nytte, vil jeg vise mine favoritter for øyeblikket. Dette re bikiniene mine fra i fjor og jeg kommer til å kjøpe flere nye. Skal til Sverige snart håper jeg, og de har utrolig mange fine på yndlingsbutikken min <3

Jeg viser bare toppene siden det er ikke alle jeg har underdelen til ;)

nr.1

Denne er ny i år faktisk. Vet jeg kjøpte den på BikBok, men den er fra merket "sassymanii" 

nr.2

Veldig fin til ola-shorts, men jeg aner ikke hvor den er kjøpt eller merket..

nr.3

Den er mye finere på. Det er en ring i midten, tre stropper som går over ryggen og to rundt halsen. Ganske sikker på at jeg bestilte den fra nelly.

nr.4

Egentlig en helt nøytral billigbikini fra cubus, men jeg elsker fargen!

nr.5

Kari Traa bikini kjøpt på sportsbutikken her på Ål. Fikk den i gave for noen år siden, men da var den litt stor så jeg rydda den vekk. 

 

Dette var mine favoritter akkurat nå, men jeg har planer om å kjøpe noen nye som sagt.

-Ina ♥

Grønne bilder

Kan vel kalle det sommer nå ♥ Tok noen fine bilder her om dagen som jeg ville vise dere. Grønne flotte bilder :D

 

-Ina ♥

Brent

Solbrent og fin, heldigvis bare i nakken. Oppdaga det i dag når jeg vat på vei inn i klasserommet gor å ha tentamen. Det svir helt sinnsykt..

Tentamen gikk faktisk bra! Engelsktentamen går fort unna, går alltid tidelig på den. Så jeg var ferdig på skola kl. 1 og da blei jeg med Marit hjem og vi sola oss til 4. Kjøpte meg en softis på sundre og ;)

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en kjempekoselog bursdag hos Helene! Det var utrolig gøy. Kjolen jeg har på er utrolig fin, men akjærer seg gjennom den brente nakken min. Man må lide for sjønnheten. Selvom det ikke er mye sjønnhet i rød nakke.... Men kjolen er jo fin ;)

Hærlig vær

Fy søren for et vær det har vert i dag! Dro på badeblassen etter skola i dag med jentene og det bar jo gøy det. Det har bare vert så utrolig varmt og jeg har ligget lenge ute i sola og prøvd å oppgradere brunfargen min litt. Og litt brunere blei jeg faktisk, men ikke veldig mye. Satser på fint vær i mårra og slik at jeg kan gå i shorts. Selv om jeg har ligget å lata meg i hele dag har jeg faktisk gått 5 kilometer nå. Hurra for meg! :P

Coco <3

-Ina <3

Rydding og slikt

Spilte tennis i stad med Marit, Inger og Sjur i da, det var kjempegøy! Jeg og Marit knuste Inger og Sjur ;) Vi vant begge rundene! Og det var foresten skikkelig sommervarme i dag, men det har vert en del overskyet. Nå har jeg rydda rommet og garderoben, veldig fornøyd faktisk. Går å legger meg snart så natti alle mine trofaste og tolmodige lesere <3

Søteste Pia miin <3 har så lang lugg at ikke ho ser noen ting.

Slenger med dette bildet av Gabliela som klarte å henge seg fast på søndag..

-Ina<3

Badeplassen i gårMorsome og fine bilder eller? ♥ Jeg er fotograf ;)


-Ina ♥

Hvem vant?

Har trekt vinneren av hvem som vant iphone4 dekselet som var sponset av Hantelsportal.no, det var hele 69 personer som meldte seg på. Jeg bare tok en helt random person på random.org og personen som vant var ei nydelig jente med namn Ida så GRATULERER TIL DEG! Skal sende deg dekselet så fort jeg får adressa di :D♥ Ida har en blogg som heter http://idasofielervik.blogg.no/ 

Gratulerer Ida ♥ Ida er den pene jenta på bildet ;)-Ina ♥

Gol med Marit

Dro til Gol med Marit i dag. Vi tulla masse og hadde det veldig gøy. Fant så utrolig mye fint som jeg ikke hadde penger til. Dere skulle sett alle de fine sommerklæra fra merket Fox ! En utrolig kul bikinitopp fra Fox kosta 600 kr! Og det var bare toppen. Så det eneste jeg kjøpte var to søte bh-er. Etter turen på Gol blei jeg med Marit hjem, og vi hadde et lite expriment med vann..typisk oss. Vi koste oss med jordbær helt til jeg dro hjem ;)

Avslutter foresten deksel konkuransen litt seinere i kveld så det er bare å fortsette å melde seg på :D

Hihi, heldige meg fikk kjeks og juice!

