Hverdag

Crazy kidz

Ok, nå er det snø her oppe i bortevekk og langt fra byen plassen... Kjempekoselig de to første dagene, så begyne det å reine..og nå hater jeg vinteren. Sørpe og glatt overalt! Og jeg har ødelagt vinterskoa mine og må bruke joggesko, supert. Hvem vil bere meg rundt i friminutta i mårra, tusen takk! Snø er supert det alså, men bare når det er hvit og fluffy...

Uansett, jeg og marit koste oss den første dagen med masse snø. Hadde det sykt gøy! De bildene blei så stygge at jeg får helt latterkrampe av å bla gjennom de.-Ina ♥

Litt fra helga

På fredag, så jeg Tina og Bettina the movie på kino med mange gode venner. Etterpå dreiv vi på rundt på sundre og hadde det sykt gøy. Må gjentas. Fra lørdag til søndag natta jeg med Marit og Inger, koseligt, men føler det gikk sykt fort. Vi gjorde jo nesten ingen ting annet en å skype, sminke oss myye, sove, musikk, sundre og å prate. Haha, koseligt det da ♥ Det trengs ikke gjentas siden jeg vet det gjentas veldig ofte, elsker det!

Hva gjemmer seg inni bamsen?! Jo, iphonen til marit! :O
Ål + Søndag = DØDT

-Ina ♥

Kampen i forrige uke..

Jaja, bedre sent en aldri. Sorry ass, men mye å gjøre, og ikke gjøre så blogg er litt i skyggene. Var uansett og fryste i hjel på guttene sin fottballkamp i forige uke, neida koste meg med mange awsome folk, men det var jo litt kaldt. De spilte sykt bra og vant kampen mot Hemsedal, men visste jo at de ville så flinke som de er ;) Lagde egentlig et eget innlegg for dette siden jeg har så mange fine bilder!

Ps: Gutta fra Ål er grønne ♥
Ina ♥

Hos frisøren

Har vert dritlenge hos frisøren i dag, så er utrolig sliten og trøtt. Kjedelig å bare sitte i en stol å vente på å bli ferdig. Dere får ikke se resultatet i dag, skal heller ta ordentlige bilder i mårra som dere får se. Blei egentlig veldig fornøyd, har aldri kommet hjem fra frisøren så fornøyd.

-Ina

YOLO

Var på sundreberget de to siste timene av skola for å undersøke no naturfags greier. Veldig gøy egentlig, tok bilder og slikt. Var litt kalt der da..

Skulle og ta YoLo, men siden guttene skulle se på og ta bilder beholt vi bh'en. Var gøy da :D

-Ina

Knattholmen!!

Har ikke blogget den siste uken siden jeg har vert for opptatt på knattholmen sammen med verdens herligste klasse. Blei så mye bedre en forventa, og nå sitter jeg igjenn med så utrolig mange fine minner. Alle var så greie mot hverandre hele tida og jeg har blitt bedre kjent med enda fler. Vi har seila, rod, padla,klatra, bada, fiska, vert på hvalfangstmuseet, shoppa og mye mer. Vi har i det minste kost oss sammen. Beste uka på lang tid. Gleder meg bare enda mer til skolestart nå, som faktisk er i mårra. Dette året skal bli ett bra år <3


-Ina ♥

Natting og badeplass

Overnatta hos Marit i natt som var sykt koselig. Måtte stå opp tidelig i dag siden Marit skulle til frisøren halv 10. Så da fikk vi svidd av to timer der. Etter det dro vi på badeplassen med noen venner hvor vi kosa oss masse. Været var kjempefint!! Alle hoppa og bada, bortsett fra meg og Marit.. Alt for kaldt vann! Men vi fikk tatt masse fine bilder av de andre da ;) På veien hjem klarte Kristi å pungtere sykkelen sin, ikke rart det var så tungt å sykle og at sykkelen lagde så rar lyd når jeg satt på med henne :P Nå skal Marit og Inge overnatte her hos meg, så ha en fin kveld videre <3

Sån ser gabi ut når birgit dytter

-Ina <3

Vinner Norge får jeg brus!

Sitter på pøben i Svelvik og ser håndballkampen, heia Norge! Ei dame sa plutselig " Vinner Norge spanderer jeg en øl på alle! Ja, og brus på barna da" Jeg har penger til brus, jeg får brus av goffa viss jeg spør og egentlig vil jeg ikke ha.. :P Men jeg tar imot det jeg får! Haha, måtte bare gripe anledningen for å blogge. Ha en fin kveld alle sammen. Så blogges vi i mårra.

Ina <3

Svelvikdagen

Våknet til hærlig vær i dagtidelig. Elsker dager med blå himmel og varme. Vi dro inn til svelvik for å kikke litt, fant ingen ting så jeg holdt meg til å kjøre karuseller. Det er jo gøy det da. Lå å sola meg i stad og vassa litt på stranda.

Nå skal jeg ut igjen og kose meg ;)

-Ina <3

Spørsmålsrunde!

Bare spør i vei ;) har ikke bestemt meg for om jeg svarer på video eller i innlegg. Svarer kanskje ikke på alt, men det meste. -Ina<3

Vanskelig å skrive om det..

Altså, jeg klarer ikke å skrive om det uten å drukne i tårer. Det er så vanskelig inse det, og bare det å tenke på de dreper meg. For Coco blei syk og medisinen klarte ikke å kurere sykdomen, så i går våknet jeg til at ho ikke var blandt oss lenger. Trur kanskje ho blei forkjølet, men dyrlegen visste ikke. Jeg synest det er kjempetrist, og selv om Coco var ett marsvin var ho fremdeles så mye mer. Jeg forstår ikke at folk klarer å si at det bare er et dyr..

Ikke det at jeg har sitti å prata med marsvinet mitt trodd ho har forståt det, men de gangene jeg følte jeg ikke kunne stole på noen var ho perfekt. Og det å tenke på at jeg aldri mer får holdt henne og kjent den myke pelsen hennes, eller hvor snill ho ho alltid var knekker meg. Jeg hater at jeg blir så glad i dyr, for da er det så vanskelig når de er borte..  Jeg var så ufattelig glad i Coco, og nå er ho borte for alltid.

Det var det jeg klarte å skrive, orker ikke skrve mer, rett og slett for tungt. 


♥R.I.P♥

Gran Canaria here I come!

Gran Canaria til høsten! Yes! Blir digg med varme og sol etter alt det drittværet nå i det siste. Gleder meg helt sykt, det kommer til å bli så godt å komme seg litt vekk fra Norge. Vi skal vere på gran canaria en plass som heter playa del ingles, og hotellet het europalace. Har aldri vert der før, men nå har jo ikke jeg vert så veldig mange plasser heller da. Tempraturen der er ganske høy på høsten, derfor vi valgte å dra dit :)

 -Ina <3

Jentekveld!

Dro til Lirig for å se film i dag, kjempekoselig! Vi så Madagaskar 2 og fant ut at jeg ligna på løven og den konge lemuren. Midt under filmen fikk jeg telefon om at coco var syk altså marvinet mitt. Så jeg blei henta og kjørt ned til dyrlegen. Coco fikk antibiotika og blir forhåpentligvis frisk. Så blei jeg kjørt opp til Lirig igjen og her er jeg nå ;)

Sorry for mye mobilblogging i det siste, men pcen min er full og jeg gidder ikke slette.. Hehe :P

-Ina <3

Dip dye blue

-Ina <3

Feiret Inger 14 år

I går fylte Inger 14 år, så nå er ho ordentlig fjortiss. Jeg og Marit møtte ho på sundre sammen med Gabi og Lirig. Vi gikk opp til Marit hvor vi hadde baka kake og muffins til Inger. Så vi feira på en måte bursdagen hennes.

Det var kjempegøy, vi storkosa oss! ;)

-Ina <3

Tusenfryd

I går tidelig dro jeg, Inger og Marit til Tusenfryd. Vi var kjempegeldige med været, det var sol og varmt nesten hele dagen. Folka fra Norwaycup var der og mange andre så det blei en del køståing på oss. Vi kjøpte lite, men brukte mye penger. Allt var så dyrt der så vi kjøpte vel bare mat og bilde fra den siste turen i tunder coaster. Jeg kjøpte en kebab som jeg klarte å søle utover ett bord.. Da fikk de andre latterkrampe og jeg tror de fleste stirra på meg :P

Det var såå gøy! Kosa meg masse, og vi tok de fleste attraksjonene der. En uforglemmelig tur som må gjentas.

Btw..Vi alle tre følger en dritbra blogg som heter whoot.blogg.no og han gutten som har bloggen heter Håvard. Vi så han der, og det var ganske kult! Men vi feiga ut i å gå bort til han.. :/ Han er jo på en måte en kjedis for oss så vi ville ikke drite oss ut.. :P Også gikk han med noen andre og da turte vi ikke :P

-Ina <3

Telt i hagen

Fra i går til i dag telta vi i hagen til Gabriela. Og med vi mener jeg meg, Inger, Gabi, Lirig og Marit. Vi dro først en tur på Bråta i går og der møtte vi Sjur og Vemund. Vi hadde det fint der en stund helt til vi dro tilbake til teltet. Vi kosa oss resten av kvelden og midt på natta hadde vi latterkrampe. Tror det nesten var den morsomste telturen jeg har ver på, vi er så rare.. I dag tidelig våkna jeg først og vekte Marit, så vekte vi de andre med høye snorkelyder. Gabriela hadde en våteyeliner somvi brukte til å tegne på hverandre. Starta fint, men etter hvert blei det bare verre og verre setninger :P Vi dro på sundre en tur hvor jeg, gabi og inger skulle kjøpe softis, men så var det klumper i den.. helt sikkert gammel. Så vi klagaog fikk heller to kuler med vaniljeis, og jeg som hadde gleda meg til den softisen.

Alt i alt en kjempekoselig natt med kjempeherlige jenter, fikk du mange rare meldinger? Det var Inger og Lirig, de tar all skyld ;)

Har ikke tid til å skrive to innlegg så alt blir i ett siden jeg drar til tusenfryd i mårra tidelig, og får å si det slik så er jeg dritstressa! Tror jeg har det meste under kontroll nå, men jeg vet jo aldri jeg som er så flink til å glemme slikt. Bovla med familien etter å ha vert hos Gabriela. Jeg starta ganske bra fikk ned alle kjegglene flere ganger og var skikkelig stolt, men etter litt flaks begynte det å snu så jeg tapte begge rundene, eller jeg kom på nestsiste på ene og siste på andre. Ikke bra ettersom at jeg er verdens dårligste taper.


