februar 2012

KONKURANSE! Vinn mobil deksel *avsluttet*

Har vært så heldig og blitt sponset av handelsportalen, jeg fikk 3 herlige deksler til iphone4 i posten fra dem, og nå har du muligheten til og velge ett. Viss du lurer på hva handelsportalen er, så er det en nettbutikk som selger mobilutstyr og sykt kule mobildeksler. Det er alltid gratis porto, uansett hvor lite du handler for. De selger også annet utstyr til flere typer mobiler til en billig penge.

Konkuransen er så lett at du bare skal skrive en komentar, foreksempel om hva du liker med bloggen ;)

Det er kun lov med en kommentar per person. Stygge kommentarer vil bli slettet og blir ikke med i trekningen. Det er ikke viktig å skrive den fineste kommentaren, siden det er en ærlig trekning. Det er dataen som trekker når jeg legger inn alle innlegg, sånn att dette blir riktig.

Du må også legge igjen en e-post adr. jeg kan treffe deg på om du er så heldig å vinne. Skriv også i kommentaren hvilket deksel du ønsker.

2 deksel er av hardplast og det som ser ut som en kasett er i silikon ( altså helt mykt) De 2 andre dekslene kommer i konkuranser senere , så det er bare å fortsette å besøke bloggen min. Har selv deksel fra handelsportalen og er veldig fornøyd med kvaliteten

VINNEREN BLIR TREKT ONSDAG KVELD 7. MARS SÅ FØLG MED! :D ♥ Vinneren blir annonsert i eget innlegg. Håper mange vil delta for å få seg et unikt deksel til seg selv eller som man kan gi i gave til noen med iphone4.

Viss du vinner kan du velge ett av de 3 dekslene på bildene. Øverste er nr. 1 osv.

HUSK Å SKRIVE HVILKET DEKSEL DERE VIL HA OG E-POSTEN DERES! VIKTIG!

1)2)

3)

HUSK Å SKRIVE HVILKET DEKSEL DERE VIL HA OG E-POSTEN DERES! VIKTIG!

 

Lykke til ♥

 

-Ina :)


Neglelakk !

Nå er jeg med Inger Helene, vi har nettopp vert og lakka neglene våres. Jeg valgte selvfølgelig en grønn en mens inger tok en lilla farge. Håper at denne fargen sitter litt og ikke flasser av med det første. Nå sitter vi egentlig bare forran pcen og prater og koser oss. Har savnet Inger masse, har jo ikke sett ho siden torsdag så det var koseligt å se ho igjen.

Minner om spørsmålsrunden og at det bare er å stille spørsmål til den. Svarer ærlig, men svarer ikke på alt for personlige spørsmål ;)

Under kan du se et par bilder av meg og Inger Helene.

Ha en fin dag :)

Dagen & Outfit

I dag har jeg gjort som jeg har gjort de siste dagene, sittet inne og vert sjuk. Jeg er heldigvis på god vei til å bli bedre slik at jeg snart kan begynne på ferien. Ferien har vel egentlig starta, men å vere sjuk er ikke ferie akkurat..

Viss dere virkelig vil vite hva jeg har gjort har jeg sett en film, Madagaskar. Ellers har jeg bare vimsa rundt. Skulle gjerne ha vert ute i dag siden det var så fint vær.

Sorry for at dere ikke har sett så mye til meg i det siste på bloggen, men det er vel egentlig for at jeg ikke har hatt så mye å blogge om. Vis jeg bare skulle sendt ut innlegg hvor overskriftene var: Kjeder meg, Sjuk, Kjeder meg mer osv... Hadde det ikke bare vert kjedeligt for meg, men for dere og. Jeg vil jo ikke at dere skal kjede dere ;D

Dette er det jeg har på meg i dag. En deilig varm genser og et smykke som passer til. Egentlig nesten ingen smykker som passertil den genseren, men det gjorde dette ♥♥Genser: Risøe

♥Sinlett: Cubus

♥Smykke: Glitter

 

Tusen takk for komentarene til spørsmålsrunden, men jeg vil gjerne ha flere ;)

 

-Ina♥Spørsmålsrunde!

