april 2012

Hjem til Ål

Nå er jeg på vei hjem.. Vil egentlig ikke hjem til snø og rein, ok det er kanskje noen fine dager på Ål, men ikke mange. I går og i dag har det vert supert vær på Nykirke, sola meg i kort shorts og singlett. Det er litt kjipt å sitte i bilen å se på det fine været som jeg går glipp av siden jeg sitter i en bil på vei hjem.

Fikk ikke blogga i går siden mobilen min gikk tom for strøm så da vet dere det. Jeg kosa meg masse i går, var på sjøsiden med bestemor og mamma å kjøpte og fikk masse fint. Innkjøp kommer litt seinere siden jeg ikke har hatt tid. Jeg fikk sola meg litt i går siden været var nydelig og i dag var det enda finere. Trampolina så en del til meg i går, vi hadde det sykt morsomt. Jeg gikk til og med 6 kilometer! Det er bra til late meg å vere, jeg og mamma gikk/jogga bort til tante en tur. Det var vel egentlig gårsdagen min.

I dag har jeg vert en del med Caroline, men og med bestemor og bestefar. Det var så utrolig hyggelig å se dem igjen, savner dem alerede... Jeg og Caroline gikk og en tur bort på statoil for å kjøpe softis, og den smakte fabelaktig. Nå sitter jeg her...i bilen å blogger.. ;)

Det er helt sykt med hvitveis på Nykirke! Har aldri sett så mye, det kryr jo.

Hvitveis overalt.


-Ina <3

Fredag

Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar og storkoser meg. Jeg er utrolig trøtt etter så mange timer i bil, så jeg tror jeg snart legger meg. Kommer til å sove utrolig godt i natt. I mårra skal jeg på shopping og jeg gleder meg til å se hva de har fått inn nytt i butikkene siden sist. Sjøsiden er et perfekt kjøpesenter for litt shopping.Det har ikke vert så fint vær i dag ganske likt vær hele veien nedover så jeg håper på bedre vær i mårra.

Ål-cupen starta i dag, håper guttene vant skulle vert å sett på, men jeg er her å koser meg...så vi får håpe de gjorde det bra. Masse lykke til fra meg hvertfall ;)

Nå er jeg trøtt å vil sove.. Natti søte leser. Love u <3

Tok et bilde før jeg dro og ett nå. Fant ut at jeg så helt lik ut på begge bildene...kjedelig..

-Ina <3

Taekwondo

Jaja, da har jeg prøvd det og. Hadde vondt i foten tideligere i dag men det blei mye bedre litt utover så jeg tok en prøvetime på teakwondo siden det hørtest litt gøy ut og så var jo første gang gratis, jeg blir med på det meste som ikke koster penger for å si det slik. Det var faktisk veldig morsomt og lærerikt, men det morsomste var vel å se folk i morgenkåper jeg fikk til og med lyst på en selv... det må vere behagelig å gå i morgenkåpe på trening da. Neida jeg skal ikke mobbe draktene dems. Tror egentlig ikke jeg kommer til å fortsette siden jeg har ikke så mye tid og slikt. Det var kjempe morsomt å ha Sjur som trener! er ikke så flau over å drite meg ut framfor han. Gabriel prøvde å lære meg å ta slikt høyt hoppe spark, som jeg ikke helt fikk til, men jeg syntest jeg var flink til å vere nybegynner. Så dette var kulere en forventet, viss jeg får flere gratise timer drar jeg, haha. Har penger til å gå på det, men trenger jo penger til andre ting og. Håper foresten jeg stavet det riktig.. det skal vere slik jeg skrev det i overskrifta?eeler?