Marit vil slå.. fint hoikke ser meg ^^

 


Jeg eide da

Gabriela , nei jeg mener Vemund har så fine solbriller!

SÅ SØTE!!!

 

Men bildene fra inni teltet, og på natta og på sundre og sånt?? Det funker ikke å laste de over..skal få fiksa det, så dere får se en annen dag. Sorry!

-Ina ♥

En dag med Lirig

Har vert en ganske bra dag i dag. Møtte Lirig på sundre, og på kafeen møtte vi ett par venner som vi satt der med en stund. Elkers vimsa vi bare runt litt overalt.

Det har reina en del i dag og det hagla litt og. Haha jeg skriver om været nesten i hvert innlegg :P

Kan hende jeg skal på tusenfryd med bestepewsene mine på fredag. Gleder meg masse! Det blir helt supert, vi var der i fjor og i år skal vi kose oss enda mer.

-In@ <3

Hyttebilder

Måtte bare legge ut fiskeinnlegget før dette. Men nå har jeg kommet hjem etter en kort tur på hytta, eller jeg kom hjem i går da. Hadde det kjempefint og været var supert. Det har ikke pleid å vere så bra vær der oppe før når jeg har vert der, så det var jo fint. Det eneste negative var vel at det var litt kjørlig og det hendte det blåste en del, tenkte ikke på solkrem så jeg blei litt rød i ansiktet. Det var egentlig bare litt fint at det blåste litt for de gangene det ikke blåste, var det helt fullt av mygg overalt. 

Hytta år ligger litt øde til. Fra hytta ser man bare fjell og ingen andre hytter.

Også er den ikke så stor, men stor nok. 

Doen er ganske langt fra selve hytta :P
En veldig trøtt meg...

 

-Ina ♥

Fikk fisk!

Må bare si før jeg skryter at det er år siden jeg har fått fisk når jeg har fiska med stang, så bare la meg skryte i vei.

Vi dro jo på hytta i går og i dag tidelig dro vi ned i ett vann for å fiske, måtte faktisk gå ganske langt for å komme dit. Vi alle hadde med fiskestenger selvom min var den styggeste og den billigste fikk jeg faktisk fisk! Jeg trodde sluken hadde hengt seg fast i bunn siden det blei så tugt og siden det var ganske grundt der, så jeg nappa jo til det jeg hadde. Jeg blei så glad når det var en fisk. Tro meg om jeg var stolt. Jeg hoppa av glede, selvom det bare var en fisk da.  Den var skikkelig tung og svømte fram og tilbake, og jeg fikk jo panikk og lurte på hva jeg skulle gjøre. Fikk den opp på land etter hvert, og den var faktisk ganske stor :D Den veide 800 gram, nesten en kilo og var 45 cm. lang. Jeg vet det er rart at jeg blir så glad bare pga. en fisk, men det var første fisken på lenge. -Ina ♥

 

Hyttetur

Drar på hytta nå og der er det ikke dekning der, så oppdater ikke før jeg kommer hjem i gjen. Som er i mårra, men kommer jeg seint hjem blogger jeg ikke før på mandag. Uansett, ha en fin dag videre :) Var foresten på åldagen i dag hvor jeg fikk ansiktsmale en gutt og banke inger på slik greie :P

Badevær!

Nydelig vær i dag! Endelig får jeg oppleve litt sommer jeg og. Nesten synd å sitte inne å blogge. Blå himmel, sterk sol og grønt gress. Helt herlig. Siden været blei så fint måtte vi ta en tur på stranda så vi valgte å dra en tur på sandsletta. Det var en del folk der, noe som jeg ikke hadde trodd. Det var en jente som stirra på meg hele tida, ikke så veldig behagelig akkurat. Hadde lyst til å prøve å få litt farge i dag, men var nesten litt for gira til å ligge stille å sole meg.

Etter å ha ligget litt måtte jeg jo bade, smelta nesten der jeg lå. Vil ikke si at vannen var varmt, det tok litt tid å pine seg utti. I tilleg er det så landgrundt der så det var aldri en eneste gang jeg ikke kunne rekke grunn. Heldigvis blei vannet varmt etter en stund og da var det trist å gå på land igjen siden det endelig hadde blitt varmt. Den andre gangen jeg var uti skulle jeg prøve å snorkle litt for å se om det var liv der. Så nesten ingen ting siden vannet var ganske gromsete, sikkert etter at alle ungene har tissa i vannet, neida. Men det er litt ekkelt å tenke på. Jeg kjøpte meg snorkel utstyr i Kroatia i fjor, men det var enda morsomere å snorkle der siden vannet var så klart og man kunne se både akvariefisk og kråkeboller. Fordelen med snorkel i dag var at at jeg så hvor jeg satt beina mine.

Nå skal ikke jeg sløse mer med finværet så jeg får komme meg ut. 

-Ina♥ 

Nye Hunter

Dro til sverige i dag for litt handling selv om det ikke blei så mye handel akkurat. Jeg fikk heldigvis kjøpt meg nye støvler siden det trenger jeg jo til jeg skal på leirskole. Kjøpte sølvfarget Hunter gummistøvler, kjempefine spør du meg! Også kjøpte jeg litt små marsmeloes til bestemor. Etter Sverigeturen dro vi til vestby og der kjøpte jeg noen bikinideler. Og nå slapper jeg egentlig bare av. Bloggest i mårra folka ;)

off bildet blei litt dårlig..

tre truser og to topper.

-Ina <3

Hønefoss

Dro til Hønefoss i dag tidelig for å skjekke ankelen min. Det gikk veldig raskt inne hos ortopeden, men han var jo nesten en time forsinka da så..

Etter det dro vi på Kuben kjøpesenter og jeg hadde planer om å kjøpe Jefferey Campbell, men de hadde ikke de jeg ville ha akkurat. Så jeg kjøpte heller en genser på Bikbok. Kjøpte og tre billige neglelakker på HM.

Når jeg kom hjem lakka jeg negla for slik jeg gjorde det i går blei så stygt :P

-Ina <3

Bandana

Har bandana i dag faktisk. Jeg elsker å si det ordet, bandana. Det er så rart. Møtte foresten Marit i dag og. Vi gjorde ikke så mye annetå se på tv å spise popcorn da, menmen alltid koselig sammen med henne uansett. Jeg ville se istid på kino i dag, men Inger dro.. så vi får se den en annen dag ♥ Lakket fransk manikyr på negla mine når jeg kom hjem og nå ser jeg på film, alvin og gjengen :P

-Ina ♥

12.07.12

Endelig var jentene kommet hjem! Så da dro jeg opp til Marit halv ett i dag og så på at ho sminka seg. Vi satte oss på pcen litt og jeg lo meg i hjel av en bildevideo Marit hadde laga! Det var ett bilde av meg hvor jeg hadde popcorn i munn og ligna på en.. off.. det får dere aldri se. Så ringte vi Inger og spurte hva ho dreiv med og da sa ho det at ho stressa. Når ho kom spiste vi, så på tv og jeg forelska meg totalt i skjønne Ida, det nydelige tantebarnet til Marit ♥ Vi gikk til sundre rundt halv tre og kjøpte oss is på kafeen og iste på ica. Prating er jo noe vi er veldig flnke til så vi satt å prata på en benk helt til jeg dro hjem.  Fikk foresten et par kjempefine øredobber og en herlig ring av Marit i dag, love ♥
-Ina ♥Hallingmarken i går

I går dro jeg på hallingmarken en tur får å se hva som var der i år. Vi tenkte vi kunne dra ut å spise samtidig så vi dro en tur innom på Gol. Så vi stakk en tur innom Eidsgaard for å spise, hadde aldri spist der før å skal aldri gjøre det igjen. Når vi hadde satt oss ved ett bord kom det ei og tok imot bestillingene våre, ho skreiv ikke ned eller noen ting. Etter at vi hadde bestilt fikk vi drikka vår også satt vi å venta på maten. Først får mamma og pappa maten sin. Mamma sin mat var feil så ho tok den med inn på kjøkkenet i gjen. Da satt pappa med maten sin og måtte jo bare spise før den ble kald. Så får jeg og broren min pizzaen vi hadde bestilt, og den var det sopp på. Ingen av oss liker sopp og vi hadde sakt tydelig hva vi ville ha og ingen hadde nevnt noe med sopp. Så fikk mamma maten sin og den smakte ikke så bra. Sausen og potetene var kalt. Og når jeg og broren vår fikk pizza var både mamma og pappa ferrdig med å spise! Vi måtte altså spise maten i puljer..  Ikke nok med det, men på pizzaen hadde de bare plukka av soppen og lagt på enda mer ost.. Den smakte ikke godt og var sykt kvalmenes pga all osten.. Og det var ikke så veldig billigt dær heller for å si det slik!

Etter litt dårlig mat og service kjørte vi til Nes for å dra på hallingmarken. Det kosta billetter for hver attraksjon og en billet kosta 40 kr. Den ene karusellen jeg tok  kosta 2 billetter altså 80 kr. Så det blei ikke så mange karuseller på meg siden jeg ikke ville svi av alle pengene mine.Ellers så var det jo bra der, fikk kjøpt meg ett nytt deksel til mobilen min som jeg syntest er kjempefint. Hele hallingmarken er ett stort pengesluk.. dere vet slike boder hvor man kan vinn bamser og slikt? Det var flere boder hvor det hang svære bamser på veggen og da tror man jo det at man kan vinne slik, men neida.. de bare hang der til pynt for det eneste man kunne vinne var slike små stygge bamser. Litt kjipt når man står å håper på noe stort også går det ikke ann å vinne noe stort. Det var ikke slik på alle, men på mange. Vinni hadde konsert, det var jo litt gøy. Ellers så blei jeg ganske skuffa..