Jeg blir aldri lei av jordbær

Eneste innkjøp ;)

-Ina <3

Hipp hipp hurra!

I dag er det 17. Mai og jeg var våken kl.7 for å dusje og og ordne meg. Jeg var ennda ikke helt ferdig når klokka var 10, men jeg måtte jo bare dra. Møtte Marit må skoletoppen og gikk med ho til sundre hvor jeg og møtte mange andre folk. Kjempekosilig å gå runndt i rein og snø så tidelig om mårran.. Jeg gikk i kjole med tynn strømpebukse under så holdt på å fryse i hjel! Vi kjøpte is og prata en del. Jeg tok bilder, men tok bare bilder av all isen jeg kjøpte, jeg kjøpte faktisk og en hampurger. haha typisk meg. Når jeg kom hjem slappa jeg av, og tok på tights singlett og cardigan..for det er såå mye bedre å gå i. Skulle egentlig på kino, men det blei det ikkr noe av. Sikkert masse skrivefeil i dette innlegget siden jeg har dårlig tid og laange løsnegler. Uansett! Hipp hipp hurra for Norge! Og gratulerer med dagen alle sammen ♥ Må bare nevne fort engelen birgit som ga meg jakka si når jeg frøys, ho brukte den jo ikke, men fremdeles kjempesnilt! ♥ Alt i alt en bra dag.

Is og slikt, tok faktisk ikke bilde av meg selv når jeg hadde pynta meg i dag.. åå, og jeg som var så fin og greier, neida ;)

Is

Is..

Og enda mer IS♥

Også verdens morsomste bilde av Mathias og Inger Helene :P

Chille antrekk..

Vet jeg er drit stygg på bildet og håret står til alle kanter, jeg er bre så utslitt og trøtt. Så natta ♥

 

-Ina♥Hva skal jeg ha på?

I mårra er det jo 17.mai og jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg. Har funnet en kjole som det er ganske sikkert at jeg skal ha, men tilbehøret? Hva slags farve på sko og hvilken jakke? Hva slags veske og hvordan skal jeg se ut på håret? Off, jeg må ta så mange vanskelige valg. Stemm på hva jeg skal ha på ;) Her er litt forslag:

Kjolen jeg skal ha på.Sorte eller beige? STEM!

Olajakke eller hvit jakke? HVA SYNTEST DERE?

Krøller eller rett?

 

Vanskelige valg..hjelp meg ♥

 

-Ina♥

KONKURANSE!

//Sponset av Handelsportal.no

Ja, da var det på tide med en ny konkuranse! Og premien er et rosa kasettdeksel til iphone 4 som er sponset av Handelsportal.no. Viss ikke du har iphone syntest jeg likevel at du skal melde deg på, fin gave til noen som har iphone foreksempel. Så her er det bare å slenge seg på!

Viss du lurer på hva Handelsportal er, så er det en nettbutikk hvor de selger et stort utvalg av utstyr til iphone, samsung og ipad, men de selger og smykker og klokker. De har fri frakt og leveringstida er kort så viss du bestiller har du det innen veldig kort tid. Kvaliteten er og veldig god, jeg har selv flere deksel derfra, som jeg er blitt veldig glad i. For hver gang du bestiller får du med gavekort på 15% rabatt til neste gang du handler der. Her kommer du til nettsida dems, jeg anbefaler å ta en tur <HER>

FOR Å KUNNE VINNE MÅ DU..

Legge igjen en komentar med email adressa di slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Så alle som komenterer blir med i trekninga. Kårer vinneren på Fredag ;)

Premien:
LYKKE TIL!

 

-Ina♥

 

                                                                                                                             //Sponset

God morgen

Bare innom en kjapp tur for å ønske dere en god morgen og en fin dag videre. Pleier egentlig ikke å rekke å blogge om mogenen, men gjør et unntak nå. Nå drar jeg snart på skola, og i mårra er det siste dag før fri. Det er jo 17. Mai på torsdag!

Antrekk i dag:Været på ål i dag.. får håpe det fine Mai været snart kommer.