Alt i alt en bra dag, hadde framføring i engelsk som ikke gikk særlig bra. Framføringa skulle egentlig vare i tre minutter tror jeg, men siden jeg prata så fort brukte jeg kanskje bare ett minutt! Off, meg å de nærvene mine, jeg blir så utrolig nærvøs når det gjelder slike ting! Hadde og spansk prøve i dag som jeg tror blir en 5 eller 5+ og det er jo bra, men får jeg en 6 er det sjanser for å gå opp til 6 i gjennomsnitt i spansk♥ I mårra har jeg min siste naturfagsprøve før sommerferien, så den gjelder det å få bra karakter på så nå sitter jeg å pugger til den store gullmedaljen... kjedelig men det må gjøres. Det er fredag i mårra! Jippi! Kanskje vi skal nedover til bestemor å bestefar, håper virkelig vi skal det! Viss ikke må jeg prøve å finne ut noe morsomt jeg kan gjøre, har planer om å mase på Inger Helene :P

Dette gjør jeg akkurat nå: Pugger, blogger, fikser håret, hører på musikk og tekster. multitasker jeg vettu :P


Dagens bilde.. :P random fra google.
-Ina♥

 

Enda en normal dag

Mye å gjøre nå om dagen. Vi har prøver, framføringer og lekser hele tida. Får ikke tid til så mye annet da uheldigvis. Hverdagene mine er jo da veldig kjedelige og det er ingen ting å blogge om og lite tid til blogging. Akkurat nå må jeg blogge fra mobilen siden kameraet lader.

Uansett, i dag dro jeg til kulturhuset etter skola med Marit og Gabriela. Vi gikk ned på Kiwi for å kjøpe mat eller boller som vi kaller det. Når vi kom opp igjen måtte vi flytte opp på bibloteket siden det ikke var flere stoler til oss nede. Vi kosa oss der helt til jeg dro hjem og gjorde ingenting. Eller... Jeg pugga til engelsk framf. i mårra og så på tv. Skulle egentlig ut å jogge, men det var så kaldt og det reina en del.

Bildene er tatt med mobilen så kvaliteten er dårlig.

Outfit

Se hva jeg fant! Litt nusselig da, måtte bare ha noe å ta bilde av :P

 

 

-Ina ♥

Another day

Har hatt en helt ok dag. Jeg overasket meg selv på en positiv måte ved å gå til zumba, danse zumba og så gå hjem igjen. Det betyr at jeg har gått ca. 5 km. i dag. Jeg gikk helt aleine og med herlig musikk på øra. Faktisk ganske stolt over meg selv. Har og øvd til framf. i både engelsk og musikk som skal fremføres i mårra. Ønsk meg lykke til.

Natta, blei beklageligvis et kort innlegg, men jeg har gjort så mye i dag.

Det eneste bildet jeg rakk å ta fra gåturen/joggeturen min

-Ina <3

Utslitt!

Var ute å gikk en del kilometer i stad og er nå helt utslitt. Jeg gikk heldigvis med musikk på øra slik at jeg slapp å kjede meg i hjel, alt blir så mye bedre med musikk. Etter at jeg kom hjem har jeg sett på tv og det gjør jeg egentlig fremdeles men det er pause i Paradise Hotel, eller det var..så jeg må kjappe meg litt for jeg vil se den nye gutten. Har skifta til pysj, den fine grønne pysjen min. Jeg rydda i Garderoben min i går som sagt og da telte jeg 8 pysjbukser.. Det var vel litt mange spørr du meg, men det er så deilig å gå i det. 

I mårra er det fagdag på skola som jeg gleder meg masse til! nei.. vi må ha med teikneseriehefte/bok og det eneste jeg finner her i huset er Pondus så jeg kommer til å måtte ha framføring om Pondus. Ville ha om nemi eller noe slikt, men har verken blad eller penger. Så ønsk meg lyke til. Pondus er jo morsomt da, men ja..

Nå må jeg se på Paradise, snakkes.

Jeg er fremdeles kjempe fornøyd med løshåeret fra rapunzel of sweeden ♥ ANBEFALES!-Ina♥

Skillingsboller

Var hos Marit litt tidligere på dagen bakte skillingsboller siden vi er verdens beste super kokker. Vi gikk og tur med Sidney og kosa oss masse framfor tven og pcen. Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen og er klar til å legge meg, tror det er det beste. Vil ha en opplagt dag på skola i mårra. Jeg har foresten rydda garderoben min, eller jeg har starta og kommet på god vei. Kanskje jeg poster bilde om hvordan det ser ut når det er ferdig, men dere får ikke se noe "før" bilde siden det var så rotete. 