Jeg fikk spørsmål om spørsmålsrunde, så det kan jeg jo ha. Du kan spørre om hva som helst, men det er ikke sikkert jeg svarer på alle viss noen av spørsmåla går ut på det samme. Jeg kommer selfølgelig til å vere ærlig ♥

Så bare kom med spørsmål, håper jeg klarer og svare på dem ;D Blir litt dumt viss bare 2 eller 3 skriver så..skriv!

Vet ikke om det blir en videoblogg eller at jeg svarer i et innlegg, vi får se.


Tok bildet en gang tidligere i vinter.

 

-Ina♥

Cupcakes...

I dag hadde jeg tenkt til å bake slike fine cupcakes men masse fin glasur og pynt, men det gikk jo ikke helt som planlagt.

Jeg gjorde alt som sto i oppskrifta, men det så ikke slik ut når jeg tok dem ut av ovnen etter 4 min. de var helt ødelagte (vanskeligt å beskrive akkurat hvordan de så ut) så jeg måtte egentlig bare kaste dem. Trist og leit og kaste noe som kunne blitt en stor fin cupcake... Jeg mista egentlig litt bake lysta, men jeg tok en slik muffins røre pose dings og blanda med vann og smør. så blei alt bra :)

Selv om muffins ikke er cupcakes er det jo godt da, men etter å ha tatt ut muffinsene fra ovnen orka jeg ikke å lage glasuren. Så det var den bake dagen.

 

Slik så røra til de ødelagte cupcakesa ut.

Her er et bilde av muffinsrøra . Ser ikke så veldig godt ut med røre, men det er sikkert noen som liker det og ;)Og den flotte ferdige muffinsen ♥

Blei kanskje ikke så flott men det var fordi jeg spiste den fineste før jeg fant ut at jeg burde ta et bilde, hehe.

 

 

-Ina♥

hår krøll

Har nettop vert LENGE på badet og krølla håret. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å krølle håret med glattetanga så jeg brukte jo en stund på det. Blei faktisk fornøyd tilslutt, men dumme meg kom jo på at jeg ville sette opp håret og da forsvant de fleste av krøllene...det verste var at jeg ikke klarte å sette det opp så jeg valgte og samle alt nedover på midten.

Det blei ikke bare krøller i håret men hele krølle prosjektet mitt blei bare masse krøll. Jeg er en person som blir sur og irritert når jeg ikke får til noe ;)

Her kommer et bilde fra etter at jeg hadde krølla, er fremdeles syk og uten sminke så det blei ikke noen bilder av ansiktet mitt.


off, jeg må øve på å ta bilder av meg selv på håret bakfra. Blomsten var for at det skulle se litt penere ut ;)


Slik blei håret etter at alle krøllene hadde forsvunnet og jeg hadde tatt og samla det på midten. Tenkte jeg skulle klippe ut håret slik at man så det litt bedre, men det blei jo litt rart da ;)

- Ina ♥

Header

Da har jeg laget en ny header, blei egentlig ganske fornøyd. Nå fikk jeg i tilleg brukt bilder som ikke var et halvt år gamle ;) Viss dere har tips til hvordan jeg kan forbedre den er det bare å skrike det ut i komentarfeltet.

Skulle egentlig legge ut outfit bilde i dag, men det blei litt vanskelig å ta bildet og til slutt orka jeg ikke mer..Det er kjedeligt å vere sjuk, skulle ønske jeg bare kunne trylle meg frisk, men det går ikke. Så i mellomtida må jeg bare fortsette å vere usosial slik at jeg ikke smitter noen.

Jeg tror jeg skal flykte bort til sofaen å slappe av med topp bladet mitt. Deilig å ha noe å lese på sent på kvelden når man ikke er noe i form.

Tok ikke bildet i dag, men siden jeg ikke hadde lagt det ut kunne jeg jo det nå :D

-Ina ♥

 

 

 

Dobble donut

Jeg tenkte jeg skulle vise min egen lille oppfinnelse. Eller det kan godt hende at noen har gjort det før meg, men jeg har ikke sett noen som har gjort det ennå. Jeg har altså tatt to donuter oppå hverandre, en stor og en liten. Det blir litt spesielt men jeg elsker jo å lage spesielle og morsomme ting ;)

Kunne blitt bedre med litt hårspray og pynt, men når man er syk orker man ikke allverden..

 

Hvordan lage en slik en?