Jaja, trodde dagen kom til å bli myye bedre en det den blei ;)

For å toppe dagen fikk jeg helt sinnsykt vondt i magen på kvelden så jeg fikk ikke blogga. Sikkert den pizzaen..
Tom talerken fordi bestillinga var feil og jeg måtte vente i evigheter på å få mat som smakte dritt..Vinni :)


Når man har tatt det meste på tusenfryd, blir dette ganske kjedelig ;)

Sorry for at jeg klaga mye i dette innlegget, men det var mye å klage over.

 

-Ina ♥

Hjem igjen

I dag var dagen vi skulle dra hjem så i dag tidelig pakka vi sakene våre og var ferdig pakka rundt halv 11. Vi dro en tur på sandviska storsenter og handla litt og spiste litt. Så dro vi på rn kjempefin strand like ved. Jeg bada ikke siden jeg ikke fant noen plasser å skifte så da satt jeg å så på de andre bade. Jaja det frista ikke helt å bade heller da..

Så dro vi til Hønefoss på kuben og handla enda litt mer, jeg har fått viljen min mange ganer når det gjelder kjøpesenter ;)

Nå er jeg gjemme og koser meg <3

SlottsfjelletI går hjalp jeg bestemor med å vaske sprossene til vindua hennes mens sola grilla meg totalt. det blei så utroligt varmt og godt, altså noe helt annet en det jeg er vandt med!

Etter litt jobb sammen med bestebor bestemtemte vi at vi skulle dra en tur opp på slottsfjellet i Tønsberg. Bare for å titte litt, litt morsomt å gå helt opp på toppen av tårnet å se utover Tønsberg. Fikk i tilleg tatt noen fine bilder med nikon kameraet. Det verste var at det kosta penger for å gå på toppen av det tårnet og.. 40 kr. barn 60 kr. voksen og 130 kr. for familie.. Det er dyrt for ågå opp et par trapper å se litt utover. Og viss jeg skal klage litt ekstra så var det mye søppel rundt på plassen der, og han gutten som jobba der satt jo bare ute å sola seg! Men det var litt kult tårn da også så vi jo grunnmuren etter kirka, ett lite tårn og en lang byggning og litt av muren rundt alt.

Etter at vi hadde vert en liten tur på slottsfjellet dro vi å spiste litt og etter det tok vi en tur på farmanstredet. Der går jeg meg seriøst vill og jeg tror jeg gikk mesteparten av tida rundt i ring. det blei jo litt handling så jeg kjøpte et skjørt på gina t, topp på bikbok og en bukse på en annen butikk.. ;)

En veldig fin dag og en veldig varm dag ♥

-Ina♥

Tusenfryd!

Var på tusenfryd i dag! Kjempegøy! Været har vert supert og det har ikke vert alt for mange folk heller. En helt super dag og det eneste som mangla var vennene mine. Jeg vant en middels stor hard krokkodille bamse ;) Og tok nesten alle atraksjonene. De jeg kommer på som jeg tok var: speedmonster, tundercoaster, supersplash, spinnspider, tømmerenna, spaceshot, blekkspruten, nightmare og ja... Det var de jeg kom på.

Det var veldig gøy! Må dit flere ganger i år.

Den her..

Blir man klissvåt av..

Stoppa å tok en burger på veien hjem

Og en tur innom mcdonals :)

Haha

-Ina <3I dag tidelig dro vi til Bø i Telemark. Været er helt ok, det har reina litt og det er ikke så veldig blå himmel her. Vi skjekka inn på et motell litt nermere sentrum, skulle egentlig ligge på Bø camping, men herregud så mye folk, krik er vist helt sinnsykt populært det. De som skal på krik fra klassen kommer i mårra, litt kult at de kommer når jeg er her. De får fri inngang til sommerlandet eller badelandet litt og da ser jeg de sikkert der, jeg skal få med meg de opp i vannskliene ass. Jeg tar alle bortsett fra magesuget :P

Vi dro opp kl. 6 for å kjøpe sesongkort slik at vi slipper køen i mårra, vi bada ikke den ene timen vi var der i dag, men vi padla litt i kano da og kjøpte en is og vandra litt runt ;)

Håper været er litt bedre i mårra slik att jeg får ha det litt gøy ♥

Været ja.. nå er det litt bedre da :)Spiste på pizza fjoset eller hva enn det het :P
-Ina ♥

Krysser fingrene på at det blir fint vær i mårra og driter i hva som står på yr ♥

Ferie, telttur, reguleringslei og innkjøp

Må vel starte med at i går var siste skoledag og det følest så utrolig deilig! 60 dager uten skole og mas på lekser, dette blir så herlig. Ærlig talt klarer jeg egentlig ikke fatte det, dette skoleåret har gått så fort og jeg klarer ikke gjøre det klart for meg selv at det er sommerferie. SOMMERFERIE, jeg elsker det ordet. Jeg har vel egentlig ikke så mange planer for ferien, bare litt, jeg tar det på en måte litt på sparket. Jeg har en fem-dagers plan med Inger og Marit og mye mer. Og så skal jeg vel på ferie med familien ett par uker, men ikke i strekk, og så har jeg lova en hel del folk å finne på noe ;) Viss været bare blir bra er jeg fornøyd, men det kan man jo aldri vite noe om..

I natt var jeg hos Inger og telta i hagen hennes, jeg fikk skikkelig telttur følelse! Vi gjorde mye som å spise, tekste, chatte, facebook'e, spille, prate, fryse, sove bittelitt, se film, spise mer, og ta mange tullebilder. Vi starta en film veldig seint og hadde planer om å se den hele natta, men så gikk den greia vi så filmen på tom for strøm.. og vi måtte se den ferdig i dag tidelig. filmen het Knowing og var faktisk veldig bra!  Jeg var den eneste som lå i sovepose mens Inger og Marit lo der med dynene sine og frøys. Vi hadde det veldig koselig og Marit blei litt borte litt ut på kvelden der :P


Haha.. busta.. Det må vere det styggeste bildet av meg :P


Pusekatten miin ♥


Måtte dra tidelig fra Inger siden de skulle til tannlegen, men det skulle jo også jeg, men jeg dro litt seinere siden timen var litt etter dems. Så da satt jeg jo på Statoil å ikke gjorde en dritt fram til vi kjørte til nes. Jeg hater seriøst regulering.. det gjør så sinnsykt vondt etter stramming og det ser jo heller ikke så veldig pent ut, heldigvis så blir det antageligvis pent etter jeg har tatt den av. Gleder meg til den dagen hvor jeg har  av reggisen. Jeg husker at når jeg var yngre pleide jeg å ønske meg regulering, angrer på det nå.

Etter jeg hadde vert på nes dro jeg en liten tur på Sundre siden pappa skulle kjøpe noe, så da blei det jo til at jeg kjøpte noe og da. Kjøpte en topp og to armbånd. Måtte jo feire at det er ferie!


Beklager dårlig kvalitet på bildene, men det er et dårlig kamera... :(

 

-Ina ♥

Vildes bursdagsfest

Jeg hadde det kjempegøy hos Vilde i går når ho feira 14års dagen sin. Vi spiste veldig god salat, og det var til og med en liten salatbolle uten mais! Jippi! Den smakte veldig godt, jeg har jo heller aldri vert en som spiser mye salat, men jeg tror jeg skal starte med det siden det smakte så godt. Haha, jeg tror jeg har sagt det 4 ganger nå :P 

Så skulle Vilde opne gavene, men det tok laaang tid siden vi måtte hjemme dem og ho skulle finne dem. Til slutt hadde Vilde funni alle og vi skulle spise desert. Det var ærligtalt kanskje den beste pavlovakaka jeg har smakt! Og så var det en veldig god sjokoladekake. Etter det skulle vi gå to og to i grupper og finne på noe morsomt å framføre. Jeg kom med Birgit og jeg fik gleden av å mose ett kakestykke i ansiktet hennes. Det var Birgit sin ide! Vi vant ikke da, men det var jo litt morsomt. Så skulle vi lage dans, jeg lagde en med Karianne og en med Birgit, Ingrid og Marit.

Vi kosa oss masse, MÅ GJENTAS ♥


Vilde venstre og Gabriela Høyre, kjempepene begge to :D


Gabriela, Sofie, Marit og Runa


Herlig ♥


Marit, meg, Vilde, Sofie og Liv


Haha


Haha, sjekk Oda. Til venstre for meg :P


Mari, Runa, Oda og meg ♥


Alle sammen untatt KarianneOutfit for kvelden var: Skjorte fra Caktus, shorts fra BikBok og tubebh fra BikBok ♥

 

-Ina♥

Pizza og slikt

I dag har jeg spist pizza, og før det var jeg jo på skola. Vi blei ferdig en halvtime før i dag. Nå prøver jeg å lære meg HTML koder og slikt og det er fullstendig umulig å få til. Det var det, min dag. Herlig ikke sant? Har for det meste bare chilla.


Piajenta mi skinna seg i går, søt!


 

-Ina ♥

Coco miin

Ja, jeg har et marsvin som heter Coco. Folk syntest navnet er litt  rart men jeg syntest det er så søtt, og siden marsvinet er veldig spesielt fortjener det et spesielt navn. Det som er litt spesielt med Coco er at hohar røde øyne og er lysbrun i pelsen. Jeg vet ikke om det er normalt eller ikke, kanskje faren eller moren var albino eller no slikt. Når jeg kjøpte coco var hun alerede ett eller to år gammel, men de som hadde ho før meg hadde ikke tid. Heldigvis var både coco og søstra hennes tamme og veldig snille, Coco er knyttet til søsteren sin så måtte kjøpe dem sammen, men broren min har den andre. Egentlig litt rart at de er søstre når Coco er rosett-marsvin og broren min sitt er teddy-marsvin.

Her er noen bilder av skjønne lille Coco eller skjønne tjukke Coco.

 

Søteste eller???♥
 -Ina ♥

Shoot med bestejentene

Bestejentene har vert her i dag! Super koseligt, vi tulla, prata, tok bilder..og ja...har du fått en rar telefon i dag kanskje??

Bildene vi tok:


Ikke rare.. spesielle ;)

 

-Ina ♥

Jentekveld

I går kveld var jeg hos Inger Helene fra 6-12. Marit har nettop kommet hjem fra syden så ho var jo brun og blid. Marit viste oss hva ho hadde kjøpt og slikt og tok med litt snop ho hadde kjøpt, ho hadde kjøpt den fine kjolen! Vi så Nothing Hill, en gammel film som de fleste har sett, men vi fikk med oss så mye av den. Det blei mer prating og facebook. Vi lo så utrolig mye! Marit rulla ned på gulvet flere ganger av at ho holdt på å le seg i hjel. Vi tok og litt bilder og slikt da, men det gjør vi jo alltid.