Natta søte lesere, jeg er så utrolig glad i dere alle ♥


Ser de gode ut eller?! De var vertfal det ^^

-Ina♥

skrik

Blei vist litt seint å blogge i går, så jeg blogger nå. I går gjorde jeg ingenting og bare satt og slappa av egentlig. Utrolig digg å bare chille på en Lørdag det anbefaler jeg. Inger Helene måtte jo ødelegge med å ringe.. neida det var fint at ho ringte. Ho spurte om jeg kunne komme opp til hoi så vi kunne ha filmkveld/jentekveld/whatever og jeg sa ja etter litt om og men. Marit kom jo og selvfølgelig opp så vi så en film som het skrik, jeg har sett nr.4 men alldri den første så den var jo bra. Jeg satt å offa meg bak en pute.. jeg er egentlig ikke redd skrekkfilmer, men i går blei det bare slik. Vi poppa popcorn og kosa oss med snop helt til noen kom og henta meg. Når jeg kom hjem hadde vi fått besøk og det er jo alltid like koselig ♥

Gårsdagens bilder:

inger var ikke så redd..

 

-Ina ♥

Nå vet jeg!

Nå vet jeg hva jeg skal ha å i kveld, sorry det betyr at dere ikke får velge. Uansett, dere kan jo si meninga deres. Har litt dårlig tid nå siden jeg skal på skola som vanelig. 

Dette var det jeg tenkte på : (gammelt bilde)

Blogges snupper ;)

 

-Ina♥

Innkjøp fra Geilo

Tok en tur til Geilo siden det er skarvernn der nå som vil si masse salg på sportsutstyr og vinterklær. Jeg kjøpte en del syntest jeg selv og jeg har faktisk penger igjen! Jaja.. kanskje mamma og pappa betalte litt, men jeg kjøpte jo litt selv og da. Gikk egentlig bare inn i ett telt og det var det teltet hvor de solgte moods of norway klær, jeg er stor fan og de har så mye fint! Etterpå gikk jeg inn i et par butikker og så kjørte vi ned til hallen. I hallen var det selvfølgelig mye fint, men for et kaos. Gjett hvor mange ganger jeg gikk på folk eller sto i veien for noen.. haha. Dere ser på bildene hva jeg kjøte, starter selvfølgelig bildene fra yndlingsmerket moods of norway. 

I mårra på skola har vi 3 timer skriveøkt hvor vi sitter i 3 lange timer uten ause åog skriver på en forteljing. Så etter det har vi 2 timer mot, mot til å si nei! Mot til å si Ja, mot til å ja..derefårstår. Så er det HELG? På kvelden i mårra skal jeg til torpo på klassefest, men aner ikke hva jeg skal ha på meg! I mårra står jeg opp tidelig og poster noen forslag her på bloggen slik at dere kan stemme på hva. Så kom innom tidelig i mårra. Skal ordne meg med marit og da kan jeg jo stjele (låne) litt av sminken hennes som jeg pleier å gjøre, ikke det at jeg mangler noe, men det er så morsomt å prøve litt ting jeg ikke vaneligvis bruker :P

Nå hopper jeg til sengs, natti♥

De 3 første bildene er klær fras Moods.

+ en kam og en øyenskygge base som ikke var på salg ;)

Gadd ikke skrive hvor alt var fra så lurer du er det bare å spørre i komentarfeltet :)

-Ina♥

Evryday makeup

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg pleier å sminke meg dagligdags. Bruker egentlig ikke så mye sminke, men ikke så lite heller. Jeg har virkelig bruk for å oppgradere litt sminke, ikke fordi jeg vil ha men fordi at mye begynner å gå tomt. Så dette er det jeg dynker ansiktet mitt i viss jeg har tid. Tenker nok dere heller hadde satt pris på en video, men ikke denne gangen..sorry. 

Som dere ser bruker jeg for det mest naturlige farger og ikke noe kansje rosa øyenskygger. 

