Innkjøp

Innkjøp Gran Canaria

Kjøpte jo littt under turen.  Bildene blei ikke supre, men bra nok til at du kan se hva det er. Noe du likte spessielt godt?
-Ina ♥


Nye deksler

For ca. Litt over en uke siden bestilte jeg deksler fra miniinthebox.com. Og i dag hadde de kommet! Det var kjempebilligt der, tilsammen betalte jeg 130 kr. For 6 deksler. Skal bestille fler derifra så fort som mulig, jeg er kjempefornøyd med de ;)

-Ina <3

Mater garderoben med mer klær

genser ♥ Cubus


topp ♥ Carlings 

olaskjorte ♥ Carlings


skjorte ♥ Carlings


genser ♥ Bikbok


genser ♥ VeroModa


Kjole ♥ Cubus.. ikke så fin på

Jakke ♥ BikBok
Skjørt ♥ Cubus

 

// Takk til fotograf Inger Helene

 

-Ina ♥

Noe nytt

Kjøpte meg ett par nye Kawasaki sko i dag, men denne gangen i hvit. De jeg hadde fra før har blitt så slitt så det var på tide med ett par nye. Får se om det blir Jeffrey Campbell på meg neste uke, så prøver å ikke bruke for mye penger. Tenkte og at jeg kunne vise genseren jeg kjøpte på BikBok på tirsdag. 

Skal møte Inger så måtte kjappe meg med innlegget. Skal ta ett par bilder så blogges senere <3

-Ina ♥

Innkjøp

Her er alt jeg har kjøpt på Sjøsiden i Sverige og i Vestby. Ikke veldig mye siden jeg som vanelig ikke har all verden med penger. Jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte og tror det kommer til å bli godt brukt.

Sitter her og ser på statestikken på mine blogglesere og må si at jeg smiler! På de dagene jeg ikke har blogga har det vert like mange som til vanelig og det er så gøy å se, selfølgelig har jeg flere de dagene jeg blogger men det er ikke stor forskjell. Så jeg vil veldig gjerne vite om jeg har noen faste leserere siden jeg har så jevn statestikk. Og viss du er det blir jeg glad om du skriver det, viss det er sant. ♥ Det er dere som gjør det mulig for meg å blogge, uten noen oppmutrende komentarer og ingen lesere hadde jeg aldri orket å blogge.. ♥

Uansett så er dette det jeg har kjøpt, hva likte dere best? :D

Skjerf fra  -Cubus

Sko fra  -Belle

Smykkeskrin og Smykker fra  -Glitter

Genser og bukse fra -Veromoda


Genser fra  -Carlings


Vest fra  -Carlings

 

Glemte å ta bilde av neglelakken og Milka sjokoladen ♥Nykirke akkurat nå♥ Med reinbue og greier vettu.

 

-Ina ♥

Shopping BikBok

Rakk såvidt innom BikBok på sjøsiden i dag. Og da blei det jo litt shopping. Mye finere på ;)

Skal legge ut bedre bilder seinere ;)

-Ina <3

Innkjøp Sjøsiden

Kjøpte dette på lørdag når jeg var på Jjøsiden i Horten sammen med min søte bestemor. Vi kosa oss masse og kjøpte så mye fint♥ Sjøsiden er nok det kjøpsenteret hvor jeg har handla mest klær! Grunnen til det er vel fordi at det ikke er så utrolig stort så man går seg vill, og alle mine yndlingsbutikker er der (nesten alle..)

Nå har jeg laget meg en liten blogg bok, slik at jeg aldri går tom for ideer! Skriver der når jeg kommer på noe jeg kan blogge om, har hatt en liten skrivesperre i det siste, men nå går det fint. Motivasjonen til å blogge er på topp! Viss du legger til en ide til noe jeg kan skrive opp i boka mi går jeg inn på din blogg og komenterer tilbake. Så kom igjen! ♥

 