Det har vert så mye stress med prøver og tentamner at bloggen har jeg måtte lagt litt til side, men det blir nok bedre nå. Vet jeg har en prøve igjen og den er på tirsdag i samfunnsfag. Framf. som teller ganske mye. Etter det "tror" jeg ikke at det blir flere prøver. Og da får jeg tid til å blogge.

 

Tok ikke mange bilder med noen få, kamerat mitt gikk varmt så jeg trodde minnekortet var fult og sletta en god del. Søren jeg hadde vist sletta alle de bildene jeg tok av godteriet og alle bildene av Marit...åhh.

 


Vi så ikke bare på film, og litt på topp model.

Søøøøt !
-Ina ♥

Gaver

Det så synd å måtte skuffe dere igjen! Jeg sa jeg skulle legge ut dette innlegget i over i går eller i går, men jeg fikk ikke lasta opp bildene.. og hva er et innleg uten bilder? 

Jaja, uansett fikk jeg så mye fint til bursdagen min! Blandt annet mange fine klær. Chatarina kom jo og opp med klær jeg skulle få arve og det toppa jo dagen. Har ikke noen bilder av det jeg arva, men dere kommer til å se en del av de klæra på bloggen siden ho har så mange fine klær  ♥

Onkel  ♥

Gommo og goffa ♥

Broren min♥

Mamma og pappa ♥

Chatarin, Bjørn Marius og dem ♥

Det er noe av det jeg fikk av klær i bursdagsgave ;) Fikk og mye annet fint da ♥

-Ina ♥

Bursdag!!

Ja, i dag er det bursdagen min og det har vert så koselig. Alle har vert så utrolig søte! Og tusen takk for alle gratulasjonene på face, sms og andre plasser, setter jeg stoor pris på. Kunne ikke blitt en bedre dag. Jeg har jo og fått mye fint, men jeg har ikke tid til å vise dere det nå så viser det i mårra. Har beklageligvis ikke fått blogga før i dag siden jeg har vert så opptat med andre ting. 

Igjen, tusen takk for gratulasjoner og gaver <3

Bldene mine ville ikke laste seg opp...så..


 :P

 

Natti <3

-Ina<3

Kommer ikke inn..

Jeg kommer ikke inn på "Gøy på landet" festen og det gjør jeg nok ikke på lenge. Festen er på bygdehuset så jeg hører veldig godt musikken og får vel antagelig vis ikke sove før festen er ferdig. Jaja jeg forsår jo det at jeg er for ung, men alle andre skal jo dit! Det er liksom år til jeg er atten og kommer ikke inn før det, ja, viss ikke jeg sniker meg inn om et par år.. Jeg vil og vere med på moroa. Irriterer meg at jeg ikke er gammel nok...

Ikke bare det, men rundt bygdehuset er det satt opp gjerde med pressending over så man ikke ser en dritt fra utsida. Åhh..

Jaja, jeg får kose meg her jeg <3 Jeg som skal bake kake og greier.

Mamma skal bruke denne hatten i kveld. Lol :P

Fint vær! :D

-Ina <3

Barnehagen i dag

Ja, jeg har vert i barnehagen i dag. Fast plass der. Neida, det var en slik arbeidsoppgave på skola innenfor arbeidsliv. Jeg måtte dra til Barnehagen og spørre spørsmål og få omvisning. Ikke alene, men heldigvis sammen med Hilde! :D Vi fikk svar på det vi lurte på og skal ha framføring om det allerede i mårra. Gruer meg sykt siden vi ikke har laga powerpointen enda, vi får en halvtime til å gjøre det i mårra. Er vi ikke verdens fineste ? <333

 

-Ina ♥

 

Monday

Mandag og fri! Været har vert sykt av og på og det eneste jeg har gjort er å ikke gjøre noen ting og malt og luka ugress på taket. Akkurat en uke til bursdag min nå, og dere kommer til å høre noe om den resten av uka. Slik er jeg, jeg prater om bursdagen min helt til folk blir drittlei, det er ikke med mening men jeg gleder meg slik. Skal prøve å skjerpe meg.

Var på kino i går kveld, så men in black 3. Sykt bra egentlig ;)

Nå skal jeg se ferdig Paradise Hotel, spennende siden det er finaleuke vettu ;)

-Ina <3

Brent

Solbrent og fin, heldigvis bare i nakken. Oppdaga det i dag når jeg vat på vei inn i klasserommet gor å ha tentamen. Det svir helt sinnsykt..

Tentamen gikk faktisk bra! Engelsktentamen går fort unna, går alltid tidelig på den. Så jeg var ferdig på skola kl. 1 og da blei jeg med Marit hjem og vi sola oss til 4. Kjøpte meg en softis på sundre og ;)

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en kjempekoselog bursdag hos Helene! Det var utrolig gøy. Kjolen jeg har på er utrolig fin, men akjærer seg gjennom den brente nakken min. Man må lide for sjønnheten. Selvom det ikke er mye sjønnhet i rød nakke.... Men kjolen er jo fin ;)

Hærlig vær

Fy søren for et vær det har vert i dag! Dro på badeblassen etter skola i dag med jentene og det bar jo gøy det. Det har bare vert så utrolig varmt og jeg har ligget lenge ute i sola og prøvd å oppgradere brunfargen min litt. Og litt brunere blei jeg faktisk, men ikke veldig mye. Satser på fint vær i mårra og slik at jeg kan gå i shorts. Selv om jeg har ligget å lata meg i hele dag har jeg faktisk gått 5 kilometer nå. Hurra for meg! :P

Coco <3

-Ina <3

Rydding og slikt

Spilte tennis i stad med Marit, Inger og Sjur i da, det var kjempegøy! Jeg og Marit knuste Inger og Sjur ;) Vi vant begge rundene! Og det var foresten skikkelig sommervarme i dag, men det har vert en del overskyet. Nå har jeg rydda rommet og garderoben, veldig fornøyd faktisk. Går å legger meg snart så natti alle mine trofaste og tolmodige lesere <3

Søteste Pia miin <3 har så lang lugg at ikke ho ser noen ting.

Slenger med dette bildet av Gabliela som klarte å henge seg fast på søndag..

-Ina<3

Badeplassen i gårMorsome og fine bilder eller? ♥ Jeg er fotograf ;)


-Ina ♥

Gol med Marit

Dro til Gol med Marit i dag. Vi tulla masse og hadde det veldig gøy. Fant så utrolig mye fint som jeg ikke hadde penger til. Dere skulle sett alle de fine sommerklæra fra merket Fox ! En utrolig kul bikinitopp fra Fox kosta 600 kr! Og det var bare toppen. Så det eneste jeg kjøpte var to søte bh-er. Etter turen på Gol blei jeg med Marit hjem, og vi hadde et lite expriment med vann..typisk oss. Vi koste oss med jordbær helt til jeg dro hjem ;)

Avslutter foresten deksel konkuransen litt seinere i kveld så det er bare å fortsette å melde seg på :D

Hihi, heldige meg fikk kjeks og juice!

Jeg blir aldri lei av jordbær

Eneste innkjøp ;)

-Ina <3

Hipp hipp hurra!

I dag er det 17. Mai og jeg var våken kl.7 for å dusje og og ordne meg. Jeg var ennda ikke helt ferdig når klokka var 10, men jeg måtte jo bare dra. Møtte Marit må skoletoppen og gikk med ho til sundre hvor jeg og møtte mange andre folk. Kjempekosilig å gå runndt i rein og snø så tidelig om mårran.. Jeg gikk i kjole med tynn strømpebukse under så holdt på å fryse i hjel! Vi kjøpte is og prata en del. Jeg tok bilder, men tok bare bilder av all isen jeg kjøpte, jeg kjøpte faktisk og en hampurger. haha typisk meg. Når jeg kom hjem slappa jeg av, og tok på tights singlett og cardigan..for det er såå mye bedre å gå i. Skulle egentlig på kino, men det blei det ikkr noe av. Sikkert masse skrivefeil i dette innlegget siden jeg har dårlig tid og laange løsnegler. Uansett! Hipp hipp hurra for Norge! Og gratulerer med dagen alle sammen ♥ Må bare nevne fort engelen birgit som ga meg jakka si når jeg frøys, ho brukte den jo ikke, men fremdeles kjempesnilt! ♥ Alt i alt en bra dag.

Is og slikt, tok faktisk ikke bilde av meg selv når jeg hadde pynta meg i dag.. åå, og jeg som var så fin og greier, neida ;)

Is

Is..

Og enda mer IS♥

Også verdens morsomste bilde av Mathias og Inger Helene :P

Chille antrekk..

Vet jeg er drit stygg på bildet og håret står til alle kanter, jeg er bre så utslitt og trøtt. Så natta ♥

 

-Ina♥Forestilling

Hei mine søte lesere, vil bare aller først nemne det at dere betyr mye for meg!♥

Forestillinga i dag var kjempebra, mye bedre en på generalprøva! Litt unormalt å sitte å se på en forestilling, jeg har jo alltid pleid å vere med før. Alle var bare så flinke! Jeg skjønner det kanskje var fint jeg satt i salen og ikke var på sena, tenk hvordan jeg hadde driti meg ut oppå der når alle var så flinke. Off, klarer ikke tenke på det en gang. Uansett så var alle kjempeflinke ! Gæy å få se på så talentfulle folk.

Søren..jeg skulle legge ut video av at Inger Helene sang, men det funker ikke.

Tok noen bilder da ;)

Kommer foresten KONKURANSE i mårra

-Ina ♥

Liv og røre

Dro på kulturhuset med Inger og marit rundt 12 tida i dag. Møtte jo seøvfølgelig mange venner der. Jeg så på generalprøva til liv og røre forestillinga og var egentlig litt overalt. Må bare si at alle var drit flinke! Fy søren.

Bilder fra dagen

Marit var kjempeflink i dag!! At det gå an å vere så flink til å danse! *Stolt bestenn* <3

Inger Helene har verdens vakreste sangstemme! Helt utrolig å ha en så talentful bestepews!