 

♥ Pudder: ID bare minerals

♥ Solpudder: Instant sun light

♥ Cover stick: Mabeline new york

♥ Dipliner: giordani gold

♥ Mascara: HR

♥ Consiler: Max faktor

♥ Øyenskygge: Max faktor

♥ Krem øyenskygge: GOSH

♥ Svart eyeliner: Max faktor

♥ Brun eyeliner: sans soucis

Det var det tror jeg, har du spørsmål er det bare å skrike det ut i komentarfeltet ;)

 

-Ina♥

Rapunzel hair extensions

For litt siden fikk jeg hair extensions fra nettbutikken Rapunzrel of Sweden. Jeg valgte å bestille clipon set med sju deler. Har testen løshåret og brukt det siden jeg fikk det i posten, og jeg er faktisk veldig fornøyd! Jeg selv syntest jeg har en veldig rar hårfarge og har aldri funnet løshår som matcher mitt hår, men jeg sendte inn bilde av håret mitt til Rapunzel og de kom med en forslag til hvilket jeg burde velge. De valgte selvfølgelig helt riktig hårfarge og nå klarer jeg meg ikke en dag uten å gå med det.

Jeg elsker å se meg selv med langt hår og i begynnelsen gikk jeg og tok på det hele tiden, men nå har det på en måte blitt en del av meg. Håret mitt blir rett og slett ikke lenger så hvorfor ikke bruke løshår, det er jo hår og den eneste forskjellen er at det er lenger og penere man ser ingen forskjell man bare vet at den er der. Nå kan jeg gjøre ting med håret mitt som jeg aldri har kunnet gjort før, har ikke dere med halvlangt hår noen gang hatt lyst til å ha en lang flette på siden, høye mysefletter eller sette opp håret slik du aldri har gjort før? 

Rapunzel of Sweden selger ikke bare clipon set med extensions, men faktisk et utrolig stort utvalg innen løshår, tilbehør og produkter. På nettsida deres viser de også filmer og instruksjoner om løshåret. Prisen er heller ikke så verst, man får mye for pengene og kvaliteten på håret er kjempebra! Anbefaler deg virkelig å ta turen innom nettsida deres og ta en titt selv, produktene er virkelig til å anbefale. 

Grunnen til att jeg har valgt å prøve ut løshåret i 2 uker før jeg skriver innlegget, er fordi jeg ville teste det skikkelig ut. Ville teste det både med og uten krøller osv. Om du ønsker å bestille dette håret anbefaler jeg deg i tillegg å kjøpe visse produkter ved siden av. Børste som er tilpasset extension, pleiende produkter er noe jeg vil anbefale på det sterkeste. Siden jeg bruker vanlige stylingsprodukter i håret er det lurt å vaske det kanskje en gang i mnd, anhengi av hvor mye du bruker dette. Er det første gang du skal prøve løshår anbefaler jeg deg å kjøpe det jeg har kjøpt, og heller prøve noe mere permanent når du har blitt vant med dette.

Jeg håper virkelig flere ønsker å prøve ut dette håret, jeg angrer ikke en dag. Hadde bestilt meg nytt umiddelbart om noe hadde skjedd med det jeg nå har. Sånn att ingen skal være i tvil så kan dette håret rettes, krølles, vaskes og styles akkurat som vanlig hår. Rapunzel er en meget seriøs butikk som har masse kunder og fått gode tilbakemeldinger. Bestill deg hår idag så har du håret til helgen! Tenk så deilig med langt , tykt hår :-) Har dere spørsmål så kom med dem. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Håret mitt før jeg fikk løshar fra Rapunzel:
Slik så håret mitt ut etter at jeg fikk løshåret fra Rapunzel:


Rapunzel of Sweden si nettside finner du HER!

 

-Ina♥

 

                                                                                                                                                                                                                                                                          //Sponset

I dag

Jaja, i dag har jeg fått gjort lite ut av dagen faktisk. Mye av dagen min gikk ut av å ikke gjøre noen ting, men så ringte jo Marit og spurte om vi skulle finne på noe! Vi har fått helt dilla på hoppe bilder, så det blei en del morsome bilder. Ikke det at jeg hopper så høyt, men vi hadde det veldig gøy. Sorry for seint innlegg ;)


Fint skille eller? :( Liker ikke snø..


serr?! Utrolig hva hårspry kan gjøre, det var ikke meningen at det skulle bli slik...


tnawww, de tar bilder av meg ♥

 

-Ina ♥

Me and my friends

Jeg var hos Inger Helene i dag og vi tok mange flotte bilder ♥ Inger tok bildene med sitt kamera så det kan hende at jeg og marit har noen av de samme bildene.


