mars 2012

Cupcake girls

Har vært med Marit og Inger Helene og vi har laga cupcakes. Vi bestemte oss for å lage brownie cupcake og de smakte bare såå godt. Vi pynta cupcakesa med smørkrem og skjokolade. Etterpå gikk vi til sundre for å kjøpe is, kjempe koselig. Nå sitter jeg her og ser ut på det fine været, deiligt med påskeferie.

Oppskrifta fant jeg her eller så er den rett under her slik at du slipper å gå inn på sida.

Dette trenger du:

2 egg
2 dl sukker
100 gram smør
2 dl hvetemel
1 ts vanilsukkereller 1 spiseskje vaniljeestrakt og 3-4 spiseskjeer mørk bakekakao

Slik gjør du:

Sett ovnen på 175 grader varmluft og plasser papirmuffinsformer i en stiv muffinsform. Om du ikke har form går det også greit uten, men det er lettere å få til fine muffins med riktig figur med stiv form. Min er en rimelig utgave fra Ikea som fungerer ypperlig.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør på svak varme og rør dette forsiktig inn i eggedosisen. Sikt mel, vaniljesukker og kakao og rør det inn i deigen. Fordel deigen i formene, ca 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen i 10-13 minutter. Følg med på dem, de skal være litt fuktige, men ikke helt rennende inni. Avkjøles på rist.

Glasuren er bare mykt smør og melis :D

 

Ha en kjempefin dag :D

 -Ina ♥

 

Vinneren er...

Vilde, som vant dekselet fra handelsportalen!!

Kjempemorsomt at vilde vant, gratulerer vilde! :D Jeg trekte helt tilfeldig på random.org ;) Bildebevis!

Det kommer en konkuranse til hvor du kan vinne kasettdekselet, så bare vent. Andre konkuranser kan dere og vente dere :D

GOD PÅSKE!!! ♥

Pene Vilde! ♥ Gratuler henne i komentarfeltet

 

-Ina♥

Påskeferie og nye sko

Endelig påskeferie!! Har gleda meg masse selv om jeg egentlig ikke skal noe spessielt, så det er bare å slå på tråden nå i påsken.

I dag har jeg vert på skola og hatt historie prøve, den gikk kjempe bra! Etter skola var jeg hos fysoterapauten og trente, jeg fikk på slik rosa spesial teip på foten. Så når jeg kom hjem slappa jeg av litt og fant ut at vi har fått besøk av onkel, han skal vere her i påsken (jippi). Mamma bakte cupcakes og de var helt sykt gode. Fant ut at skoa mine jeg bestilte fra en nettbutikk i kina hadde kommet, elsker dem! Brukte og stativet og den tråløse fjernkontrollen til kameraet for første gang. Det var den korte versonen av dagen min :D

Antrekk:

♥ T-skjorte fra MUNK

♥ Singlett fra Cubus

♥ Tights fra H&M

Her kommer bildene! Tok alle bildene selv, men cupcakesa har mamma laga.God påske!!

 

-Ina♥

Happy birds

Jeg elsker å tulle med bilder, og nå har jeg gjort det igjen ;)

Skulle egentlig blogga i går, men jeg kom ikke inn på blogg.no.... så unskyld, skal bli flinkere til å blogge.

Lagde jeg min egen vri/verson av angry birds, nemlig happy birds for å tulle litt og prøve å tegne på bilder. Kom på det helt selv og tegna alt selv. Blei ganske fornøyd siden det ligner på angrybirds, bare at de smiler og er glade. Jeg redigerte bildet i Photoshop CS5. Jeg brukte tegnebrett slik at dere vet det ;)

Har en stor prøve i historie i mårra, så den må jeg pugge masse til. Prøva handler om den industrielle revolusjonen.. Ellers i dag har jeg hatt prøve i spansk, vert på sundre og skal snart spise. Ikke så spesielt for å si det slik, men hovedpoenget med innlegget var bildet litt lenger ned. Har blitt hekta på å lage ting å lime det inn i bilder, så det kommer ikke til å bli siste gang dere ser noe slik som dette, hehe.

Kjempekult, ikke sant? :P
Tror jeg skal en tur ut og gå nå, så ønsk meg noen gode kilometer ;)

-Ina♥

Curly

Det eneste jeg har gjort i dag som er noe å prate om er at jeg krølla håret. Er egentlig ingen stor fan av krøller, men gøy med litt forskjelligt. Krøllene blei fine med en gang, men etter litt pc og en episode med hotel cæsar forsvant de litt. Glemte og ha i spray slik at de holder..ops.. Så det blei ikke som jeg hadde tenkt.Jaja, det var jo bare for moro ;)

Sitter og vurderer og bytte til bokmål som hovedmål på skola. Har insett hvor mye jeg hater å skrive nynorsk... Jeg glemmer litt nynorsken når jeg prater bokmål og skriver det overalt som her, og når tentamen kommer sliter jeg med det meste, siden jeg må tenke og oversette hvert ord. Eneste grunnen til at jeg ikke har bytta før er fordi at i niende og tiende teller sidemål enda mer, og siden jeg da får bokmål som sidemål klarer jeg sikkert det ganske bra og viss jeg bytter om nå får jeg nynorsk som sidemål og klarer ikke det like bra... Off, hva skal jeg gjøre?? Hva ville dere gjort? Tok opp dette nå siden det krøller seg litt i tankene mine, haha! sorry, litt sær humor :P

Uansett, her er mine bilder fra krøllingen.♥ Off, blei ikke fine bilder :P


Jeg må slutte å se så sur ut!!
 -Ina ♥

 

 

KONKURANSE! Vinn iphone4 deksel

//Konkuransen er sponset av Handelsportalen.

Nå skal jeg ha enda en konkuranse hvor du kan vinne et deksel til iphone4/iphone4s. Dekslet er i hardplast dekorert med rosa blomster.

Det er sponset av handelsportalen. Handelsportalen er en nettbutikk hvor du kan handle kjempekule mobildeksler, ipad deksler, smykker og klokker :D De har veldig mye fint! Trykk HER for å komme til nettbutikken dems.

DET DU TRENGER Å GJØRE FOR Å BLI MED

♥ Skrive en komentar i komentarfeltet mitt (foreksempel om du liker bloggen)

Legge til epost adressa deres i komentaren slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

♥ Respektere at det BARE er ett innlegg per person ;)

♥ Huske på at stygge komentarer blir sletta, men det skal litt mye til :P

 

Jeg trekker vinneren på Torsdag 29 mars.

 

Slik ser dekselet ut:

Lykke til.

 

-Ina♥

ESCADA island kiss!

Er en parfyme jeg ønsker meg mer en noe annet akkurat nå!