Kjempefint vær, men litt kjørlig. Endelig har dt begynt å bli litt grønt på Ål og!

-Ina <3

Gårsdagen

Var hos kristina i går kveld. Snuppa fylte 14 år søndagen som var, og det måtte jo feires! Vi var en del jenter og Mathias og det var bare såå koselig! Vi spiste sykt gode hamburgere og brownieskake og muffins mens vi så filmen bad teatcher. Så hadde vi en utrolig morsom lek hvor man..ja...vanskelig å forklare.

Antrekket i går kan dere se på de nederste bildene.

Fineste Kristina!!

Haha, birgit fikk nytt antrekk av runa. gjennbruk skjønner dere.

En konsentrert Kristiane.

Haha

-Ina <3

Tentamen text

Norskentamen i mårra.. Gruer meg som alltid. Folk prater om at det er så bra at man kan gå før og slik, men jeg bruker hele tida på norsktentamen. Norsk er vel det viktigste faget å få bra karakter i, siden jeg suger i matte og egelsk. Så jeg bare må gjøre det bra! Nå sitter jeg her og øver og prøver å tenke ut bra forteljinger ;) Forslag til namn på personer i forteljinga? Bruker så lang tid på slikt..

Har vertfall kjøpt masse godt slik at jeg kan kose meg litt i mårra og. Iste, jordbær, sjokolade og horn skal få glede meg under tentamen i mårra. Spiser aldri opp, jeg glemmer det på en måte. Huska nå det at hovedmålet mitt er Nynorsk, og det hater jeg. Jeg har alltid masse feil siden jeg blander en del, prater jo bokmål så.. Jeg må jo spørre meg selv hvprfor søren jeg har nynorsk som hovedmål! Ønsk meg lykke til, jeg er avhengie av å få en femer viss jeg skal opp i femmer i snitt.

Går snart å legger meg, 2 timer for tidlig burde vel kanskje vere nok til at jeg kan tenke klart i mårra.

Natta søte dere, og lykke til alle andre som har tentamen i mårra eller snart <3

-Ina<3

Utslitt!

Blei med Marit hjem etter skola og var der til vi skulle på zumba. Vi satt på pcen, tok bilder og spiste karbonader. Så dro vi på zumba og var der en time og så videre en time på pilates ;) Så nå er jeg ganske utslitt for å si det slik.. Tentamen på fredag...huff.

-Ina <3

Med jentene

I dag dro jeg til sundre for å møte jentene, jeg kjøpte meg en is og så gikk vi opp til Lirig. Vi var hos Lirig en stund og kosa oss masse! Nå sitter jeg her hjemme og skal snart jogge noen kilometer.

Leiter fremdeles etter design til bloggen og når finværet kommer lager jeg ny header ;)

Prøvde bølgetanga i dag, kjempefine bølger ;)

Okda..før jeg jogger skal jeg se episden av Hotel Cæsar for i mårra, jeg gidder ikke vente :P


-Ina <3

TRENGER DESIGN!

Er det noen der ute som vil lage et design til meg eller som har et ferdigdesign å dele? Design har jeg leita etter sååå lenge, men finner ingen jeg liker... klarer heller ikke å lage selv og gidder ikke lære meg det. Plizz. hadde noen vile gjort det for meg hadde jeg blitt så utrolig glad ♥ GLAD I DERE ♥ 

Fredag i dag foresten! Jeg har gått/jogga 4km. på 3d mølla i dag og vert litt på taekwondo. kom en time for sent..typisk meg. Jeg var og på nes for å stramme reguleringen.. akkurat nå sitter jeg her og har sinnsykt vondt i tenna, vil egentlig bare lege meg til å sove slik at jeg slipper smerten... Føler også at jeg må rydde rommet, hater å ha det rotete, men får jo aldri tid til å rydde. Så maange ting jeg skulle gjort!!! Jaja, det er fredag og ikke alt var negativt. Må finne på noe i helga med noen, ellers blir det vel til at jeg ligger under dyna og sutrer og klager over hvor vondt jeg har det :P Det er bare å ringe, men vil du hit må jeg rydde rommet og låse garderoben. 

Tok bildet når jeg overnatta hos beste Inger Helene ♥-Ina♥

 

 

Sol og pent vær

Kjedelig overskrift men det er sannheten. Jeg overnatta fra i går til i dag hos inger, det var veldig morsomt. Vi gjorde masse rart som å ringe å ta kjøleskap vitsen på MANGE! Veldig morsomt. Vi gikk til badeplassen i dag for å sole oss siden været var drit fint. Klarte å tråkke over å tryne på veien ned dit så jeg fikk det skrubbsåret.. Jeg klarte å gå til badeplassen så vi lå å sola oss der hele dagen. Gabriela bada, syke syke jente.

Natti <3

Vi lagde toast i vaffelhjern!


- ina<3

Hjem til Ål

Nå er jeg på vei hjem.. Vil egentlig ikke hjem til snø og rein, ok det er kanskje noen fine dager på Ål, men ikke mange. I går og i dag har det vert supert vær på Nykirke, sola meg i kort shorts og singlett. Det er litt kjipt å sitte i bilen å se på det fine været som jeg går glipp av siden jeg sitter i en bil på vei hjem.

Fikk ikke blogga i går siden mobilen min gikk tom for strøm så da vet dere det. Jeg kosa meg masse i går, var på sjøsiden med bestemor og mamma å kjøpte og fikk masse fint. Innkjøp kommer litt seinere siden jeg ikke har hatt tid. Jeg fikk sola meg litt i går siden været var nydelig og i dag var det enda finere. Trampolina så en del til meg i går, vi hadde det sykt morsomt. Jeg gikk til og med 6 kilometer! Det er bra til late meg å vere, jeg og mamma gikk/jogga bort til tante en tur. Det var vel egentlig gårsdagen min.

I dag har jeg vert en del med Caroline, men og med bestemor og bestefar. Det var så utrolig hyggelig å se dem igjen, savner dem alerede... Jeg og Caroline gikk og en tur bort på statoil for å kjøpe softis, og den smakte fabelaktig. Nå sitter jeg her...i bilen å blogger.. ;)

Det er helt sykt med hvitveis på Nykirke! Har aldri sett så mye, det kryr jo.

Hvitveis overalt.


-Ina <3

Fredag

Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar og storkoser meg. Jeg er utrolig trøtt etter så mange timer i bil, så jeg tror jeg snart legger meg. Kommer til å sove utrolig godt i natt. I mårra skal jeg på shopping og jeg gleder meg til å se hva de har fått inn nytt i butikkene siden sist. Sjøsiden er et perfekt kjøpesenter for litt shopping.Det har ikke vert så fint vær i dag ganske likt vær hele veien nedover så jeg håper på bedre vær i mårra.

Ål-cupen starta i dag, håper guttene vant skulle vert å sett på, men jeg er her å koser meg...så vi får håpe de gjorde det bra. Masse lykke til fra meg hvertfall ;)

Nå er jeg trøtt å vil sove.. Natti søte leser. Love u <3

Tok et bilde før jeg dro og ett nå. Fant ut at jeg så helt lik ut på begge bildene...kjedelig..

-Ina <3

Taekwondo

Jaja, da har jeg prøvd det og. Hadde vondt i foten tideligere i dag men det blei mye bedre litt utover så jeg tok en prøvetime på teakwondo siden det hørtest litt gøy ut og så var jo første gang gratis, jeg blir med på det meste som ikke koster penger for å si det slik. Det var faktisk veldig morsomt og lærerikt, men det morsomste var vel å se folk i morgenkåper jeg fikk til og med lyst på en selv... det må vere behagelig å gå i morgenkåpe på trening da. Neida jeg skal ikke mobbe draktene dems. Tror egentlig ikke jeg kommer til å fortsette siden jeg har ikke så mye tid og slikt. Det var kjempe morsomt å ha Sjur som trener! er ikke så flau over å drite meg ut framfor han. Gabriel prøvde å lære meg å ta slikt høyt hoppe spark, som jeg ikke helt fikk til, men jeg syntest jeg var flink til å vere nybegynner. Så dette var kulere en forventet, viss jeg får flere gratise timer drar jeg, haha. Har penger til å gå på det, men trenger jo penger til andre ting og. Håper foresten jeg stavet det riktig.. det skal vere slik jeg skrev det i overskrifta?eeler?

Alt i alt en bra dag, hadde framføring i engelsk som ikke gikk særlig bra. Framføringa skulle egentlig vare i tre minutter tror jeg, men siden jeg prata så fort brukte jeg kanskje bare ett minutt! Off, meg å de nærvene mine, jeg blir så utrolig nærvøs når det gjelder slike ting! Hadde og spansk prøve i dag som jeg tror blir en 5 eller 5+ og det er jo bra, men får jeg en 6 er det sjanser for å gå opp til 6 i gjennomsnitt i spansk♥ I mårra har jeg min siste naturfagsprøve før sommerferien, så den gjelder det å få bra karakter på så nå sitter jeg å pugger til den store gullmedaljen... kjedelig men det må gjøres. Det er fredag i mårra! Jippi! Kanskje vi skal nedover til bestemor å bestefar, håper virkelig vi skal det! Viss ikke må jeg prøve å finne ut noe morsomt jeg kan gjøre, har planer om å mase på Inger Helene :P

Dette gjør jeg akkurat nå: Pugger, blogger, fikser håret, hører på musikk og tekster. multitasker jeg vettu :P


Dagens bilde.. :P random fra google.
-Ina♥

 

Enda en normal dag

Mye å gjøre nå om dagen. Vi har prøver, framføringer og lekser hele tida. Får ikke tid til så mye annet da uheldigvis. Hverdagene mine er jo da veldig kjedelige og det er ingen ting å blogge om og lite tid til blogging. Akkurat nå må jeg blogge fra mobilen siden kameraet lader.

Uansett, i dag dro jeg til kulturhuset etter skola med Marit og Gabriela. Vi gikk ned på Kiwi for å kjøpe mat eller boller som vi kaller det. Når vi kom opp igjen måtte vi flytte opp på bibloteket siden det ikke var flere stoler til oss nede. Vi kosa oss der helt til jeg dro hjem og gjorde ingenting. Eller... Jeg pugga til engelsk framf. i mårra og så på tv. Skulle egentlig ut å jogge, men det var så kaldt og det reina en del.