-Ina ♥

Nelly wants

Som alle andre jenter har jeg og flere ting jeg ønsker meg som foreksempel fra Nelly.com. Dette er vel egentlig mine sommerønsker. Viser ikke alt, men dere får se det som står øverst på ønskelista. Er det ikke smart, i år slipper jeg å gi ut ønskeliste jeg kan bare be folk gå inn på bloggen min å se hva jeg ønsker meg ;) Uansett... hva syntest dere var finest? Jeg vurderer å bestille derifra siden det er så lenge siden sist. 

Lørdagsklem fra meg ♥


Jumpsuit 399,- HER


søt kjole 179,- HER

Nydelige sko 599.- HER

 

-Ina♥

Titanic

Endelig Fredag! Skal kose meg masse med ingen planer nå i helga, men det kan jo hende det dukker opp litt her og der da. Helg er faktisk verdens mest herligste ord ja eller fri da for de som har kjedelige ting å gjøre i helgene. Gleder meg til å våkne i mårra uten snø, men det er vel mest en drømm eller et håp..jaja får vel håpe jeg får viljen min nå ♥

Det har vert en slitsom dag i dag. Først skole hvor siste timen var gym, så en time med trening hos fysoterapauten etter skola. Trening hos fysoterapauten høres sikkert ikke så slitsomt ut, men det er det! Har neste time der på Mandag for mer trening.

Har nettop kommet hjem fra kino. Så Titanic i 3D med noen venner. Vi satt på andre rad for å få den beste 3D opplevelsen. Jeg forstår ikke at folk ikke liker å sitte langt framme jeg elsker det for da er det ingen høye forran meg og jeg kan ha bena på setet framfor. Filmen var kjempebra! Titanic er rett og slett verdens beste film. Den var så tristn og romanisk..tårene trilla.

 

Jeg vet jeg tok såååå nydelige bilder....

 

natti søte dere!

-Ina ♥

Med Runa

Hei♥

I dag blei jeg med Runa hjem etter skolen, kom hjem først nå for litt siden. Vi tok bussen den lange omveien opp til Runa og lagde oss pasta karbonara og Runa er en perfekt kokk. Etter middag måtte jo vi som er så usunne spise litt sjokolade pudding dekt med vanilje saus. Etter at vi hadde kasta ball på slik sprettegreie slik at vi kaster til hverandre på en måte, gikk vi ut en tur og gikk litt rundt og tulla og den supersøte katten dems fulgte etter oss jeg klarer ikke stave navnet eller huske ordrett navnet på katten, men det var noe slikt som sofius eller noe slikt.. den var i hvertfal veldig nusselig. Vi har også spist bokstavkjeks og prata masse, så så vi en film jeg ikke husker hva heter siden jeg har hukommelse som en gullfisk.. den var ganske bra og på bildet lenger ned ser du hva vi spiste til filmen, off vi spiste jo nesten hele tiden. Jeg rakk ikke se hele filmen siden jeg blei henta da.. men da får vi se ferdig en anna gang da.. 

Runa er bare en helt perfekt jente og så utrolig snill, vi har hatt det så koselig og ikke minst morsomt. 

Haha, det blei vist bare bilder som har noe med mat å gjøre.

 

-Ina♥

11.04.12

I dag har jeg vert på skola og slitt meg gjennom en time hos fysoterapauten. Utrolig slitsom dag i dag, gleder meg til helga slik at jeg kan slappe av litt. Det er faktisk snø ute og jeg håper den snart forsvinner. Her om dagen var det bart og nå er det hvitt. 

Jeg vet jeg ikke blogga i går, men jeg hadde så mye å tenke på og mye å gjøre slik er det. Jeg vet og det at jeg har sagt at jeg skal prøve å blogge to innlegg dagelig, men det er ikke alltid det går eller jeg har mulighet til. I mårra kommer innlegget om løshåret slik at dere er klar over det. Skal og prøve å variere litt mellom hva slags innlegg jeg har så det ikke bare blir kjedelige antrekk og hverdagsinnlegg. slik som det har blitt en del av nå i det siste. Jeg vil virkelig gjøre bloggen bedre og bedre og jeg setter pris på forslag. Alle forslag blir skrevet ned og vurdert. Bloggen hadde ikke vert noen ting uten dere, dere støtter meg med deres komentarer og smileye. Jeg er så takknemlig  ♥

I dag er antrekket singlett fra jc, bukse fra jc og hettejakke fra only ♥


Tok dette negative bildet i går fra rommet mitt...