♥ Olajakke: Carlings

♥ Kjole: Carlings♥ Kjoler: Cubus

♥ Topp: Carlings

♥ Shorts: BikBok

♥ Topp: Cubus♥ Shortser: Cubus

♥ Bukse: Cubus

♥ Bikini: BikBok

♥ Tubetop: BikBok

♥ Boleroer: Cubus

♥ Smykker og ring: Glitter

Kjøpte i tilleg sokker og litt hårstrikker :P

-Ina♥

Innkjøp fra Geilo

Tok en tur til Geilo siden det er skarvernn der nå som vil si masse salg på sportsutstyr og vinterklær. Jeg kjøpte en del syntest jeg selv og jeg har faktisk penger igjen! Jaja.. kanskje mamma og pappa betalte litt, men jeg kjøpte jo litt selv og da. Gikk egentlig bare inn i ett telt og det var det teltet hvor de solgte moods of norway klær, jeg er stor fan og de har så mye fint! Etterpå gikk jeg inn i et par butikker og så kjørte vi ned til hallen. I hallen var det selvfølgelig mye fint, men for et kaos. Gjett hvor mange ganger jeg gikk på folk eller sto i veien for noen.. haha. Dere ser på bildene hva jeg kjøte, starter selvfølgelig bildene fra yndlingsmerket moods of norway. 

I mårra på skola har vi 3 timer skriveøkt hvor vi sitter i 3 lange timer uten ause åog skriver på en forteljing. Så etter det har vi 2 timer mot, mot til å si nei! Mot til å si Ja, mot til å ja..derefårstår. Så er det HELG? På kvelden i mårra skal jeg til torpo på klassefest, men aner ikke hva jeg skal ha på meg! I mårra står jeg opp tidelig og poster noen forslag her på bloggen slik at dere kan stemme på hva. Så kom innom tidelig i mårra. Skal ordne meg med marit og da kan jeg jo stjele (låne) litt av sminken hennes som jeg pleier å gjøre, ikke det at jeg mangler noe, men det er så morsomt å prøve litt ting jeg ikke vaneligvis bruker :P

Nå hopper jeg til sengs, natti♥

De 3 første bildene er klær fras Moods.

+ en kam og en øyenskygge base som ikke var på salg ;)

Gadd ikke skrive hvor alt var fra så lurer du er det bare å spørre i komentarfeltet :)

-Ina♥

SKO og fint vær!

Nå kommer det som dere alle har venta på, skoa jeg kjøpte i går. Det er ikke sikkert at dere har venta på det, men jeg har venta på å vise dere det.

Skoa er ikke bare mine siden jeg lagde en deal med med mamma slik at jeg slapp å betale så mye. Skoa er mine, men mamma får låne dem viss ho vil. Haha der sparte jeg en del penger ;)

De er så fine, hvs syns dere?

Nå sitter jeg og soler meg på terassen til bestemor og bestefar. Vi griller og koser oss masse. Her er det full sol og godt humør. Jeg elsker å vere her, det er så koseligt.
Ha en super dag :D

Er jeg ikke flink til å grille?

-ina

Innkjøp fra Sverige

Dette er det jeg kjøpte i sverige i dag. Ikke så mye, men ikke var det billig heller. Eller det var vel billig, men jeg er litt gjerrig..Jeg kjøpte og litt sko, men siden mobilen gikk tom for strøm fikk jeg ikke tatt bilder av dem. Legger ut innlegg om det i mårra

Det hadde vert fint om dere i komentarfeltet skrev hva dere liker av innlegg. Jeg liker jo å vite hva leserene mine er intrisert i å lese om. Foreksempel outfitbilder, hvordan man gjør det innlegg, innkjøp, dagen i dag, minne innlegg osv....blir såå glad om dere skriver hva dere liker å lese om.
Blir utrolig glad for komentarer! Synest det er så morsomt å bla gjennom. Legg gjerne igjenn blogg adressa di slik at jeg kan besøke deg ;)

Nå tror jeg at jeg snart hopper til sengs. Natta, blogges i mårra :D

Topp fra new yorker, kjempegod å gå i og utrolig fin med langt smykke til .

T-skjorte fra new yorker, har faktisk fått dilla på alt som har med fjær å gjøre ;)

Topp fra gina tricot, den er bare helt utrolig kul :D

Hårbøyle, smykke og mobil dubbedings fra glitter :)

Husk at det kommer sko og spennende innlegg i mårra ;) Husk og konkuransen som du kommer til viss du blar litt lenger ned på bloggen.

-Ina

Innkjøp fra Hønefoss

Jeg fikk jo handla litt i hønefoss så jeg tenkte jeg skulle vise dere tinga jeg kjøpte. Jeg kjøpte alt på kjøpesenteret Kuben.
Pia er litt  bloggsky.. men søt da ♥

♥Genser: BikBok

♥Cardigan: Cubus

♥Øyneskygge: Vita (merke: gosh)

♥Singlet: BikBok

 

Ha en fin kveld :D

-Ina♥