1) Først finner man to donuter (kan kjøpes på glitter) en liten og en stor.

2) Lag en normal hestehale (helst litt høy)

3) Dra alt håret i hestehalen i gjennom den store donuten.

4) Fordel håret over den store donuten og ta litt av det håret og sett på den minste donuten. Se på bildet under.

 

5) Ta en ministrikk rundt den store donuten når du har fordelt håret slik at ingen ting av donuten synest.

6) Ta enda en ministrikk og fest den rundt den minste donuten slik som du gjørde på den store.

7) Samle det håret som står til alle kanter og surr det rundt så fester du men en lusespenne. gjør det på begge donutene og spy på litt hårspry.

8) Nå er du ferdig ♥

 

Håper du syntest jeg forklarte godt nok.

 

-Ina♥ :D
Leopard (eye)

Jeg gjør mye rart når jeg kjeder meg, og denne gangen gikk det utover sminken min. Det blei kanskje ikke så veldig fint, men det var jo morsomt å prøve på noe nytt. Jeg elsker å ha det gøy med farger og mønstre, men det tar litt tid å legge på sminke når man må hoste og nyse hele tiden..

Dette er noe alle kan gjøre så her kommer oppskrifta:

1) Ta en konsiler og før på fra øyenlokket og opp til øyenbrynet for at fargen skal sitte bedre.

2) Ta litt øyenskygge i gull eller en du syntest passer, og påfør et tykt lag over der du la på konsiler.

3) Når du har fått en jevn farge tar du en svart dippliner og lager ringer/prikker slik som på bildet.

4) Ta dipplineren og og lag en strek nederst på øyenlokket, du kan og ta en svart eyeliner under øyet.

5) Påfør flere lag med mascara  så er du ferdig♥

 


Hva syntest dere?

 

-Ina ♥

 

 

Innkjøp fra Hønefoss

Jeg fikk jo handla litt i hønefoss så jeg tenkte jeg skulle vise dere tinga jeg kjøpte. Jeg kjøpte alt på kjøpesenteret Kuben.
Pia er litt  bloggsky.. men søt da ♥

♥Genser: BikBok

♥Cardigan: Cubus

♥Øyneskygge: Vita (merke: gosh)

♥Singlet: BikBok

 

Ha en fin kveld :D

-Ina♥

 

MC Donalds

Har nettop vert på mc donalds og spist. Det er godt en gang i blandt, men man blir sulten etter en time..

Her er ett bilde av meg og den herlige mc flurryen min <3

Hønefoss!!

God morgen! Vinterferien har nettop starta og jeg sitter i bilen ned til Hønefoss og mobilblogger.
Eneste grunnen til at jeg skal til Hønefoss er at jeg skal på røntgen og undersøkelse av ankelen min pga. en trampolineskade for noen år siden (kjedelig) men jeg fikk overtalt pappa til at vi kan dra innom Kuben for å handle :)

Wants fra BikBok

Dette er det jeg ønsker meg fra BikBok akkurat nå. Jeg syntest de har mye fint der, så der handler jeg en god del ;)


Ja, her var det mange like farger ;)

 

-Ina ♥Lang dag!

Grunnen til at jeg blogger først nå er at jeg nettop kom hjem fra skola. Jeg har seriøst vert på skola fra kl. 9 i dag tidelig og fram til nå. Jeg er så utrolig sliten, vil egentlig bare gå å legge meg.

Heldigvis har vi avspasering i mårra, så i mårra starter vinteferien min *jippi* ♥

Siden jeg er så trøtt og sliten og ser så sliten ut får dere kose dere med verdens søteste bilde. Kommer kanskje et innlegg til i dag viss ikke jeg sover da..


Dette er hunden vår PIA ♥ Verdens søteste og snilleste! :D

 

-Ina♥

Hår mascara

Jeg har kjøpt hår mascara fra isadora for å teste den ut. Hår mascara er en mascara børste med hårfarge på, som man bruker til å påføre striper i håret. Jeg kjøpte blå og lilla, men den blå passa best i håret mitt.