Måtte orde håret på nytt siden den fine fletta Gabriela lagde gikk ut^^


Morsomt hår, eller hva? :)

 

 

-Ina ♥

 

Fotoshoot

Marit har vert her i dag og gjett om vi har kosa oss. Vi har tatt bilder, laga videoer, prata, spist, krølla håret og ja.. litt av vert. Vi har vertfall hatt det veldig fint sammen. Jeg krølla håret til Marit med slik morsom rette/krøll tang den var litt begge deler egentlig og det blei veldig pent. Marit satt litt på pcen mens jeg sminka meg og ordna meg, fant ut at ho ikke bare hadde lånt pcen min men facebook-profilen min også. Vi tok noen sø venninnebilder eller..søte og søte du vi så litt  spesielle ut for å si det slik. Vi spiste pizza og satt på pcen før ho måtte dra hjemm igjen. 

Akkurat nå koser jeg meg under dyna og surfer runt på nettet. Kom ikke inn på blogg.no men internett explorer så jeg måtte instale google chrome. Skole i mårra..jippi... tror heldigvis ikke vi har noen prøver eller tester denne uka. Skal gjøre alle leksene mine i mårra slik at jeg får mere tid til andre ting resten av uka, det blir så stressende med lekser.

Blogg.no klikka så jeg fikk ikke lasta opp flere.
PS: Jeg bruker Nkon D500 ♥

-Ina ♥

Fest hos Åse

Nå har jeg kommet hjem fra Åse sin bursdagsfest eller bursdagsfeiring som noen kaller det . Nå er jeg trøtt og vil sove, men får blogge litt dere søtnoser først da ♥

Ja, jeg hadde det kjempegøy! Vi var heldigvis inne under hele bursdagen slik at jeg slapp å fryse fingrene av meg. Det vi gjorde var at vi spiste lasangje (Viss jeg skrev det feil..er det slik som pusue er så glad i) Og gjett hva vi spiste til deser. Vi spiste brownie kaker og frukt med sjokolade, det smakte helt herlig. Vi hadde og slik mørke gjemsel og en morsom lek rundt bordet som man måtte...ja.. gidder ikke forklare nå siden jeg er så trøtt. Jeg gå Åse en veske, jeg følte at det var veldig viktig å få med i innlegget.

Her er noen morsomme bilder som vi tok♥


Dette var det fineste bildet tatt av fotografen Åse <3 Synd ho ikke blei med på bildet da..

Marit, meg, stina, guro, helene, mari og runa + Åse som fotograf ♥


Åse med veska ho fikk av meg ♥


Marit, mari og meg ♥


modellene ♥

 

KOmmer kanskje flere bilder i mårra. natti !

-Ina♥

Nest siste..

I dag er det den nest siste dagen før skola begynner, det blir morsomt og møte folka igjen, men lekser og fag gleder jeg meg lite til. I dag har jeg vimsa litt rundt som vanelig og nyti søndagen. Nå ordner jeg meg til bursdagsfesten litt seinere. Har på meg en kjole selvfølgelig, men dere får se litt seiere.

Har ikke så veldig god tid nå så det blei et kort innlegg, men skal blogge mer seinere. Ha en fin dag :D


-Ina♥

 

Made by me

Fikk lyst til å lage noe påskete nå siden jeg ikke har noe å gjøre. Jeg kom fram til at jeg kunne lage et gavekort (kort og gave i ett...ja du fårstår). Så jeg fant ut at jeg kunne bruke en lilla eggekartong som følger med de påskeeggene med melkekrem fra Nidar.