 

-Ina♥

Forestilling

Hei mine søte lesere, vil bare aller først nemne det at dere betyr mye for meg!♥

Forestillinga i dag var kjempebra, mye bedre en på generalprøva! Litt unormalt å sitte å se på en forestilling, jeg har jo alltid pleid å vere med før. Alle var bare så flinke! Jeg skjønner det kanskje var fint jeg satt i salen og ikke var på sena, tenk hvordan jeg hadde driti meg ut oppå der når alle var så flinke. Off, klarer ikke tenke på det en gang. Uansett så var alle kjempeflinke ! Gæy å få se på så talentfulle folk.

Søren..jeg skulle legge ut video av at Inger Helene sang, men det funker ikke.

Tok noen bilder da ;)

Kommer foresten KONKURANSE i mårra

-Ina ♥

Liv og røre

Dro på kulturhuset med Inger og marit rundt 12 tida i dag. Møtte jo seøvfølgelig mange venner der. Jeg så på generalprøva til liv og røre forestillinga og var egentlig litt overalt. Må bare si at alle var drit flinke! Fy søren.

Bilder fra dagen

Marit var kjempeflink i dag!! At det gå an å vere så flink til å danse! *Stolt bestenn* <3

Inger Helene har verdens vakreste sangstemme! Helt utrolig å ha en så talentful bestepews!

Kjempefint vær, men litt kjørlig. Endelig har dt begynt å bli litt grønt på Ål og!

-Ina <3

Gårsdagen

Var hos kristina i går kveld. Snuppa fylte 14 år søndagen som var, og det måtte jo feires! Vi var en del jenter og Mathias og det var bare såå koselig! Vi spiste sykt gode hamburgere og brownieskake og muffins mens vi så filmen bad teatcher. Så hadde vi en utrolig morsom lek hvor man..ja...vanskelig å forklare.

Antrekket i går kan dere se på de nederste bildene.

Fineste Kristina!!

Haha, birgit fikk nytt antrekk av runa. gjennbruk skjønner dere.

En konsentrert Kristiane.

Haha

-Ina <3

Tentamen text

Norskentamen i mårra.. Gruer meg som alltid. Folk prater om at det er så bra at man kan gå før og slik, men jeg bruker hele tida på norsktentamen. Norsk er vel det viktigste faget å få bra karakter i, siden jeg suger i matte og egelsk. Så jeg bare må gjøre det bra! Nå sitter jeg her og øver og prøver å tenke ut bra forteljinger ;) Forslag til namn på personer i forteljinga? Bruker så lang tid på slikt..

Har vertfall kjøpt masse godt slik at jeg kan kose meg litt i mårra og. Iste, jordbær, sjokolade og horn skal få glede meg under tentamen i mårra. Spiser aldri opp, jeg glemmer det på en måte. Huska nå det at hovedmålet mitt er Nynorsk, og det hater jeg. Jeg har alltid masse feil siden jeg blander en del, prater jo bokmål så.. Jeg må jo spørre meg selv hvprfor søren jeg har nynorsk som hovedmål! Ønsk meg lykke til, jeg er avhengie av å få en femer viss jeg skal opp i femmer i snitt.

Går snart å legger meg, 2 timer for tidlig burde vel kanskje vere nok til at jeg kan tenke klart i mårra.

Natta søte dere, og lykke til alle andre som har tentamen i mårra eller snart <3

-Ina<3

Pictures

Prøvde å få sminken min til å se bra ut på et bilde, så jeg prøvde meg med naturlige farger og rosa. Blei egentlig ganske fornøyd! Sminke er så utrolig fint å ta bilder av. Anbefaler å prøve det, det er så mange muligheter. 

Kjapp anbefaling er de tre parfymene litt over her, vet det høres rart ut, men det er krem parfymer. Blei kjøpt på flyplassen i kroatia tror jeg ;) Lukter hvertfal utrolig godt!

Gøy å redigere meg selv, man ser det utrolig godt på dette bildet da..men det er gøy da.

-Ina♥

Utslitt!

Blei med Marit hjem etter skola og var der til vi skulle på zumba. Vi satt på pcen, tok bilder og spiste karbonader. Så dro vi på zumba og var der en time og så videre en time på pilates ;) Så nå er jeg ganske utslitt for å si det slik.. Tentamen på fredag...huff.