 Den finnest faktisk i 20 farger og funka egentlig ganske bra! Det dumme er det at fargen forsvinner ganske fort, og går helt bort i vask. Det er jo bra at den går bort i vask, men det er dumt at etter en dag har den blitt mye lysere! Men ellers så var det her utrolig kult :D

På bildene kan dere se resultatet ♥
Sorry for at jeg ikke har blogga før nå men jeg har 2 prøver i mårra og 1 test. Jeg har og farga håret til onkel (ikke med hår mascara altså, men vanlig hår farge). Så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå..

 

Klem fra♥

-Ina :D

Måtte kjøpe en til

Dere har sikkert sett innlegget jeg la ut om napapijri fleecejakke ;D Jeg kjøpte en til jeg, siden den var så god. Jeg kommer til og bo i fleecejakker fremover. Jeg kjøpte jo selfølgelig en anna farge, og denne kommer jeg nok til å bruke mer en den andre siden den har mørkere farger. Hvitt må man vere så forsiktig med på en måte  ;-)

Orginal pris på jakka er 2000 kr. men jeg kjøpte den på salg på butikken "Josefine" på Gol. Mange fine klær der!

Bilder av meg med med jakka ♥

 Hva syntest dere?

-Ina♥


Zumba

Da var jeg hjemme etter 1 time med zumba. Viss ikke du vet hva zumba er så er det en treningsform av dans♥  Det er utolig gøy og vere med på og noe jeg anbefaler for ALLE, samme hvilken aldersgruppe!

På zumba fins ikke ordet "flaut" for det er bare å slippe seg løs med store bevegelser. Man får en herlig følelse etter å ha dansa zumba siden man føler at alle musklene i kroppen er trent. Jeg har bestilt meg en zumba dvd, så nå blir det zumba framfor tven dagen lang.

 

 

-Ina♥

Hva vil dere ha?

Jeg lurer egentlig litt på hva dere liker å lese om, så bare kom med forslag om hva som helst. Dere kan enten skrive ned dine forslag i komentarfeltet eller dere kan sende meg en mail anieye@live.no  Blir utrolig glad om du kommer med forslag♥

Slik ser jeg foresten ut i dag, var ikke så fin på håret men jaja :)

Genser fra H&M ♥ Singlett fra cubus alt kjøpt på sjøsiden i Horten.

 

Tusen takk for alle de flotte komentarene jeg har fått, setter utrolig stor pris på det :D

 

-InaLovely shoes

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine sko som jeg er veldig glad i. ♥ Tenkte og at jeg skulle begrense smiley bruken min litt, siden det kan bli irriterenes for noen.Ok her kommer noen søte sko fra skogale meg. Lurer på hva det er med meg og svarte sko !


Disse kjøpte jeg  påNordbysenteret i Sverige på en butikk som heter New Yorker. Er de ikke søte? Anbefaler alle å ta en tur innom der.


Dette paret med sko kjøpte jeg på eurosko tror jeg. De er bare helt herlige!! Gleder meg til snøen smelter og jeg kan begynne å bruke dem igjen.


De fiiine vinter skoa mine. De er gode å gå i og veldig varme. Kjøpte dem på eurosko.


Disse skoa er kjempe fine, jeg bare elsker dem ♥ Tror jeg kjøpte dem på økonomisko..

 

 

-Ina♥

  

 

Napapijri fleecejakke :D

Ny fleecejakke ! Den er bare helt herlig, elsker den. Den er så utrolig enkel å ta på seg og ikke minst VARM! Den er fra merket Napapijri og kjøpt på klesbutikken josefine på gol.( nyheter og bilder blir lagt ut på facebook siden. Søk bare på Josefine. Der blir det også lagt ut når dem har salg osv. )  Den finnest og i andre farger ;)

Har vert flere ganger ute i dag så jeg måtte jo teste den ut. Jakka var veldig varm, men etter vert begynte det å blåse litt surt og jeg blei litt små kald. Jeg hadde jo ikke så tykt lag med klær under så det var vel litt min egen feil at jeg blei kald, jeg stod jo og mye stille.Her er noen bilder av meg med jakka. Beklaer kvaliteten på noen av bildene...måtte some litt ♥

Sorry for at innlegget kom litt seint, men som sagt har jeg vert mye ute i dag og jeg måtte jo få spist opp fastelavensbolla mi..

kozzz♥

 hva syntest dere om flis jakka da ?

 

 

-Ina♥

Dagens outfit !