Jeg tok den lilla eggekartongen og prøvde meg fram med litt pynt. Har egentlig rydda bort mesteparten av scrappe sakene mine så jeg måtte ta til nytte av det jeg hadde. Jeg tok på litt gule blomster og en sjokoladeann på kartongen. Fant ut underveis at dobbeltsidet-teip (siden jeg ikke hadde lim) festa seg utrolig dårlig så det anbefaler jeg ikke å bruke. Ja, også festa jeg på en gul "God påske♥" lapp. Skulle egentlig ha et slags bånd runt kartongen, men det ville ikke feste seg siden jeg verken hadde glue-dotts eller lim. Inni tenkte jeg at jeg kunne lime en lapp som det gikk an å skriv på som et kort. Etterpå fylte je hele greia med litt godteri. Det blei ikke så fint og veldig enkelt jeg liker egentlig å lage ting mer avansert, men jeg ville bare vise dere at det kan bli kult når man gjør det slik ♥

Fremdeles ha en fin dag

Litt slurvete


Random bilde av meg.. Har ikke jeg bra spenst??! :P

-Ina♥

Påskeaften

I dag er det Påskeaften og og jeg sitter her i senga mi koser meg med påskeegg. Skal prøve å spare det til i kveld slik at jeg har vis vi skal se en film eller noe. Jeg er helt sår i ganen etter å ha spist bittelitt bacon snacks i går.. Jaja, det får jeg vel bare tåle. Snøen er borte og det er kjempefint vær i dag. Tror vi skal grille etterpå så det blir digg. Kos dere masse i dag, påskeklem fra meg ♥

Skal foresten prøve å blogge minst 2 innlegg dagelig siden det har blitt så dårlig i det siste, men dere kan ikke forvente mer en max 3 om dagen. Antrekket i dag er en topp fra cubus og en tights fra Bik bok.

 

Jeg prøvde meg på å ta bilde når jeg snurra runt..blei litt rufsete på håret etter noen forsøk :P


Fremdeles, GOD PÅSKE!

 

-Ina♥

 

 

Kjempeglad !

Som sagt blei mobilen min sperra på tropcana siden noen hadde trykka koden litt mange ganger :P Dumme meg huska ikke passordet til gmailen min og det var ingenting å gjøre, eller jeg kunne sende den inn som kosta skjorta eller restarte hele dritten slik at alt på mobilen forsvant. Jeg ville jo ingen av delene og kunne ikke btale for å sende inn, og som vanelig sparer jeg penger til litt av vert. Heldigvis klarte goffa å fikse den! Lurer på hva jeg skulle gjort uten han. Litt på mobilen min forsvant, men bildene og kontaktene mine er der fremdeles og det var jo det som var det viktigste. Så alt ordnet seg for meg ♥

Jeg er utrolig glad for det med mobilen min selfølgelig, men ikke alt i dag har vert like bra. Det har snødd i dag, og det er fremdeles snø ute. Jeg vil vere ute å sole meg å spille fotball uten å fryse i hjel. Snøen er sikert borte i mårra viss ikke det kommer mer nå. Snø er greit men nå vil jeg ha den bort! Skulle egentlig ha vert på kino , men prøver å spare penger. Skulle sett American Reunion..jaja får vente til den kommer på film jeg..

Her kommer noen få bilder fra i dag, off.. jeg tok ingen bilder av megselv i dag, bare av søte pia.


Se så mye snø da..


Pia sliter med å få opna den :P

Kler jeg krøller eller glatt hår best? Vil ha svar :D

 

-Ina♥

Enda en herlig dag

Helt sykt så fort dagene går nå i påsken!

Har laga popcakes med Marit i dag. Det smakte sykt godt og det er jo det som teller siden de blei ikke så vakre akkurat.. :PJeg likte ikke den hvite skjokoladen da, memen.. ♥ Popckes er faktisk helt utrolig lett å lage! Vil du vite hvordan man gjør det? Bla litt lenger ned :P

Jeg har og vert på isabella med Marzieh og Razieh som jeg ikke har sett på lenge, det var så utrolig hyggelig å se dem igjen. Var der og med Birgit, Gabriela, Marit og Lirig. Vi kosa oss masse og hadde det kjempegøy. Jeg brukte lite penger (stolt) det eneste jeg kjøpte var solo boller på statoil for å smake på det det. De smakte sykt godt, men de var litt kvalme. Alt i alt en kjempefin dag ♥

Dette trenger du til popcakes:

En pakke me Dots kjeks

En pakke philidelfia ost (vet ikke hvordan det skrivest)

To plater med hvit sjokolade

Slik gjør du:

Mikser kjeksa og osten i en mixer.