-Ina <3

magneffect nail polish

Har kjøpt ny GENIAL neglelakk. Det er en neglelakk i sølv og når man snur korken og holder over neglelakken blir det striper. Man må selfølgelig gjøre det på en og en negl og ikke ha for mye neglelakk på. Det blei ikke så bra første gangen jeg prøvde, men etterhvert blei det dritfint! Den er fra merket Layla og min heter "silver galaxy" den er nr.11 i gruppa.

Resultatet blei faktisk uforventet bra!

Man holder korken på hodet over neglen og så dannes det striper. Husker ikke hvordan det går... den er vel magisk :P Jo.. det er fordi det er noe magnet greier i den.

 

.Ina♥

Med jentene

I dag dro jeg til sundre for å møte jentene, jeg kjøpte meg en is og så gikk vi opp til Lirig. Vi var hos Lirig en stund og kosa oss masse! Nå sitter jeg her hjemme og skal snart jogge noen kilometer.

Leiter fremdeles etter design til bloggen og når finværet kommer lager jeg ny header ;)

Prøvde bølgetanga i dag, kjempefine bølger ;)

Okda..før jeg jogger skal jeg se episden av Hotel Cæsar for i mårra, jeg gidder ikke vente :P


-Ina <3

Photoshop

-Ina♥

TRENGER DESIGN!

Er det noen der ute som vil lage et design til meg eller som har et ferdigdesign å dele? Design har jeg leita etter sååå lenge, men finner ingen jeg liker... klarer heller ikke å lage selv og gidder ikke lære meg det. Plizz. hadde noen vile gjort det for meg hadde jeg blitt så utrolig glad ♥ GLAD I DERE ♥ 

Fredag i dag foresten! Jeg har gått/jogga 4km. på 3d mølla i dag og vert litt på taekwondo. kom en time for sent..typisk meg. Jeg var og på nes for å stramme reguleringen.. akkurat nå sitter jeg her og har sinnsykt vondt i tenna, vil egentlig bare lege meg til å sove slik at jeg slipper smerten... Føler også at jeg må rydde rommet, hater å ha det rotete, men får jo aldri tid til å rydde. Så maange ting jeg skulle gjort!!! Jaja, det er fredag og ikke alt var negativt. Må finne på noe i helga med noen, ellers blir det vel til at jeg ligger under dyna og sutrer og klager over hvor vondt jeg har det :P Det er bare å ringe, men vil du hit må jeg rydde rommet og låse garderoben. 

Tok bildet når jeg overnatta hos beste Inger Helene ♥-Ina♥

 

 

Innkjøp Sjøsiden

Kjøpte dette på lørdag når jeg var på Jjøsiden i Horten sammen med min søte bestemor. Vi kosa oss masse og kjøpte så mye fint♥ Sjøsiden er nok det kjøpsenteret hvor jeg har handla mest klær! Grunnen til det er vel fordi at det ikke er så utrolig stort så man går seg vill, og alle mine yndlingsbutikker er der (nesten alle..)

Nå har jeg laget meg en liten blogg bok, slik at jeg aldri går tom for ideer! Skriver der når jeg kommer på noe jeg kan blogge om, har hatt en liten skrivesperre i det siste, men nå går det fint. Motivasjonen til å blogge er på topp! Viss du legger til en ide til noe jeg kan skrive opp i boka mi går jeg inn på din blogg og komenterer tilbake. Så kom igjen! ♥

 

♥ Olajakke: Carlings

♥ Kjole: Carlings♥ Kjoler: Cubus

♥ Topp: Carlings

♥ Shorts: BikBok

♥ Topp: Cubus♥ Shortser: Cubus

♥ Bukse: Cubus

♥ Bikini: BikBok

♥ Tubetop: BikBok

♥ Boleroer: Cubus

♥ Smykker og ring: Glitter

Kjøpte i tilleg sokker og litt hårstrikker :P

-Ina♥

Sol og pent vær

Kjedelig overskrift men det er sannheten. Jeg overnatta fra i går til i dag hos inger, det var veldig morsomt. Vi gjorde masse rart som å ringe å ta kjøleskap vitsen på MANGE! Veldig morsomt. Vi gikk til badeplassen i dag for å sole oss siden været var drit fint. Klarte å tråkke over å tryne på veien ned dit så jeg fikk det skrubbsåret.. Jeg klarte å gå til badeplassen så vi lå å sola oss der hele dagen. Gabriela bada, syke syke jente.

Natti <3

Vi lagde toast i vaffelhjern!


- ina<3