Siden Escada fyller 20 år nå i 2012, har de valgt å gi alle Escada fans et tilbakeblikk på noen av de mest minnerike duftene siden den første i 1993 !

De har dufter som passer til hver ferie denne sommeren, foreksempel Sexy graffiti for fest og moro i New York, Island kiss for late og deilige dager i solen på Karibien og Rockin' rio for en herlig tur på en prominade i Rio. Les mer om duftene HER

Denne månden har blogg.no faktisk tenkt til å dele ut 50 Island kiss parfymer. Jeg en en stor escada fan og kan ikke gå glipp av dette! Viss du og er en escada fan kan jo du og melde deg på her: ESCADA ♥

Har allerede to tidligere parfymer fra Escada, som jeg ELSKER. Har gjort hva som helst for å spare på dem slik at jeg ikke bruker dem opp med en gang. Den ene er nesten full siden jeg måtte kjøpe en ny en, jeg hadde brukt opp den gamle. Siden jeg har to hadde det vert så gøy med en ny duft i sdamlingen! Alle gode ting er 3. Den ene jeg har fra før av heter Taj sunset og lukter kjempe godt (den oransje) Den lilla heter Marine groove og lukter like godt. Begge to er sommer dufter, men jeg hadde hatt godt av en helt ny duft. Så Island kiss står høyt på ønskelisten.

Til alle dere andre Escada fans som er med i konkuransen, lykke til. ♥

Slik ser Island kiss ut, den ser såå god ut! ♥

Her er meg og mine to foreløpige yndlinger ♥ Escada Taj Sunset og Marine groove :D

Husk at viss du og er en Escada fan, meld deg inn i konkuransen til blogg.no

Skulle egentlig lagt ut dette innlegget i går, men det gikk ikke å laste opp bildene :( Jaja, nå fikk dere det ♥ Heller seint en aldri :D

-Ina♥

esc2vinnik

Sunny day

I dag har det vert en såå fint dag! Sola lyser opp og jeg innbilder meg at det er sommer. I natt stilte vi klokka en time fram så nå blir det lyse kvelder framover. Føler at klokka er litt mye nå da, men men. Det har vert oppi hele 26 grader i dag og jeg har sitti mye ute i sola. Klarer ikke slutte å tenke på hvor mye jeg gleder meg til sommerferien og bikinisesongen.

Jeg hadde blitt så glad om det blei så fint vær resten av uka. Det hadde virkelig fått meg i godt humør. Skal ha en del prøver i uka som kommer, men så fort som ukene går nå kan jeg leve med det.

Etterpå skal jeg på kino med jentene, vi skal se the "hunger games" Jeg gleder meg masse, selvom jeg ikke aner hva filmen handler om eller noe eller jeg vet litt med ikke mye. Mange jeg kjenner har lest boka, kanskje etter at jeg har sett filmen forstår jeg hva de har prata om ;)

Kledde meg etter været i dag og, ganske sommerlig spør du meg. Tightsen er fra Voice Of Europe, shortsen er fra Denim og topp gra Gina Tricot.

Tok noen bilder litt før i dag. Hva syntest dere om dem?

Litt ensom der oppe... Skyer gjør ingen ting så lenge de er få, hvite og ikke framfor sola ♥Ha en fin dag ♥

-Ina♥

 

Lørdag!

Himmelen er blå og jeg storkoser meg med fint vær. Det eneste er vel at det blåser litt, men jaja. Skulle ønske det var litt grønnere, men jeg får vel bare vente. Gleder meg kjempemye til sommeren med kjoler, shorts, solbriller, bikini og alt som hører sommeren med.

Himmelen er enda blåere nå en på bildet. Og skyene er borte ♥

Litt tidligere i dag gikk jeg og broren min til sundre en tur. Flinke lille meg ute på gåtur. PÅ sundre møtte vi Gabriella og Lirigzona. Jeg kjøpte meg en softis på kafeen på ålingen, men den smakte dritt. Den smakte nesten bare krem og hadde små ekle gule klumper i seg. Kanskje du syntest jeg er kresen, men slik skal ikke softis smake altså. 35 kr. rett i søpla. åsj.... Angrer på at jeg ikke klaga.

På sundre kjøpte jeg og lim til øyenvippene mine. Vil ha ordentlig lim siden jeg ikke tar sjansen på å bruke slikt som følger med øyenvippene. Stoler nesten bare på limet fra depend og det kosta ikke mer en 27 kr. for to små limtuber. Når jeg kom hjem prøvd de nye falske øyenvippene mine. Var litt morsomt å se hvordan de så ut på, men det tok litt tid å sette dem på da. Kommer ikke til å bruke dem hverdag eller ofte, det var bere for morro ;)

Antrekket i dag er en fargerik topp fra fishbone, bukse fra JC og smykke jeg av to søte venninner i fjor til bursdagen min ♥

Spør du meg går uka så utrolig fort nå! Jippi :P

.Ha en fin dag :D

 

-Ina♥

Isabella

Nå har jeg vert på isabella med jentene mine og spist litt. Vi kosa oss kjempe masse, det var bare så gøy! Jeg spiste før jeg dro så jeg tok deserten der. Jeg bestilte is med sjokoladesaus uten krem, men gjett hva.. Jeg fikk med krem æsjj... Marit blei kjempeglad for litt ekstra krem på isen sin, mens jeg og isen min levde lykkelige helt til jeg hadde spist den opp :)
Inger og Kristina kjøpte pizza og var så søte og delte ett stykke med meg. Gabriela lo for det meste nesten hele tiden, som fikk alle oss andre til å dø av latter.

Etter at vi hadde spist gikk vi rundt etter som hvor folk skulle. Vi gikk på rimi for is, statoil for brain cooler og kulturhuset for varme. Det er sykt kalt ute nå!

Noe av det morsomste var at Gabriela prata med alle. Hun sier seriøst verdens morsomste ting. Jeg blir så glad av å vere sammen med venninnene mine, jeg har jo verdens beste!

Skal kose meg resten av kvelden, jeg kommer til å sovne kjempefort i dag siden jeg egentlig vil sove heeele tiden.

Viss ikke vi prates før jeg slokner under dyna, natta <3

Tok noen bilder på isabella :D

Her er jentene mine. Tok bilder med mobilen siden jeg ville ikke drasse med meg kameraet. Så kvaliteten er litt dårlig desverre. Var jeg ikke flink jente som drakk vann?

Namm....


- Ina<3

Endelig vår

Her på Ål ♥

Vi får vertfall håpe at det er blitt vår, og at det ikke kommer snø før til vinteren igjen. Nå er det knall blå himmel og sol, men sola er ikke over huset mitt nålenger da.. jeg ser den litt lenger bort i dalen. I stad var det 23 grader i sola ♥

Det er jo og helt supert at det er fredag! Nå kan jeg slappe jeg av og kose meg hele helga. Viss det blir like fint vær i helga som det var i dag, blir det jo enda bedre! Sol, blå himmel og helg er en perfekt match.