La det stivne i kjølesjkap eller fryser

Lage kuler

La det stivne

Smelte den hvite sjokoladen og trill kulene i det.

La det stivne

LETT SOM INGENTING!

 

Her er alle bildene fra i dag ♥Søte jenter ♥

 

GOD PÅSKE!!

 

-Ina♥

En dag med verdens beste

I dag dro jeg til Marit jenta mi, verdens søteste og mest herligste bestevenn. Elsker å vere med henne, men jeg savner jo bestejenta mi Inger Helene masse som koser seg i Danmark... Noen ganger lurer jeg på hvor mye vi tre egentlig ler når vi er sammen! Haha, ler bare av å tenke på det ♥

Uansett, jeg kom til marit ganske tidelig i dag siden når vi er sammen vil vi jo ha mest mulig tid. Vi ordna håret, sminka oss litt og satt på løsvipper. Når vi hadde fjasa og tulla litt skulle vi ut å ta bilder, men fant ut at vi heller skulle gå til sundre. Det var litt kjørlig å gå ned dit, men det var jo koselg. Vi fikk lufta Sidney litt samtidigt, sidney er jo verdens søteste lille sjarmtroll. Sidney ga oss en del oppmerksomhet med sitt skjønne jeg som var litt morsomt. Følte meg litt anneledes der jeg gikk med pilotbriller, løshår, vipper og chihuahua ♥

Når vi kom hjem kosa vi oss bare og planla dagen i mårra sammen. Gled dere til å se hva vi skal gjøre i mårra, jeg gleder meg masse. Etter litt pc'kos dro jeg hjem og så big mama og paradise hotel og det er det ♥ Jeg prata og en del med marit på skype som var veldig morsomt. I dag blei det mye marit du, men det er slik jeg vil ha det.

Tok flere fine bilder i dag:
Marit er så pen ♥

-Ina ♥

Koos

Hei søtinger! Skammer meg for dårlig blogging, men i går hadde jeg tatt masse fine bilder og så blei mobilen min sperra..så nå må jeg bruke en gammel mobil uten en dritt + at jeg kunne ikke sitte på pc'en i går. Og i dag, ja jeg har ikke hatt tid. Vet det er dårlige unskyldninger, men kan dere tilgi meg om jeg sender dere en luft-kos? :3 ♥

I dag har jeg faktisk rydda rommet mitt, jeg kan ikke si at det var så morsomt, men jeg fant litt ting her og der jeg hadde glemt bort. Det er så deilig når man finner noe man ikke har sett på lenge. Har og gått ned på en skole i nærheten og spilt fotball med onkel og broren min, det er gøy å spille fotball ! Akkurat nå koser lille usunne meg med caprisonne og sjokolade♥

I dag har jeg hatt på meg en singlett fra JC, tights fra voice of europe, hårbøyle og smykke fra glitter, ring fra en nettbutikk jeg ikke husker namnet på og extensions fra rapunzel of sweeden. Elsker krøller ♥

Skal nok møte marit jenta mi i mårra, så det blir jo gøy! :D

-Ina ♥

 

Søndags antrekk

Har ikke kommet inn på blogg.no før i dag, men nå er jeg for første gang i dag inne!

Har egentlig ikke gjort en dritt i dag, jeg prata litt med marit på skype, men det er vel nesten det eneste. Det er deilig å ha en "slappe av" dag for en gangs skyld. Det har blåst masse ute i dag og sola har lyst masse her oppe, det rare er vel at det snødde litt i stad..heldigvis snødde det bare i noen få minutter så jeg slapp å bekymre meg så mye. Skal spise wok etterpå det blir morsomt siden jeg ikke har spist det på veldig lenge,

Håret fra Rapunzel of Sweden har kommet, skal legge ut et større innlegg om det i mårra eller noe slikt siden jeg ikke har fått tatt alle bildene. Stakkars fotografen min har blitt forkjøla så jeg har måtte brukt utløseren på bildene jeg har tatt i dag.

Antrekket i dag er Singlett, en krøllete skjorte fra Cubus og bukse fra Only. Løshåret fra Rapunzel of sweden kommer vel og til å bli en del av antrekket mitt siden det går så godt sammen med håret mitt. Elsker det!

-Ina ♥