Bildene er tatt med mobilen så kvaliteten er dårlig.

Outfit

Se hva jeg fant! Litt nusselig da, måtte bare ha noe å ta bilde av :P

 

 

-Ina ♥

Another day

Har hatt en helt ok dag. Jeg overasket meg selv på en positiv måte ved å gå til zumba, danse zumba og så gå hjem igjen. Det betyr at jeg har gått ca. 5 km. i dag. Jeg gikk helt aleine og med herlig musikk på øra. Faktisk ganske stolt over meg selv. Har og øvd til framf. i både engelsk og musikk som skal fremføres i mårra. Ønsk meg lykke til.

Natta, blei beklageligvis et kort innlegg, men jeg har gjort så mye i dag.

Det eneste bildet jeg rakk å ta fra gåturen/joggeturen min

-Ina <3

Utslitt!

Var ute å gikk en del kilometer i stad og er nå helt utslitt. Jeg gikk heldigvis med musikk på øra slik at jeg slapp å kjede meg i hjel, alt blir så mye bedre med musikk. Etter at jeg kom hjem har jeg sett på tv og det gjør jeg egentlig fremdeles men det er pause i Paradise Hotel, eller det var..så jeg må kjappe meg litt for jeg vil se den nye gutten. Har skifta til pysj, den fine grønne pysjen min. Jeg rydda i Garderoben min i går som sagt og da telte jeg 8 pysjbukser.. Det var vel litt mange spørr du meg, men det er så deilig å gå i det. 

I mårra er det fagdag på skola som jeg gleder meg masse til! nei.. vi må ha med teikneseriehefte/bok og det eneste jeg finner her i huset er Pondus så jeg kommer til å måtte ha framføring om Pondus. Ville ha om nemi eller noe slikt, men har verken blad eller penger. Så ønsk meg lyke til. Pondus er jo morsomt da, men ja..

Nå må jeg se på Paradise, snakkes.

Jeg er fremdeles kjempe fornøyd med løshåeret fra rapunzel of sweeden ♥ ANBEFALES!-Ina♥

skrik

Blei vist litt seint å blogge i går, så jeg blogger nå. I går gjorde jeg ingenting og bare satt og slappa av egentlig. Utrolig digg å bare chille på en Lørdag det anbefaler jeg. Inger Helene måtte jo ødelegge med å ringe.. neida det var fint at ho ringte. Ho spurte om jeg kunne komme opp til hoi så vi kunne ha filmkveld/jentekveld/whatever og jeg sa ja etter litt om og men. Marit kom jo og selvfølgelig opp så vi så en film som het skrik, jeg har sett nr.4 men alldri den første så den var jo bra. Jeg satt å offa meg bak en pute.. jeg er egentlig ikke redd skrekkfilmer, men i går blei det bare slik. Vi poppa popcorn og kosa oss med snop helt til noen kom og henta meg. Når jeg kom hjem hadde vi fått besøk og det er jo alltid like koselig ♥

Gårsdagens bilder:

inger var ikke så redd..

 

-Ina ♥

Me and my friends

Jeg var hos Inger Helene i dag og vi tok mange flotte bilder ♥ Inger tok bildene med sitt kamera så det kan hende at jeg og marit har noen av de samme bildene.


-Ina ♥

Titanic

Endelig Fredag! Skal kose meg masse med ingen planer nå i helga, men det kan jo hende det dukker opp litt her og der da. Helg er faktisk verdens mest herligste ord ja eller fri da for de som har kjedelige ting å gjøre i helgene. Gleder meg til å våkne i mårra uten snø, men det er vel mest en drømm eller et håp..jaja får vel håpe jeg får viljen min nå ♥

Det har vert en slitsom dag i dag. Først skole hvor siste timen var gym, så en time med trening hos fysoterapauten etter skola. Trening hos fysoterapauten høres sikkert ikke så slitsomt ut, men det er det! Har neste time der på Mandag for mer trening.

Har nettop kommet hjem fra kino. Så Titanic i 3D med noen venner. Vi satt på andre rad for å få den beste 3D opplevelsen. Jeg forstår ikke at folk ikke liker å sitte langt framme jeg elsker det for da er det ingen høye forran meg og jeg kan ha bena på setet framfor. Filmen var kjempebra! Titanic er rett og slett verdens beste film. Den var så tristn og romanisk..tårene trilla.

 

Jeg vet jeg tok såååå nydelige bilder....

 

natti søte dere!

-Ina ♥

Med Runa

Hei♥

I dag blei jeg med Runa hjem etter skolen, kom hjem først nå for litt siden. Vi tok bussen den lange omveien opp til Runa og lagde oss pasta karbonara og Runa er en perfekt kokk. Etter middag måtte jo vi som er så usunne spise litt sjokolade pudding dekt med vanilje saus. Etter at vi hadde kasta ball på slik sprettegreie slik at vi kaster til hverandre på en måte, gikk vi ut en tur og gikk litt rundt og tulla og den supersøte katten dems fulgte etter oss jeg klarer ikke stave navnet eller huske ordrett navnet på katten, men det var noe slikt som sofius eller noe slikt.. den var i hvertfal veldig nusselig. Vi har også spist bokstavkjeks og prata masse, så så vi en film jeg ikke husker hva heter siden jeg har hukommelse som en gullfisk.. den var ganske bra og på bildet lenger ned ser du hva vi spiste til filmen, off vi spiste jo nesten hele tiden. Jeg rakk ikke se hele filmen siden jeg blei henta da.. men da får vi se ferdig en anna gang da.. 

Runa er bare en helt perfekt jente og så utrolig snill, vi har hatt det så koselig og ikke minst morsomt. 

Haha, det blei vist bare bilder som har noe med mat å gjøre.

 

-Ina♥

Nest siste..

I dag er det den nest siste dagen før skola begynner, det blir morsomt og møte folka igjen, men lekser og fag gleder jeg meg lite til. I dag har jeg vimsa litt rundt som vanelig og nyti søndagen. Nå ordner jeg meg til bursdagsfesten litt seinere. Har på meg en kjole selvfølgelig, men dere får se litt seiere.

Har ikke så veldig god tid nå så det blei et kort innlegg, men skal blogge mer seinere. Ha en fin dag :D


-Ina♥

 

Made by me

Fikk lyst til å lage noe påskete nå siden jeg ikke har noe å gjøre. Jeg kom fram til at jeg kunne lage et gavekort (kort og gave i ett...ja du fårstår). Så jeg fant ut at jeg kunne bruke en lilla eggekartong som følger med de påskeeggene med melkekrem fra Nidar.

Jeg tok den lilla eggekartongen og prøvde meg fram med litt pynt. Har egentlig rydda bort mesteparten av scrappe sakene mine så jeg måtte ta til nytte av det jeg hadde. Jeg tok på litt gule blomster og en sjokoladeann på kartongen. Fant ut underveis at dobbeltsidet-teip (siden jeg ikke hadde lim) festa seg utrolig dårlig så det anbefaler jeg ikke å bruke. Ja, også festa jeg på en gul "God påske♥" lapp. Skulle egentlig ha et slags bånd runt kartongen, men det ville ikke feste seg siden jeg verken hadde glue-dotts eller lim. Inni tenkte jeg at jeg kunne lime en lapp som det gikk an å skriv på som et kort. Etterpå fylte je hele greia med litt godteri. Det blei ikke så fint og veldig enkelt jeg liker egentlig å lage ting mer avansert, men jeg ville bare vise dere at det kan bli kult når man gjør det slik ♥

Fremdeles ha en fin dag

Litt slurvete


Random bilde av meg.. Har ikke jeg bra spenst??! :P

-Ina♥

Påskeaften

I dag er det Påskeaften og og jeg sitter her i senga mi koser meg med påskeegg. Skal prøve å spare det til i kveld slik at jeg har vis vi skal se en film eller noe. Jeg er helt sår i ganen etter å ha spist bittelitt bacon snacks i går.. Jaja, det får jeg vel bare tåle. Snøen er borte og det er kjempefint vær i dag. Tror vi skal grille etterpå så det blir digg. Kos dere masse i dag, påskeklem fra meg ♥

Skal foresten prøve å blogge minst 2 innlegg dagelig siden det har blitt så dårlig i det siste, men dere kan ikke forvente mer en max 3 om dagen. Antrekket i dag er en topp fra cubus og en tights fra Bik bok.

 

Jeg prøvde meg på å ta bilde når jeg snurra runt..blei litt rufsete på håret etter noen forsøk :P


Fremdeles, GOD PÅSKE!

 

-Ina♥

 

 

Enda en herlig dag

Helt sykt så fort dagene går nå i påsken!

Har laga popcakes med Marit i dag. Det smakte sykt godt og det er jo det som teller siden de blei ikke så vakre akkurat.. :PJeg likte ikke den hvite skjokoladen da, memen.. ♥ Popckes er faktisk helt utrolig lett å lage! Vil du vite hvordan man gjør det? Bla litt lenger ned :P

Jeg har og vert på isabella med Marzieh og Razieh som jeg ikke har sett på lenge, det var så utrolig hyggelig å se dem igjen. Var der og med Birgit, Gabriela, Marit og Lirig. Vi kosa oss masse og hadde det kjempegøy. Jeg brukte lite penger (stolt) det eneste jeg kjøpte var solo boller på statoil for å smake på det det. De smakte sykt godt, men de var litt kvalme. Alt i alt en kjempefin dag ♥

Dette trenger du til popcakes:

En pakke me Dots kjeks

En pakke philidelfia ost (vet ikke hvordan det skrivest)

To plater med hvit sjokolade

Slik gjør du:

Mikser kjeksa og osten i en mixer.

La det stivne i kjølesjkap eller fryser

Lage kuler

La det stivne

Smelte den hvite sjokoladen og trill kulene i det.

La det stivne

LETT SOM INGENTING!

 

Her er alle bildene fra i dag ♥Søte jenter ♥

 

GOD PÅSKE!!