Om en 45 min. skal jeg møte jentene og spise på Isabella. Gleder meg veldig, vi skal kose oss og få det så fint. Jaja, oppdaterer dere sener :D

Antrekk

♥Singlett - Cubus

♥Topp - amisu (new yorker i sverige)

♥ Bukse - JC

♥ Smykke - Cubus eller glitter... er ikke helt sikker.

 Har vert dårlig blogging i det siste siden jeg har hatt så mye å gjøre... unskyld♥ Kommer en konkuranse i helga antageligvis som et plaster på såret ;)

-Ina ♥

Pakker i posten!

I går kom det nye kameraet mitt !! Fikk ikke lagt ut innlegg om det i går siden jeg satt fast i bruksanvisningen.. men jeg har begynt å sette meg litt inn i det nå. Jeg valgte å bestille Nikon D5100 og er kjempefornøyd ♥ Det er utrolig mye man må lære seg, men det går sikkert fort. Gleder meg masse til å begynne å bruke det.

I dag fikk jeg pakka jeg hadde bestilt med falske øyenvipper har ventet i nesten 2 månder. Skulle egentlig få en pakke og fire skrin med øyenvipper... men av en eller annen grunn fikk jeg en pakke, ett smykke og et armbånd. Litt leit, men jaja. Bestilte fra utlandet så gidder ikke sende i retur.

Sorry for at innlegget kom seint, men jeg holder på med et leserinnlegg vi må levere i norsktimen i mårra. Det tok jo litt tid.. Håper dere forstår, skole er noe jeg prioriterer først.

Gleder meg foresten masse til håret og skoa jeg har bestilt ligger i postkassa ♥ Nå blei det mye pakke/Post prat.

Tok noen bilder med det nye kameraet, fine? :D

Ha en super kveld! Hva slags kamera har dere?

-Ina ♥


Pilates!

Har akkurat kommet hjem fra en herlig time med pilates. Går vanligvis på zumba, men siden det er på tirsdager kunne jeg prøve pilates på onsdager. Tok bare en prøvetime, men jeg har veldig lyst til å fortsette. Både zumba og pilates er utrolig bra trening, og trening er bra for alle ♥

Viss du og er interessert i å starte på dette, anbefaler jeg det sterkt. Sportakus er firmaet jeg trener innenfor. De har veldig mange forskjellige ting man kan trene innenfor og jeg går på zumba, men jeg vil veldig gjerne begynne på pilates. Det er kjempegøy!! Du kan og velge å gå på styrke, spinning, stepzumba, pilates og ja.. gå inn å se selv ;) Hjemmesida dems er  Sportakus.no ♥

Nå skal jeg ta meg en herlig lang dusj ♥

Går du på zumba, pilates eller en annen form for trening? :D

-Ina ♥
Hjemme..

Det blei ingen tur for meg i dag.. foten min har hovna opp. Skulle ønske jeg kunne blitt med, istedet for å måtte sitte her og ikke gjøre noen ting. Jeg er ikke spessielt glad i å gå på ski, men vi skulle jo gjøre mye anna morsomt og. Åhh... jeg som hadde ordna til alt og greier.. Det blir jo heller ingen zumba på meg i dag, åhhh....... Det er så kjedeligt å vere hjemme.

Unskyld for at jeg klager så mye, men akkurat nå følte jeg lissom for å klage litt siden jeg er så deprimert.

Psitivt = Jeg bestilte kamera i helga, gleder meg til det kommer! Det kommer antaglivis i løpet av uka :D

 Vet du om noe jeg kan finne på??? :D (hvor jeg slipper å løpe eller gå så mye)

-Ina ♥

Hvem vant gavekortet? du?

Har trekt vinneren av gavekortet :D

Viss du var med i konkuransen sitter du vel og lurer på om det blei deg, viss ikke er du bare så søt å leser bloggen og er spent over hvem som vant. Jaja samme det, men vinneren er.. *trommevirvel*......  søteste GABRIELA ♥

Gratulerer gabriela, du vant gavekortet på voksing av bryn og faving av både bryn og vipper. Sender deg en mail snarest mulig, bare så du vet det. Igjen.. GRATULERER ! :D

Gabriela har en utrolig fin blogg. Trykk HER så er du der ♥

Gled deg Gabriela ! :D-Ina♥

Why me?

Jeg klarte selvfølgelgelig og tråkke over. Hvorfor skjer det alltid slike kjipe ting med meg? åhh.. det gjør drit vont og jeg må hinke runt hvoren jeg skal.

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe, bortsett fra å vere på skola. I mårra skal vi gå på ski på Liatoppen og ha slik skidag. Håper jeg klarer å gå da.. Hadde egentlig ikke noe lyst, men pappa var jo så snill og sa at han skulle kjøpe sjokolade, lage kakao, smøre skia mine og fikse det meste. Og nå har jeg såå lyst, vi skal gå på ski, kose oss og ha slik skiskyting :D Så jeg gleda meg faktisk, helt til nå..

//Har kåret vinneren av konkuransen ;) Haha, legger ut innlegg om vinneren etterpå ♥

-Ina ♥

Seriøst spørsmål... useriøst bilde

Jeg har et stor spørsmål til dere, som dere faktisk må svare på !

Når jeg blogger, blogger jeg slik jeg vil. Her på bloggen prøver jeg altid å skrive om ting jeg hadde likt å lese på en annen blogg. Jeg er klar over at ikke alle har lik smak når det gjelder sånt, men jeg lurer på om dere liker å lese bloggen min slik den er nå eller om det er noe dere ikke liker.

Jeg har hørt at det er kjedeligt å lese bloggen min, siden jeg har konkuranser og anbefalinger. Eneste grunnen til at jeg har det er fordi at det er slikt jeg liker  på andre sine blogger. Konkuransene er vel bare en gode for dere ? Ønsker dere mindre av konkurranser og mere hverdagsinnlegg ? Er det noen som ikke ønsker å lese bloggen når jeg reklamerer og gir bort ting ? Håper dere kan svare meg på dette , for vil jo att flest mulig liker bloggen som den er :)

Viss dere foreksempel skulle valgt mellom disse 2:

1) At jeg har bloggen slik den er nå med konkuranser, anbefalinger, antrekk, mote, innkjøp og spesielle ting som skjer i hverdagen min.

2) At jeg skriver om hver ting som skjer hver dag samme hvor uintressant det er, wants, antrekk og ja...

Hva vil dere ha?

 

Tok bare ett tilfeldig bilde. Smykket er utroligt fint (det er ikke til å ha på hodet altså) jeg bestilte det fra usa :) Det ser litt rart ut men jeg prøvde å få smykket framhevet i bilde og, ja, dette var det je kom fram til.