Jaja, da var det søndag ♥ Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på meg. Hadde ingen til å ta bildene så jeg måtte ta dem selv, derfor blei de litt rare. Tunikan er kjøpt på fra vero moda på sjøsiden i Horten, jeg Elsker den! Deilig å gå i og den var heller ikke alt for dyr.

Tightsen fra H&M den er helt normal svart (kjedelig)  Ringen er bare verdens søøøteste! Den ser ut som tre kaniner, og er også kjøpt på sjøsiden i Horten på butikken som jeg bare elsker GLITTER :-) Denne butikken gir ut kort hvor man får stempel for hvert kjøp. Ett stempel per 100.- og når kortet er fult får man varer gratis for 100.- genialt.

Skal snart ut en tur i det nydelige været så oppdaterer dere seinere ♥ Jeg blir glad for komentarer så det er bare å skrive.

Ina ♥


Er det fint vær hos dere da?

Film kvelden :D

Har nettopp sett en film som heter "poppers pingviner" og kost meg med litt popcorn♥

Filmen var helt grei. Det var en koselig familiefilm ♥ Resten av kvelden skal jeg vel egentlig bare rydde litt og sitte på pcen.


søte pingviner x]


nammmm :3

 

Hva har dere gjort i kveld da? ♥

Bilder.

Jeg og Marit har tatt litt bilder. Så her kommer noen av dem♥

Fine eller?


Meg i dag :)

Dette er det jeg har på meg i dag, enkelt og greit.
Kjolen er fra b-young og tightsen er fra H&M ;) Alt er kjøpt på sjøsiden kjøpesenter i Horten, plassen som jeg offtest kjøper klærene mine.
Akkurat nå er jeg med Marit (lovepinky.blogg.no) vi koser oss med oreokuler. Oppskrifra finner du viss du går inn på bloggen hennes, de er syyyykt gode ;) Kjappe å lage og absolutt vært å prøve.  

Endelig :D

Endelig har jeg laga header, men den blir bare midlertidig. Ble egentlig ikke så fornøyd så jeg skal lage ny når jeg har fått tatt litt nye bilder med speilreflekskamera. 

Ellers i dag har jeg jo vert på skola, men det er vel ikke så mye å si om det. Jeg har og sitti en del på pcen og leita etter bilder, laga header osv..Akkurat nå prater jeg med marit (lovepinky.blogg.no) på web og ho er bare så morsom å prate med ♥ Gode venner er utrolig viktig.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut bilder men aller først må jeg jo lade kameraet mitt ♥

Ja..Dette er meg akkurat nå. Dårlig kvalitet siden jeg tok det med web kameraet .

Kos dere resten av kvelden ♥

anI eye :)

Tenkte bare jeg skulle begrunne namnet på bloggadressen min.

anI = Er fordi jeg heter Ina og Ina baklengst er jo ani ♥

eye = Det var allerede noen som het ani..og etter mange forsøk på namn fant jeg ut at Ani EYE var ett navn jeg synest var veldig kul t♥

Kanskje dere syntest det er litt rart, men jeg som sagt syntest det er kult ♥

 

Hva syntest dere om namnet ?

Dagen i dag..

Ja..Dagen i dag har vært utrolig kjedelig :( Jeg er sjuk og har ikke orka å bevege meg bort til pcen før nå.

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde men så bleik å sliten som jeg ser ut ble ikke det noe av. Får håpe at det bedrer seg til i morra, må være frisk til helga ! ♥

hei :)

Klarte aldri å bestemme meg for namn på bloggen, men endelig fant jeg et. ♥

Håper dere vil følge med på bloggen min og at dere liker den !

Legg gjerne igjen kommentarer, det vil etter litt komme konkuranser med flotte premier osv så fort bloggen er oppe å går skikkelig. Siden dette er første gang jeg prøver meg på blogging , vil det nok bli litt prøving og feiling i begynnelsen. ♥

Ina  ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg. Her håper jeg dere vil kose dere sammen med meg og mine innlegg. Skal prøve å fokusere på å ha en variert blogg med litt av alt.

Har dere tips å komme med så send meg gjerne en epost. Da kan dere bruke denne adressen. anieye@live.no

For sponsing eller reklame så send epost til denne mailadressen.  britthelen@live.no

 

Ina  ♥