 

-Ina♥

Koos

Hei søtinger! Skammer meg for dårlig blogging, men i går hadde jeg tatt masse fine bilder og så blei mobilen min sperra..så nå må jeg bruke en gammel mobil uten en dritt + at jeg kunne ikke sitte på pc'en i går. Og i dag, ja jeg har ikke hatt tid. Vet det er dårlige unskyldninger, men kan dere tilgi meg om jeg sender dere en luft-kos? :3 ♥

I dag har jeg faktisk rydda rommet mitt, jeg kan ikke si at det var så morsomt, men jeg fant litt ting her og der jeg hadde glemt bort. Det er så deilig når man finner noe man ikke har sett på lenge. Har og gått ned på en skole i nærheten og spilt fotball med onkel og broren min, det er gøy å spille fotball ! Akkurat nå koser lille usunne meg med caprisonne og sjokolade♥

I dag har jeg hatt på meg en singlett fra JC, tights fra voice of europe, hårbøyle og smykke fra glitter, ring fra en nettbutikk jeg ikke husker namnet på og extensions fra rapunzel of sweeden. Elsker krøller ♥

Skal nok møte marit jenta mi i mårra, så det blir jo gøy! :D

-Ina ♥

 

Påskeferie og nye sko

Endelig påskeferie!! Har gleda meg masse selv om jeg egentlig ikke skal noe spessielt, så det er bare å slå på tråden nå i påsken.

I dag har jeg vert på skola og hatt historie prøve, den gikk kjempe bra! Etter skola var jeg hos fysoterapauten og trente, jeg fikk på slik rosa spesial teip på foten. Så når jeg kom hjem slappa jeg av litt og fant ut at vi har fått besøk av onkel, han skal vere her i påsken (jippi). Mamma bakte cupcakes og de var helt sykt gode. Fant ut at skoa mine jeg bestilte fra en nettbutikk i kina hadde kommet, elsker dem! Brukte og stativet og den tråløse fjernkontrollen til kameraet for første gang. Det var den korte versonen av dagen min :D

Antrekk:

♥ T-skjorte fra MUNK

♥ Singlett fra Cubus

♥ Tights fra H&M

Her kommer bildene! Tok alle bildene selv, men cupcakesa har mamma laga.God påske!!

 

-Ina♥

Happy birds

Jeg elsker å tulle med bilder, og nå har jeg gjort det igjen ;)

Skulle egentlig blogga i går, men jeg kom ikke inn på blogg.no.... så unskyld, skal bli flinkere til å blogge.

Lagde jeg min egen vri/verson av angry birds, nemlig happy birds for å tulle litt og prøve å tegne på bilder. Kom på det helt selv og tegna alt selv. Blei ganske fornøyd siden det ligner på angrybirds, bare at de smiler og er glade. Jeg redigerte bildet i Photoshop CS5. Jeg brukte tegnebrett slik at dere vet det ;)

Har en stor prøve i historie i mårra, så den må jeg pugge masse til. Prøva handler om den industrielle revolusjonen.. Ellers i dag har jeg hatt prøve i spansk, vert på sundre og skal snart spise. Ikke så spesielt for å si det slik, men hovedpoenget med innlegget var bildet litt lenger ned. Har blitt hekta på å lage ting å lime det inn i bilder, så det kommer ikke til å bli siste gang dere ser noe slik som dette, hehe.

Kjempekult, ikke sant? :P
Tror jeg skal en tur ut og gå nå, så ønsk meg noen gode kilometer ;)

-Ina♥

Lørdag!

Himmelen er blå og jeg storkoser meg med fint vær. Det eneste er vel at det blåser litt, men jaja. Skulle ønske det var litt grønnere, men jeg får vel bare vente. Gleder meg kjempemye til sommeren med kjoler, shorts, solbriller, bikini og alt som hører sommeren med.

Himmelen er enda blåere nå en på bildet. Og skyene er borte ♥

Litt tidligere i dag gikk jeg og broren min til sundre en tur. Flinke lille meg ute på gåtur. PÅ sundre møtte vi Gabriella og Lirigzona. Jeg kjøpte meg en softis på kafeen på ålingen, men den smakte dritt. Den smakte nesten bare krem og hadde små ekle gule klumper i seg. Kanskje du syntest jeg er kresen, men slik skal ikke softis smake altså. 35 kr. rett i søpla. åsj.... Angrer på at jeg ikke klaga.

På sundre kjøpte jeg og lim til øyenvippene mine. Vil ha ordentlig lim siden jeg ikke tar sjansen på å bruke slikt som følger med øyenvippene. Stoler nesten bare på limet fra depend og det kosta ikke mer en 27 kr. for to små limtuber. Når jeg kom hjem prøvd de nye falske øyenvippene mine. Var litt morsomt å se hvordan de så ut på, men det tok litt tid å sette dem på da. Kommer ikke til å bruke dem hverdag eller ofte, det var bere for morro ;)

Antrekket i dag er en fargerik topp fra fishbone, bukse fra JC og smykke jeg av to søte venninner i fjor til bursdagen min ♥

Spør du meg går uka så utrolig fort nå! Jippi :P

.Ha en fin dag :D

 

-Ina♥

Pakker i posten!

I går kom det nye kameraet mitt !! Fikk ikke lagt ut innlegg om det i går siden jeg satt fast i bruksanvisningen.. men jeg har begynt å sette meg litt inn i det nå. Jeg valgte å bestille Nikon D5100 og er kjempefornøyd ♥ Det er utrolig mye man må lære seg, men det går sikkert fort. Gleder meg masse til å begynne å bruke det.

I dag fikk jeg pakka jeg hadde bestilt med falske øyenvipper har ventet i nesten 2 månder. Skulle egentlig få en pakke og fire skrin med øyenvipper... men av en eller annen grunn fikk jeg en pakke, ett smykke og et armbånd. Litt leit, men jaja. Bestilte fra utlandet så gidder ikke sende i retur.

Sorry for at innlegget kom seint, men jeg holder på med et leserinnlegg vi må levere i norsktimen i mårra. Det tok jo litt tid.. Håper dere forstår, skole er noe jeg prioriterer først.

Gleder meg foresten masse til håret og skoa jeg har bestilt ligger i postkassa ♥ Nå blei det mye pakke/Post prat.

Tok noen bilder med det nye kameraet, fine? :D

Ha en super kveld! Hva slags kamera har dere?

-Ina ♥


Pilates!

Har akkurat kommet hjem fra en herlig time med pilates. Går vanligvis på zumba, men siden det er på tirsdager kunne jeg prøve pilates på onsdager. Tok bare en prøvetime, men jeg har veldig lyst til å fortsette. Både zumba og pilates er utrolig bra trening, og trening er bra for alle ♥

Viss du og er interessert i å starte på dette, anbefaler jeg det sterkt. Sportakus er firmaet jeg trener innenfor. De har veldig mange forskjellige ting man kan trene innenfor og jeg går på zumba, men jeg vil veldig gjerne begynne på pilates. Det er kjempegøy!! Du kan og velge å gå på styrke, spinning, stepzumba, pilates og ja.. gå inn å se selv ;) Hjemmesida dems er  Sportakus.no ♥

Nå skal jeg ta meg en herlig lang dusj ♥

Går du på zumba, pilates eller en annen form for trening? :D

-Ina ♥
Hjemme..

Det blei ingen tur for meg i dag.. foten min har hovna opp. Skulle ønske jeg kunne blitt med, istedet for å måtte sitte her og ikke gjøre noen ting. Jeg er ikke spessielt glad i å gå på ski, men vi skulle jo gjøre mye anna morsomt og. Åhh... jeg som hadde ordna til alt og greier.. Det blir jo heller ingen zumba på meg i dag, åhhh....... Det er så kjedeligt å vere hjemme.

Unskyld for at jeg klager så mye, men akkurat nå følte jeg lissom for å klage litt siden jeg er så deprimert.

Psitivt = Jeg bestilte kamera i helga, gleder meg til det kommer! Det kommer antaglivis i løpet av uka :D

 Vet du om noe jeg kan finne på??? :D (hvor jeg slipper å løpe eller gå så mye)

-Ina ♥

Why me?

Jeg klarte selvfølgelgelig og tråkke over. Hvorfor skjer det alltid slike kjipe ting med meg? åhh.. det gjør drit vont og jeg må hinke runt hvoren jeg skal.

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe, bortsett fra å vere på skola. I mårra skal vi gå på ski på Liatoppen og ha slik skidag. Håper jeg klarer å gå da.. Hadde egentlig ikke noe lyst, men pappa var jo så snill og sa at han skulle kjøpe sjokolade, lage kakao, smøre skia mine og fikse det meste. Og nå har jeg såå lyst, vi skal gå på ski, kose oss og ha slik skiskyting :D Så jeg gleda meg faktisk, helt til nå..

//Har kåret vinneren av konkuransen ;) Haha, legger ut innlegg om vinneren etterpå ♥

-Ina ♥

Seriøst spørsmål... useriøst bilde

Jeg har et stor spørsmål til dere, som dere faktisk må svare på !

Når jeg blogger, blogger jeg slik jeg vil. Her på bloggen prøver jeg altid å skrive om ting jeg hadde likt å lese på en annen blogg. Jeg er klar over at ikke alle har lik smak når det gjelder sånt, men jeg lurer på om dere liker å lese bloggen min slik den er nå eller om det er noe dere ikke liker.

Jeg har hørt at det er kjedeligt å lese bloggen min, siden jeg har konkuranser og anbefalinger. Eneste grunnen til at jeg har det er fordi at det er slikt jeg liker  på andre sine blogger. Konkuransene er vel bare en gode for dere ? Ønsker dere mindre av konkurranser og mere hverdagsinnlegg ? Er det noen som ikke ønsker å lese bloggen når jeg reklamerer og gir bort ting ? Håper dere kan svare meg på dette , for vil jo att flest mulig liker bloggen som den er :)

Viss dere foreksempel skulle valgt mellom disse 2:

1) At jeg har bloggen slik den er nå med konkuranser, anbefalinger, antrekk, mote, innkjøp og spesielle ting som skjer i hverdagen min.

2) At jeg skriver om hver ting som skjer hver dag samme hvor uintressant det er, wants, antrekk og ja...

Hva vil dere ha?

 

Tok bare ett tilfeldig bilde. Smykket er utroligt fint (det er ikke til å ha på hodet altså) jeg bestilte det fra usa :) Det ser litt rart ut men jeg prøvde å få smykket framhevet i bilde og, ja, dette var det je kom fram til.