 

 

 -Ina ♥

Skitur!

Nå er jeg hjemme etter årets første skitur.. heller seint enn aldri. Det er så utroligt fint vær i dag, sola vekte meg kl. 7 i dag tideligt. Det var helt greit siden jeg elsker sol og fint vær ♥

Her kommer en kortverson av skituren: Vi dro opp på veståsen for å gå litt der, siden det var så pent vær. Løypene var veldig glatte så det var helt umulig å få feste, så jeg staka for det meste..  Vi tok en laang pause og bare satt og sola oss. Når vi skulle ta løypa jom førte tilbake til bilen smørte jeg på kliste og alt gikk bra. Når jeg fikk på klister blei det ikke så mange "nesten gå på tryne" episoder ;) Når vi kom til bilen kjørte vi hjem og satt litt i sola her hjemme. Slutt.

Siden snøen snart er borte gleder jeg meg enda mere til sommeren, ååå så delig det blir med sol, varme og alt er grønt og stranda venter. Bare slik helt ut av det blå er det 78 dsger igjen til bursdagen min :P

Hva har dere gjort hittil i dag da ? ♥

 -Ina♥

Step by stepVil først minne dere på konkuransen hvor du kan vinne time på hud- og aromasalongen. Kommer til og trekke en vinner i mårra en gang :)______________________________________________________________________________________________

Har lakka negla mine, og tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg gjorde det step by step, siden jeg fikk spørsmål om det.Det tok litt tid, men endelig er jeg ferdig. Den er nesten helt umulig for meg å bruke venstre hånda så dere vet at jeg gjorde mitt beste ;)

Dere trenger ikke bruke de samme farvene eller samme merker på neglelakkene viss dere vil prøve på dette, men det vet dere sikkert.

1) Først så legger du en grunnfarge. Du trenger bare ett lag.

2) Så tar du streker med ca. like stort mellomrom mellom hver strek på skrå over neglen ( ta så mange streker som passer deg best). Du burde bruke en farge som blir godt synelig over grunnfargen. Bruk gjerne en pensel, jeg kjøptre min fra isadora.

3) Deretter tar du streker fra andre sida og over slik at de krysser hverandre. (se bildet)

4) Så fyller du de rutene du vill med en farge. Jeg valgte å bruke hvit.

5) Nå kan du velge å vere ferdig eller gjøre som meg og fylle noen ruter med sølvfarve. Og så tar du klarlakk over.

6) Poser med dine nydelige negler! ♥


Her er redskapene jeg brukte viss du lurte på det:


Ha en fin kveld :D

 

-Ina♥ 

Dagens antrekk

Har ikke fått blogget før nå siden jeg har ligget på soffaen og vert kvalm. Nå har jeg det mye bedre og klar til å blogge. Minner dere på konkuransen hvor du kan vinne time i hud- og aromasalongen. Selv elsker jeg den plassen så har du mulighet til å komme til ål burde du bli med ;)

Valgte ett enkelt antrekk i dag, noe jeg kan slappe av i. Toppener fra Ed Hardy, singlett fra Bikbok og tights fra cuus.

Prøvde meg faktisk på en midtskill, det er litt uvant siden jeg alltid  har skråskill ;)

hmm.. det blei dårlig kvalitet på bildene i dag, aner ikke hvorfor.
-Ina ♥

Wii

Har kjøpt ny wii ! JIPPI ! Den forige døde desverre, men nå har vi kjøpt en ny en som er helt lik den gamle bare at denne funker faktisk. Dro innom elkjøp på gol for å kjøpe den på veien hjem fra nes. Har og kjøpt en ny wii konsoll og ratt, så nå kan jeg knuse enda flere i mario kart, eller tape som i mange tillfeller skjer...

Nok om det! I dag er det fredag og jeg storkoser meg, bortsett fra at jeg har utrolig vont i tenna etter stramminga av reguleringen. Tror jeg snart skal starte fredagskvelden med joggebukse og tv kos ♥ Skal og spille litt wii med broren min, jeg må slå han.. Siden jeg har så stort konkuranseinstinkt kommer jeg til å stå framfor den tven i dagersvis viss jeg ikke vinner. Ønsk meg lykke til.

Ha en fin fedag :D

Tapte.. :(-Ina ♥

Skoleflink

Synest selv at jeg har vert ganske skoleflink i dag. Har rle prøve i mårra innenfor emnet Islam.. Har skrivd puggeark på 2 sider, og snart pugget meg i hjel. Satser på en god karakter ♥ Rle er ikke akkurat favorittfaget mitt for å si det slik, men alle fag teller. Jeg prøver å se positivt på det.

Har time hos reguleringstannlegen i mårra så jeg må dra til nes i matfriminuttet. Det betyr at helga starter litt tidligere med en antagligvis "vondt i tenna lørdag" Off, hater å stramme reguleringen! . Jaja, tannregulering = Irriterende, men fine tenner ♥

Hopper til sengs nå, natta :D

Liker dere Rle?

 

-Ina♥

 

Vinn gavekort, bli vakker!

I går var jeg og vokset øyenbrynene mine, som jeg vanligvis gjør en gang i måneden. Noen tror det gjør så utrolig vondt, men det tar to sekunder og så er det over og superfint! Jeg blir like fornøyd med resultatet hver gang.

 

Det er ikke hvilken som helst plass jeg vokser øyenbrynene, jeg vokser faktisk på HUD- OG AROMASALONGEN her på Ål. Jeg har gått dit og vokset nå snart i ett år og elsker det. Marit O. Medgard som eier salongen er kjempeflink og ikke minst hyggelig. Viss du nå tror at hun bare vokser, er det helt feil. Marit har og aromabehandlinger, Solbehandlinger, vipper og bryn, manikyr og lakkering av negler, Legger sminke og viser hvordan man skal legge sminke og enda mer! Det er og utrolig billigt, mye billigere enn andre plasser jeg vet om. Hun gir og ut ungdomsrabatt, skuleungdom får 10% rabatt per behandling! Kan det bli bedre? man kan hvertfall ikke bli vakrere! Er du under 16 må foreldrene vere med, eller så må ho hertfall ha prata med foreldra dine for at du kan få lov. Dette er fordi at ikke at noen under 16 skal gjøre noe de ikke får lov til og bare derfor. ♥

 

Viss du lurer på hvor Marit har salongen sin, så ligger det på ålingen kjøpesenter her på Ål. Tror du hadde sliti med å finne fram viss du bare fikk den opplysningen. For du må faktisk gå inn i butikken parfymelle og så inne der er det en dør hvor Marit har salongen sin. Du kan bestille time og slikt inne på parfymelle. Synd at salongen hennes er så lite synelig siden det er en så utrolig fin salong og e utrolig bra salong! Dette vil du ikke gå glipp av tro meg. Når jeg var ferdig etter første gang jeg var der, angret jeg på at jeg aldri hadde vær der før.

 

Snille Marit har faktisk gitt meg to gavekort på voksing av bryn, farvng av bryn og farving av vipper. Du kan bare velge voksing foreksempel. Gir bort ett nå og kommer til å gi bort ett senere. Som jeg kan gi bort til en av mine fantastiske lesere! Var ikke det snilt? Men for at du skal kunne vere med i konkuransen må du skrive At du har mulighet til og komme til ål for dette. Legg og til epost adressa di ♥ Viss ikke du du gjør dette kan jeg faktisk ikke ha deg med i trekningen :( Du kan komentere selvom du ikke vil vere med i konkuransen :)

 DU MÅ HA MULIGHET TIL Å KOMME TIL ÅL! ♥

 

 

 Jeg er ingen stor fan av nesa mi...

 
Slik så øyenbrynet mitt ut før Voksing.

 
 Etter! ♥ Jeg er ikke så blek, det er lyset :PMeg og pene Marit ♥-Ina ♥

 

                                                                  -sponsorlink-

Bursdags KAKE!Mamma har bursdag i dag, så snille meg bakte kake i går og pynta den i dag. Jeg kjøpte bare en slik ferdig pose hvor man tar oppi smør og vann fra Toro, kake er kake. Mens jeg handla, handla jeg selvfølgelig ferdigpakke fra toro med glasur og. Hehe. Jeg er ikke akkurat såå flink til og bake så det hjalp mye med slik pose ;)

Her er noen bilder av bake verket mitt.Nammmm♥

 

-Ina ♥

Speilrefleks

Hei :)

Jeg har strore planer om å kjøpe meg nytt speilreflekskamera, og lurer litt på hva dere anbefaler meg å kjøpe.  Så det er bare og komme med svar om hva dere har osv.. ;)

Personlig ønsker jeg meg veldig Nikon D5100 ♥ Det kom best ut i test på tv2 hjelper deg og det ser jo bra ut spør du meg. Såå...hva syntet dere?Har foresten baka kake, mamma har bursdag i mårra ♥ Må legge på glasuren i mårra siden da blir den best. Så jeg legger ut bilde av kaka i mårra ♥

 

-Ina♥

Ina anbefaler!

Hårolje fra moroccanoil !!! De er altså en olje man har i håret viss det er brusete eller viss du vil at det skal se sunt og fint ut. Noen oljer kan gjøre slik at håret ser fett ut, men ikke denne. Kunne nesten ikke klart meg uten den, den har blitt en dagelig bruksvare hos meg. Det er som om den utrolige flasken med herlighet står og skriker etter meg  ;)

Dette er faktisk noe jeg anbefaler alle personelig. I begynelsen når jeg starta med hårolje brukte jeg en annen type fra joico som funka utrolig bra og som jeg anbefaler, men når jeg prøvde denne blei jeg faktisk forelsket. Den lukter også veldig godt (min mening!) i tilleg. Oljen styrker håret og gir det masse vitaminer, samtidig så får du jo såå fint og ikke minst mykt hår.

Jeg tok faktisk et før/etter bilde, slik at dere kan se hvor bra den egentlig fungerer. Det er ikke sikkert at dere ser forskjell men det gjør jeg ;)

I dag har jeg foresten hatt en veldig avslappet dag, har jo vert på skolen og så dro jeg en liten tur på kulturhuset og satt der litt. Når jeg kom hjem har jeg egentlig nesten bare sittet framfor og pcen. Jo! jeg rokka litt med slik trenings rockering som er veldig deilig å rocke med. Stolt! neida..eller joda. Akkurat nå sitter jeg og gleder meg til å få løshåert fra rapunzel i posten ♥

Ja jeg vet! jeg har brusete hår....Se så fint det blir!

Slik ser det herlige vidunderet med snålt namn ut ;) ♥


Dette er mitt første vidunder, men produktet over blei fort min yndling. Off, jeg er slem som favoritiserer..

Jeg skal legge ny neglelakk etterpå, den begynner å flasse av som dere ser. Og det er ikke pent ;)HELGENS BLOGG!!

skulle blitt kåret i går, men jeg var hos inger helene og bada i stampen, så sorry!

Helgens blogg blei en kjempe nydelig jente. Hun er kjempe pen og blogger utrolig bra. Hun har en veldig fin stil og har bra bilder. Bloggen hennes heter helgakristianseen.blogg.no ♥ Besøk henne, men jeg advarer deg. Går du inn finner du ut at den er så bra at du blir fast leser ;)

 

Ha en fin dag videre.

-Ina ♥

Vinneren av skjorte fra Caktus

Da har jeg trekt vinneren av skjorta fra caktus, Trekningen foregikk på random.org og vinneren ble en utrolig søt jente, bloggadressen henner er lifeashannah.blogg.no  :)

Gratulerer så mye, sender den så fort som mulig! ♥

 -Ina ♥

 

 

God morgen!

heihei :)

Inger, marit og meg kosa oss masse i går kveld, men jeg rakk ikke legge ut innlegg desverre. Så her kommer en liten oppsumering fra i går.

Vi lagde oss mat på raklett og så på tv en god stund. Det tok jo litt tid å lage maten, men etter min mening syntest jeg vi var ganske tolmodige. Jeg hadde faktisk aldri mye mat på tallerken min siden jeg spiste det alltid opp før det andre jag lagde blei ferdig. Når vi hadde sett ferdig torsdag kveld fra nydalen og spist opp all maten var det rett på alt godteriet. Senere på kvelden prøvde vi å sminke oss i mørket, blei faktisk fornøyd med resultatet ;) Vi hdde det gøy utover kvelden, så sovna vi egentlig bare. Jeg våknet i dagtidelig av at marit tok bilde av meg, skulle gjerne ha sovet litt lenger for å si det slikt..♥

Her kommer noen bilder som vi tok i går:

dette er noe av det vi stekte på rakletten. bacon var min favoritt, men ost var og godt viss ikke jeg svidde den...

 

Nå skal vi spise frokost og så ta litt bilder ute og slikt. Så dere skal få se de bildene seinere ;)

 

-Ina♥

Outfit 10.03.12

Lørdag! Endelig er det lørdag. Har nettop vert en liten tur på sundre og i ettermiddag skal jeg til Marit beste hvor jeg skal natte. Gleder meg masse, vi kommer til å få det kjempe gøy, men det skal dere få vite mer om i kveld ♥

Her er det jeg har på meg i dag :) Singlett fra bikbok, topp fra cubus og bukse fra only. Toppen er helt ny så jeg lurer litt på hva dere syntest om den? :)

Ha en fin dag :D

Er det foresten noen somlager gratis design? og som vil lage til meg? ;) send meg en mail: anieye@live.no

 

-ina♥Vårens mote!Her kommer noe av vårens mote fra Caktus AS på Ålingen kjøpesenter.