 

 

 -Ina ♥

Skitur!

Nå er jeg hjemme etter årets første skitur.. heller seint enn aldri. Det er så utroligt fint vær i dag, sola vekte meg kl. 7 i dag tideligt. Det var helt greit siden jeg elsker sol og fint vær ♥

Her kommer en kortverson av skituren: Vi dro opp på veståsen for å gå litt der, siden det var så pent vær. Løypene var veldig glatte så det var helt umulig å få feste, så jeg staka for det meste..  Vi tok en laang pause og bare satt og sola oss. Når vi skulle ta løypa jom førte tilbake til bilen smørte jeg på kliste og alt gikk bra. Når jeg fikk på klister blei det ikke så mange "nesten gå på tryne" episoder ;) Når vi kom til bilen kjørte vi hjem og satt litt i sola her hjemme. Slutt.

Siden snøen snart er borte gleder jeg meg enda mere til sommeren, ååå så delig det blir med sol, varme og alt er grønt og stranda venter. Bare slik helt ut av det blå er det 78 dsger igjen til bursdagen min :P

Hva har dere gjort hittil i dag da ? ♥

 -Ina♥

Wii

Har kjøpt ny wii ! JIPPI ! Den forige døde desverre, men nå har vi kjøpt en ny en som er helt lik den gamle bare at denne funker faktisk. Dro innom elkjøp på gol for å kjøpe den på veien hjem fra nes. Har og kjøpt en ny wii konsoll og ratt, så nå kan jeg knuse enda flere i mario kart, eller tape som i mange tillfeller skjer...

Nok om det! I dag er det fredag og jeg storkoser meg, bortsett fra at jeg har utrolig vont i tenna etter stramminga av reguleringen. Tror jeg snart skal starte fredagskvelden med joggebukse og tv kos ♥ Skal og spille litt wii med broren min, jeg må slå han.. Siden jeg har så stort konkuranseinstinkt kommer jeg til å stå framfor den tven i dagersvis viss jeg ikke vinner. Ønsk meg lykke til.

Ha en fin fedag :D

Tapte.. :(-Ina ♥

Skoleflink

Synest selv at jeg har vert ganske skoleflink i dag. Har rle prøve i mårra innenfor emnet Islam.. Har skrivd puggeark på 2 sider, og snart pugget meg i hjel. Satser på en god karakter ♥ Rle er ikke akkurat favorittfaget mitt for å si det slik, men alle fag teller. Jeg prøver å se positivt på det.

Har time hos reguleringstannlegen i mårra så jeg må dra til nes i matfriminuttet. Det betyr at helga starter litt tidligere med en antagligvis "vondt i tenna lørdag" Off, hater å stramme reguleringen! . Jaja, tannregulering = Irriterende, men fine tenner ♥

Hopper til sengs nå, natta :D

Liker dere Rle?

 

-Ina♥

 

Speilrefleks

Hei :)

Jeg har strore planer om å kjøpe meg nytt speilreflekskamera, og lurer litt på hva dere anbefaler meg å kjøpe.  Så det er bare og komme med svar om hva dere har osv.. ;)

Personlig ønsker jeg meg veldig Nikon D5100 ♥ Det kom best ut i test på tv2 hjelper deg og det ser jo bra ut spør du meg. Såå...hva syntet dere?Har foresten baka kake, mamma har bursdag i mårra ♥ Må legge på glasuren i mårra siden da blir den best. Så jeg legger ut bilde av kaka i mårra ♥

 

-Ina♥

God morgen!

heihei :)

Inger, marit og meg kosa oss masse i går kveld, men jeg rakk ikke legge ut innlegg desverre. Så her kommer en liten oppsumering fra i går.

Vi lagde oss mat på raklett og så på tv en god stund. Det tok jo litt tid å lage maten, men etter min mening syntest jeg vi var ganske tolmodige. Jeg hadde faktisk aldri mye mat på tallerken min siden jeg spiste det alltid opp før det andre jag lagde blei ferdig. Når vi hadde sett ferdig torsdag kveld fra nydalen og spist opp all maten var det rett på alt godteriet. Senere på kvelden prøvde vi å sminke oss i mørket, blei faktisk fornøyd med resultatet ;) Vi hdde det gøy utover kvelden, så sovna vi egentlig bare. Jeg våknet i dagtidelig av at marit tok bilde av meg, skulle gjerne ha sovet litt lenger for å si det slikt..♥

Her kommer noen bilder som vi tok i går:

dette er noe av det vi stekte på rakletten. bacon var min favoritt, men ost var og godt viss ikke jeg svidde den...

 

Nå skal vi spise frokost og så ta litt bilder ute og slikt. Så dere skal få se de bildene seinere ;)

 

-Ina♥

Today..

Har vert hos fysoterapauten, prata litt om trening angående ankelen min. Fant ut at jeg må ned der for å trene ankelen to ganger i uka. Ikke så veldig gøy akkurat, men jeg vil antagligvis merke bedring etter vert. Alt i livet kan jo ikke bare vere en dans på roser...

Ellers i dag har jeg som vanlig vert på skolen, der skjedde det egentlig ikke noe spessielt. Nå sitter jeg og holder på å fryse i hjel, tror jeg begynner å bli sjuk IGJEN! :( Jaja, jeg skal ikke sitte å klage, mye enklere å tenke positift ♥

Vi slapp å ha framføring av rapp i dag siden læreren vår i musikk var sjuk, vi hadde nesten ikke øvd eller noen ting så jeg er storfornøyd. Føler og det at det går virkelig bra med bloggen nå, siden jeg har begynt å vende meg til den. I starten glemte jeg faktisk nesten at jeg hadde blogg og glemte faktisk nesten å skrive her, haha dumme vimsete meg :P

HUSK!

Etterpå kommer jeg til å legge ut innlegg om hvem som vant konkuransen om å vinne mobildeksel. Du har fremdeles en mulighet til å melde deg på! Det er helt gratis å melde seg inn i en konkuranse og det eneste du trenger å gjøre er å skrive e-post adressa di. Jeg er veldig spent på hvem som vinner faktisk, kommer til å gå inn på random.org for å trekke en tilfeldig vinner. Husk at alle har like stor sjanse ;) Lykke til alle sammen! Skal trekke vinneren nå snart ♥

Random bilde av meg ;)

 

-Ina♥

 

 

Neglelakk !

Nå er jeg med Inger Helene, vi har nettopp vert og lakka neglene våres. Jeg valgte selvfølgelig en grønn en mens inger tok en lilla farge. Håper at denne fargen sitter litt og ikke flasser av med det første. Nå sitter vi egentlig bare forran pcen og prater og koser oss. Har savnet Inger masse, har jo ikke sett ho siden torsdag så det var koseligt å se ho igjen.

Minner om spørsmålsrunden og at det bare er å stille spørsmål til den. Svarer ærlig, men svarer ikke på alt for personlige spørsmål ;)

Under kan du se et par bilder av meg og Inger Helene.

Ha en fin dag :)

hår krøll

Har nettop vert LENGE på badet og krølla håret. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å krølle håret med glattetanga så jeg brukte jo en stund på det. Blei faktisk fornøyd tilslutt, men dumme meg kom jo på at jeg ville sette opp håret og da forsvant de fleste av krøllene...det verste var at jeg ikke klarte å sette det opp så jeg valgte og samle alt nedover på midten.

Det blei ikke bare krøller i håret men hele krølle prosjektet mitt blei bare masse krøll. Jeg er en person som blir sur og irritert når jeg ikke får til noe ;)

Her kommer et bilde fra etter at jeg hadde krølla, er fremdeles syk og uten sminke så det blei ikke noen bilder av ansiktet mitt.


off, jeg må øve på å ta bilder av meg selv på håret bakfra. Blomsten var for at det skulle se litt penere ut ;)


Slik blei håret etter at alle krøllene hadde forsvunnet og jeg hadde tatt og samla det på midten. Tenkte jeg skulle klippe ut håret slik at man så det litt bedre, men det blei jo litt rart da ;)

- Ina ♥

Header

Da har jeg laget en ny header, blei egentlig ganske fornøyd. Nå fikk jeg i tilleg brukt bilder som ikke var et halvt år gamle ;) Viss dere har tips til hvordan jeg kan forbedre den er det bare å skrike det ut i komentarfeltet.

Skulle egentlig legge ut outfit bilde i dag, men det blei litt vanskelig å ta bildet og til slutt orka jeg ikke mer..Det er kjedeligt å vere sjuk, skulle ønske jeg bare kunne trylle meg frisk, men det går ikke. Så i mellomtida må jeg bare fortsette å vere usosial slik at jeg ikke smitter noen.

Jeg tror jeg skal flykte bort til sofaen å slappe av med topp bladet mitt. Deilig å ha noe å lese på sent på kvelden når man ikke er noe i form.

Tok ikke bildet i dag, men siden jeg ikke hadde lagt det ut kunne jeg jo det nå :D

-Ina ♥

 

 

 

MC Donalds

Har nettop vert på mc donalds og spist. Det er godt en gang i blandt, men man blir sulten etter en time..

Her er ett bilde av meg og den herlige mc flurryen min <3

Hønefoss!!

God morgen! Vinterferien har nettop starta og jeg sitter i bilen ned til Hønefoss og mobilblogger.
Eneste grunnen til at jeg skal til Hønefoss er at jeg skal på røntgen og undersøkelse av ankelen min pga. en trampolineskade for noen år siden (kjedelig) men jeg fikk overtalt pappa til at vi kan dra innom Kuben for å handle :)

Lang dag!

Grunnen til at jeg blogger først nå er at jeg nettop kom hjem fra skola. Jeg har seriøst vert på skola fra kl. 9 i dag tidelig og fram til nå. Jeg er så utrolig sliten, vil egentlig bare gå å legge meg.

Heldigvis har vi avspasering i mårra, så i mårra starter vinteferien min *jippi* ♥

Siden jeg er så trøtt og sliten og ser så sliten ut får dere kose dere med verdens søteste bilde. Kommer kanskje et innlegg til i dag viss ikke jeg sover da..


Dette er hunden vår PIA ♥ Verdens søteste og snilleste! :D

 

-Ina♥