De har utrolig mye fint nå. Jeg har rett og slett forelsket meg i mange av antrekkene som dem har i butikken. Om du er usikker på hva du kler av farger osv. Er de som jobber der utrolig flinke til å sette sammen anntrekk. Så anbefaler alle å spørre om råd.

Det som også er flott med de ansatte i butikken er att de sier sin oppriktige mening om du spør. Er det en farge du liker og prøver og er usikker på om er fin på deg, så vil du alltid få ett ærlig svar fra de ansatte, på en hyggelig og vennlig måte. De vil da heller hjelpe deg med å finne en farge du virkelig kler.

De har også en egen side på  FACEBOOK  Der legger de ut når det skjer noe spennende.

Idag har jeg tatt out-fit bilder av tre ulike antrekk. Alle klær og smykker er ifra Caktus AS på Ålingen.

Skoene som er brukt til anntrekkene er private.

 

Den blå skjorten fra vila på bilde nr. 6  kan du fotsatt være heldig å få gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen e-mail adressen din i konkuransen du kommer til her. ------> KONKURANSE

 

Her kommer prisene og hvilket merke de forskjellige plaggene er fra.

♥  Lys fersken skjorte som knytes fra Vero Moda 260.

♥  Lys blå skinny jeans som er fra Only. 300.-

♥  Smykke  349.-

♥  Hvit gjennomsiktig bluse er fra Vero Moda 260.-

♥  Lys turkise bukser med glidlås fra Vero Moda 300.-

♥  Blå skjorte fra Vila 250.-

 

1. Her ser dere hvordan man kan bruke smykket som pynt under skjortekragen. Veldig pent! Dette smykket kan også brukes til bluser som er litt åpene, som f.eks den hvite jeg har på meg på bilde nr.4.

2. Her har jeg på meg lys fersken farget skjorte som skal knytes i livet. Har også på meg en lys blå ettersittende jeans som jeg har brettet opp nede på beina. Dette er hot i år.

3.Her ser dere antrekket bakfra. Buksen sitter perfekt!

4. Her har jeg på meg en nydelig litt gjennomsiktig bluse, med små detaljer forran.Har også på meg en lys turkis bukse som er ettersittende og med tøffe detaljer nederst på beina. Har valgt å ikke stæsje opp dette antrekket, da det er så fint i seg selv. Digger dette anntrekket.

5. Til den hvite blusen har jeg en ettersittende lys turkis bukse med glidlås nederst. Veldig behagelig bukse å gå i, og i tillegg synes jeg den har en sommerlig lekker farge! Dette er også ett must i vårens skap.

6.Her har jeg valgt å matche den blå skjorten du kan vinne i ett tidligere innlegg. Den passer utrolig godt til lys turkis bukse.

 

Logo

Åpningstider:

  • Man - Tor:
  • 10:00 - 17:00
  • Fredag:10.00 - 18.00
  • Lørdag:10.00 - 15.00
  • Søndag:Stengt

Kontakt: 32 08 32 02 mona@caktus.no


-Ina♥

 

Vil du bli helgens blogg?

Siden det er fredag og jeg er i strålene humør og det snart er helg, tenkte jeg det at jeg skulle ha en "Helgens blogg" så det er bare å skrive inn bloggadressa di. Skriv gjerne med at om du vinner om jeg får legge til bilde av deg i innlegget. Jeg kommer til å besøke alle bloggene som melder seg på og vinneren får et flott innlegg med reklame til sin egen blogg.

Håper det er mange som vil vere med, jeg gleder meg til å lese bloggene deres :)

Kårer helgens blogg på søndag, da kårer jeg og vinneren av en sykt kul skjorte. Bla nedover og meld deg på der og. Kommer ikke til å ha helgens blogg eller ukens blogg hver helg eller uke antagligvis, men det kommer til å bli noen ganger.

 

Her er hår frisyren i dag, blei fornøyd med fletta mi ;)

Du kan jo se litt av outfitet mitt og, det er en singlett fra only og en cardigaen fra cubus. Har jo og på meg en olabukse, den er fra only den og ♥

 

Husk å legge til bloggadressa di, så er du med i trekningen ♥

 

-Ina ♥

Negledesign

Tenkte jeg skulle vise dere litt forskjellige måter man kan pynte negla på. Blei ikke noen step by step denne gangen, men kanskje neste gang. Jeg er ingen proff innen dette, men det er jo lov å prøve seg litt fram. Øvelse gjør mester, er det ikke slik?

Slik blei resultatet denne gangen:

Ja, hvordan gjorde jeg dette???

Jo da lakket jeg først to strøk på alle neglene med en turkis/lyseblå farge.

Så laget jeg bare mønster ;) Jeg brukte en pensel fra isadora som er til å legge neglelakk med.

Dette er et bilde av neglene på venstre hånden min. Ikke så fornøyd.

 

Dette er det jeg brukte viss du er interesert i å prøve noe liknende ;)

Beklager dårlige bilder..speilrefleksen har en skygge på linsa som jeg må få fiksa snart. Så det gikk ikke ta bilder av neglene på den beste måten :(

 

Btw: Gratulerer med dagen alle kvinner! ♥ 8. mars er jo kvinnedagen. Ikke det at jeg pleier å feire den dagen, men uansett ;P Ha en fin kveld, tror jeg hopper i seng jeg.


-Ina ♥

Rapunzel Hair Extensions

Jeg har funnet en flott butikk i Sverige som selger en type hair extension for en billig penge og med god kvalitet. De har mange farger å velge mellom, og du kan også sende inn bilde av deg selv, sånn att de hjelper deg med å plukke ut en farge som kler håret ditt best.

Nettadressen til butikken er http://rapunzelofsweden.com/  De kommer ikke toll på varene, da varene blir sendt ut fra norge. Så om fargen er helt feil og du vil returnere det og bytte til en annen farge kan det enkelt sendes til Rapunezel of Sweden, postboks 137, 2050 Jessheim. Det må gjøres innen 14 dager.

De sender ut varene utrolig fort, og du kan også spore pakken. Betaling skjer enten med visa/master card, pay pal eller att det blir sendt rekomandert så du må betale når du henter ut på posten.

Jeg gleder meg selv til mitt hår kommer og vil da legge ut bilder her om hvor lett det er å feste det på. Etter litt trening vil det ta ca 5 minutter.

De har flere ulike typer med løshår. Både clip-on, hårstrimler med lim ( blir usynlig), og flere andre. Anbefaler dere å gå inn på siden å sjekke dette ut.

De har også videoer hvor du kan se hvordan du skal sette på hair-extensions finest. Det ser veldig enkelt ut.

Håret kan varmebehandles på lav varme, så det er mulig å både krølle å rette håret. Håret har også lang levetid.

Håper dette var ett innlegg av interesse, så kommer det snart ett innlegg om hvordan jeg blir med løshår, og jeg kan lage en video om hvordan jeg setter det på. Har dere spøsmål , anbefaler jeg dere å gå inn på siden til http://rapunzelofsweden.com/ og spørre om det du måtte lure på. Legger ut noen bilder fra siden de har.

Du finner også siden på facebook Rapunzel of sweden - Hair Extensions

Det fine er att de har flott fargekart sånn att du får helt riktig farge. Du kan også ta kontakt og høre hva dem anbefaler av løshår til ditt hår. Da kan du sende dem en mail på no.rapunzelofsweden.com Da vil du få tips om både farge og type til ditt hår. Det anbefales også å kjøpe spesialbørste og produkter som er tilpasset løshåret.

Håper ikke det bare er meg som velger å handle fra disse, har hørst så masse posetivt , att jeg stoler fult og helt på kvaliteten på håret. Lykke til om dere hiver dere på å bestiller!

Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du synes og om du kunne tenkt deg dette :)

- Ina

P.s. Legger ut noen bilder av ulike typer og farger.

 

1. Clip on i syv deler. Noen tynne og noen tykke. Gjør att håret blir både tykkere og lengere.2. Clip on i krøller. Samme fordeler som over.


3. Her ser du eksempel på en modell som har i hair extension.

Går du inn på siden finner du mange videoer med før og etter bilder. Der finner du også alt du trenger å vite om produktet, i tillegg til fargekart osv. Anbefaler alle som drømmer om lengere og fyldigere hår til å sjekke ut denne siden.

Vinneren er trekt! Kanskje det ble deg?

Ja da har jeg trekt en vinner. Og vinneren ble en kjempesøt jente med navn Selma ♥ GRATULERER !!!  :D

Selma har en bra blogg med en superfin header og ett flott design. Navnet på bloggen hennes er Selmali.blogg.no

Slik ser den søte vinneren av deksel nr.1 ut ♥

                                                      =
Trekningen skjedde helt ærlig på random.org, bare se på bildet under.

  

Det kommer flere konkuranser hvor man kan vinne de andre to deksla, så bare vent ;)

Husk at viss du blar litt lenger ned ser du konkuransen hvor man kan vinne en superlekker skorte, der er det bare å melde seg på ;)

 

Gratuler selma i komentarfeltet ♥

 

-Ina♥

Today..

Har vert hos fysoterapauten, prata litt om trening angående ankelen min. Fant ut at jeg må ned der for å trene ankelen to ganger i uka. Ikke så veldig gøy akkurat, men jeg vil antagligvis merke bedring etter vert. Alt i livet kan jo ikke bare vere en dans på roser...

Ellers i dag har jeg som vanlig vert på skolen, der skjedde det egentlig ikke noe spessielt. Nå sitter jeg og holder på å fryse i hjel, tror jeg begynner å bli sjuk IGJEN! :( Jaja, jeg skal ikke sitte å klage, mye enklere å tenke positift ♥

Vi slapp å ha framføring av rapp i dag siden læreren vår i musikk var sjuk, vi hadde nesten ikke øvd eller noen ting så jeg er storfornøyd. Føler og det at det går virkelig bra med bloggen nå, siden jeg har begynt å vende meg til den. I starten glemte jeg faktisk nesten at jeg hadde blogg og glemte faktisk nesten å skrive her, haha dumme vimsete meg :P

HUSK!

Etterpå kommer jeg til å legge ut innlegg om hvem som vant konkuransen om å vinne mobildeksel. Du har fremdeles en mulighet til å melde deg på! Det er helt gratis å melde seg inn i en konkuranse og det eneste du trenger å gjøre er å skrive e-post adressa di. Jeg er veldig spent på hvem som vinner faktisk, kommer til å gå inn på random.org for å trekke en tilfeldig vinner. Husk at alle har like stor sjanse ;) Lykke til alle sammen! Skal trekke vinneren nå snart ♥

Random bilde av meg ;)

 

-Ina♥

 

 

Mine elskede kjoler

God morgen. Fikk ikke blogga i går siden det gikk ikke å laste opp bilder.. Tvilte på at dere ville vite om mine topp tre kjoler uten noen bilder ;) For dette innlegget skulle blitt posta i går.

 

Her er mine topp tre kjoler. Jeg rett og slett bare elsker kjoler, men jeg har nesten forbud mot å kjøpe flere siden jeg har så mange.. Når jeg skulle velge tre kjoler var jeg utrolig usikker, men jeg tror jeg fant en god løsning til slutt. nr. 1

Bestilte kjolen fra ASOS, er den ikke fin? ;)
kjole nr.2

Vet ikke hvor den er fra faktisk, lappen bak hvor det sto er klipt av. Den er veldig fin og jeg elsker fargen !

 Kjole nr.3

Kjøpte den på b-Young. Skulle egentlig bruke den på juleballet, men jeg brukte den på bilde nr.1 i stedet. Den kan brukes på flere måter faktisk, man kan ha den vanlig og man kan dele den på midten bak å løfte den opp forran slik som på bildet å feste på en brosse.


hvilken syntest dere var finest? :D

 

(minner om konkransen innlegget under, du kan vinne en utrolig fin skjorte!)

 

-Ina♥
 

KONKURANSE! Vinn vårens nyhet!

Nå har du sjansen til å vinne noe av det hotteste som er denne våren, rett å slett en utrolig fin skjorte i str. small. Skjorta er sponset av Caktus klær AS på Ålingen kjøpesenter. Viss du blir den heldige vinneren får du en helt ny skjorte hjem i posten, skjorten er fra klesmerket vila. Den er nettopp blitt tatt inn i butikken og er veldig moderne. Viss ikke du vinner eller viss du tviler på at du kommer til å vinne anbefaler jeg virkelig denne skjorta, den er fin og utrolig god å gå i. Den finnes også i både hvit og sort.. Den kan brukest til hverdag og til fest, kan egentlig bruke den til de fleste anledninger.

Viss du ser på noen av bildene lenger ned kan du se at jeg har på meg en sykt fin strikkacardigan, den kan man desverre ikke vinne, men den kan man og få kjøpt på Caktus klær på Ålingen kjøpesenter. Den er veldig fin over skjorter og helt sikkert singletter, kjoler og andre plagg. Jeg har og på meg en blå bukse, blå bukser sykt inn i vår og noe alle egntlig burde ha liggenes i skuffen. På Caktus selger de flere modeller og koster alt fra 260-500 det spørs litt hvilken modell du velger. Så bor du på Ål eller kjører forbi, ta en titt innom der ;)

Det eneste du trenger å gjøre viss du vil vere med i konken om å vinne de blå skjorta, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet om foreksempel hva du syntest om ja..skjorta eller antrekket mitt på bildene. Husk og skrive inn e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg viss du vinner 

Vinneren blir trekt på søndag 11.3.12

 

♥ Blå skjorte fra VILA  kr. 250,-

♥ Sort Cardigan fra Vero Moda 349.- ( litt usikker)

♥ Blå bukse fra kr. 260,- til kr. 500,- Avhengi av hvilken modell/merke du ønsker.1. Skjorta nedi den blå buksa. Pynta opp antrekket med fjærkjede og fjærøredobber. Dette anntrekket kan brukes til pent og når man vil pynte seg litt :)


2. Her har jeg tatt skjorten på utssiden av buksen. Da blir det litt mer løst og deilig avslappende hverdagsantrekk. 

 


3. Her har jeg knytt skjorten rett ved bukselinningen. Dette er veldig inn nå til våren, og denne skjorten er så lett i stoffet att den passer fint til å knyte. Passer både til hverdag og fest.

4. Her har jeg pyntet skjortekragen med øredobber. Dette er en flott måte å freshe opp en skjorte. Du kan bruke alle mulige typer øredobber, men gjerne med litt bling om du skal være ekstra fin. Ett annet tips er å sy på perler i forskjellige farger og størrelser rundt hele skjortekragen. . P.S. Det blir ikke synlige hull når du tar øredobbene ut. 


5. Her ser dere litt hvordan cardiganen ser ut åpen over skjorten. En sånn cardigan bør være ett must i alle skap! 

6. Her ser dere hvordan buksen og skjorten ser ut bakfra :) 

Logo

Åpningstider:

  • Man - Tor:
  • 10:00 - 17:00
  • Fredag:10.00 - 18.00
  • Lørdag:10.00 - 15.00
  • Søndag:Stengt

Kontakt: 32 08 32 02      mona@caktus.no


 

Lykke til! :D

-Ina ♥

 

 

                                                                    - annonselink -

SKO og fint vær!

Nå kommer det som dere alle har venta på, skoa jeg kjøpte i går. Det er ikke sikkert at dere har venta på det, men jeg har venta på å vise dere det.

Skoa er ikke bare mine siden jeg lagde en deal med med mamma slik at jeg slapp å betale så mye. Skoa er mine, men mamma får låne dem viss ho vil. Haha der sparte jeg en del penger ;)

De er så fine, hvs syns dere?

Nå sitter jeg og soler meg på terassen til bestemor og bestefar. Vi griller og koser oss masse. Her er det full sol og godt humør. Jeg elsker å vere her, det er så koseligt.
Ha en super dag :D

Er jeg ikke flink til å grille?

-ina

Innkjøp fra Sverige

Dette er det jeg kjøpte i sverige i dag. Ikke så mye, men ikke var det billig heller. Eller det var vel billig, men jeg er litt gjerrig..Jeg kjøpte og litt sko, men siden mobilen gikk tom for strøm fikk jeg ikke tatt bilder av dem. Legger ut innlegg om det i mårra

Det hadde vert fint om dere i komentarfeltet skrev hva dere liker av innlegg. Jeg liker jo å vite hva leserene mine er intrisert i å lese om. Foreksempel outfitbilder, hvordan man gjør det innlegg, innkjøp, dagen i dag, minne innlegg osv....blir såå glad om dere skriver hva dere liker å lese om.
Blir utrolig glad for komentarer! Synest det er så morsomt å bla gjennom. Legg gjerne igjenn blogg adressa di slik at jeg kan besøke deg ;)

Nå tror jeg at jeg snart hopper til sengs. Natta, blogges i mårra :D

Topp fra new yorker, kjempegod å gå i og utrolig fin med langt smykke til .

T-skjorte fra new yorker, har faktisk fått dilla på alt som har med fjær å gjøre ;)

Topp fra gina tricot, den er bare helt utrolig kul :D

Hårbøyle, smykke og mobil dubbedings fra glitter :)

Husk at det kommer sko og spennende innlegg i mårra ;) Husk og konkuransen som du kommer til viss du blar litt lenger ned på bloggen.

-Ina

Forlater Sverige!

Nå sitter jeg i bilen på vei hjem til bestemor og bestefar. Har seriøst vert i sverige fra kl. 11 og fram til nå, helt utrolig spør du meg. Trodde vi skulle hjem litt før så har ikke fått blogga. Jaja, jeg skal prøve å få lagt til ett innlegg til i dag.

Kjøpte ikke så veldig mye, men lommeboka mi skriker. Dere skal få se det jeg kjøpte i kveld eller en annen dag, viss jeg skal legge ut før søndag blir det bare mobilbiler siden jeg ikke tok med pcen min. Dere kan forvente dere at jeg har kjøpt en del av det som starter på s og slutter på ko. Det vet jeg at alle dere forstod ;)

Outfitet mitt i dag er det dere ser jeg har på meg på bildene.
Ikke spør meg om merkede siden jeg orker ikke snu meg for å skjekke. Vet jeg kjøpte toppen og buksa på veromoda, singletten på jc og magebeltet på vic på gol.

Nå sitter jeg på båten fra moss. Jeg er trøtt og sliten og gleder meg til å komme hjem til varm middag. Har gått så mye i dag at jeg snart tror jeg mister følelsen i beina. Håper den båten snart kan starte slik at jeg snart kan komme meg av den...

Her kommer litt bilder fra den slitsome turen over til sverige. Det første bildet blei tatt på båten over til moss, etter det forstår dere sikkert forklaringene runt bildene, eller så kan dere bare finne på en forklaring ;) ha en fiin kveld.

Minner igjen om konkuransen litt lenger ned på sida :D


-Ina

God morgen

GOD MORGEN! :D Har en skikkelig glad-dag i dag bare slik at dere vet det. Nå skal jeg snart dra nedover til vestfold, gleder meg masse. Det eneste dumme er at det er så langt å dra, men heldigvis skal jeg kanskje stikke innom buskerud strorsenter på veien. Skal nok ta en tur over til Sverige en dag. Så etter at vinterferien er ferdig kommer lommeboka mi til å brenne..

Dette er reise antrekket mitt, tenkte jeg skulle stå framfor den pene klokka i stua denne gangen. Er egentlig ganske fornøyd med antrekket i dag ;)

♥Skjorte: Jc

♥Singlett: Jc

♥Bukse: Cubus

♥Klokke: Mango

♥Ring: En nettbutikk som heter..ja dere vet..jeg husker ikke..

Hva syntest dere om outfiten

Minner om konkuranse innlegget under ♥ Det er utrolig enkelt og bli med :D

 

-Ina ♥