Blogg

inahelland.blogg.no

Den nye bloggen folkens! inahelland.blogg.no   Håper dere vil besøke den like mye som dere vil besøke den bloggen her. Husk, bloggen er helt lik, bare nytt navn og blanke ark. Men fremdeles meg! haha^^

Ta en titt, å skriv hva du syns om den nye headeren og designet foreksempel ♥ 

Elsker dere lesere! Dere som ga meg blogglyst igjen! Håper dere tilgir meg for å ha vert borte så lenge.. :/<3

Igjen, denne bloggen blir ikke slettet ;) ♥
 

Vil starte igjen..men med blanke ark

Har vert lite blogging i det siste. Og alle dere som har spurt om heaer, jeg har rett og slett ikke lyst lenger.. sorry! Har ingen lyst for noe lenger. Off.. men jeg vil starte forsiktig å blogge igjen, så jeg tenkte å lage en ny blogg hvor jeg starta helt på nytt. Har nå hatt denne bloggen i ett år snart og den har gått utrolig bra! men så mista jeg lysten å kjørte hele bloggen i grøfta, og der har jeg blitt liggende.. 

Ser at det er flere som fremdeles besøker bloggen selvom jeg ikke blogger. Det er så støttende! Derfor jeg har fått litt blogglyst igjen. Så viss dere vil, kan dere fortsette å følge meg på den eventuelt nye bloggen min. Det hadde gjort meg såå "HAPPY" ♥ Haha, hadde glemt hvor morsomt det er å bare legge ut om det jeg tenker. Den nye bloggen kommer til å bli en litt mer "ordentlig blogg" med bedre bilder, bedre tekst. Derfor er det ikke det blir flere en to eller en oppdatering dagelig, men spør du meg er det bedre med ett bra innlegg enn fire dårlige.

Håper alle forstår, og har forståelse for det her. Det blir jo egentlig bare en "flytting" av bloggen, for ellers er den helt den samme. Kommer innolegg her når jeg har fått ordna en ny en, og da håper jeg inderlig at dere fortsetter å følge meg der ♥

ELSKER DERE ♥

Kyss og klem fra meg^^

 

Kommer ikke til å slette den bloggen her! Har samlet såå mange gode minner her! ♥ 

Innlegget før INNLEGGET

Lager dette innlegget nå fra mobilen siden min søte bestevennine maste meg til det. Koslig at du passer på meg når det gjelder blogging Marit love ya. My girl sin blogg er lovepinkey.blogg.no Gå in på bloggen hennes! Mange fine bilder og ho har liksom that ass!! haha^^ Nå blir hu sur på meg :P Puwselusen min har og blugg vettu, ingersinger.blogg.no <3

Ville egentlig ikke blogge fra mobilen siden bildene blir så små og fucka i forhold til slik jeg vil ha dem. Hadde tatt masse bilder her om dagen og var klar til å få en knallstart på bloggen etter en lang tids pause. Men så blei det mye lekser og konfirmantmøte, har ikke en gang fått sett filmen jeg skulle ha sett...Paranormal Activity 4.. Og det suger. Også har jeg vert en uke i Gran Canaria som jeg skal blogge om på søndag eller Mandag (er på vei til bestefoldra mine nå og har ikke med pc.. ) så jeg får ikke blogga om det før da. Men det kommer nok til å bli en del innlegg.

Det er selfølgelig trist at det er lenge sida jeg har blogga, men jeg føler at jeg har gjort så mye at jeg ikke har hatt tid og skole må jeg rett og slett bare sette forran blogg.. Men om jeg fremdeles har igjen noen leser, takk for at dere forsatt er der og jeg vil bli flinkere fra og med mandag.. Haha typisk meg.

Ha en fin helg alle sammen og enjoy fredagskvelden. Jeg sitter i en bil og rompa mi verker etter å ha sitti så lenge.. Så fredagen min er ikke sååå nice akkurat, men det er alltid digg å dra fra skola på fredager! Hadde foresten litt drama etter skola med mobilen min, haha det var komisk ass. Sondre glemte at han hadde mobben min og gikk til sundre og når pappa kom og henta meg hadde ikke jeg noen mobil nei.. Haha. Du skulle sett hvor stressa jeg var..

Blogges -Ina <3

Haha meg og blits funker bare ikke...

12.09.12

Har gjort lite i dag egentlig, tatt veldig "morsome" bilder av meg selv, spist og vert litt med venner og slikt. Nå sitter jeg og skyper med Marit beste og har helt sinnsykt vondt i magen, stakkars marit som må se på at jeg lider forran kameraet. 

Har forresten begynt å fikse litt på fargene i bildene mine, elsker det. Det blir så mye finere!


Se på mine herlige, billige fakesko!
Her er resultatet av farginga ♥-Ina ♥


Lager gratis header til deg

Er syk i dag og sitter å leker med photoshop. Så viss du trenger ny header så kan jeg med glede lage til deg. Bare skriv hvordan du vil ha den og størrelsen på pixlene, og send meg bilder på mail. Anieye@live.no. ♥

Her er ett eksempel jeg lagede nå ;)-Ina ♥
Lørdag = Frisøren

Skal til frisøren på lørdag for å klippe meg og farge tuppene mine. Skal nemelig prøve meg på lilla eller rosa dip dye. Er sykt gira på forandringer nå, og tror dette blir utrolig kult. Litt i tvil på hva alle andre kommer til å synest, men jeg håper de syns det blir kult. Ellers så er dems mening ikke så viktig. Har hatt lyst til å gjøre dette lenge.

Har foresten fått meg instagram, jeg heter Ina_Malen sånn viss du tilfeldigvis vil followe meg^^

Hva syns du om dip dye? Kommer nok til å gjøre det slik som på ett av bildene, men har ikke helt bestemt meg enda. Hvem av bildene synest dere jeg burde jeg velge ? ;)

-Ina

Vinn Jeffrey Campbells

På bloggen til Stine Tokle kan du vinne jeffrey campbells sko, bloggen hennes heter garsjekatt.blogg.no og HER er linken til konkuransen. Så nå er det bare å melde seg på, for det har jeg gjort. Og som alle andre har jeg sykt lyst til å vinne! ;) 

Lykke til ♥

-Ina ♥

Sharp eyes

Photoshop in my ♥

//Før // Etter

-Ina ♥

Det tok hele dagen, men er endelig ferdig

Med å rydde garderoben, eller walk in closet da som noen kaller det. Jeg har alltid kalt det en garderobe, men siden man må gå inn en dør for å komme dit er det jo et walk in closet på en måte. Jaja, samme hva man kaller det er det ett sted jeg har klæra mine. Og dere skulle skulle bare vist hvor fort det blir rotete der så nå trengtes det å ryddes litt. Tror det aldri har vert så ryddig der som det er nå faktisk. Det ser ikke så veldig ryddig ut siden det ser ut som om klæra bare er kasta ned i skuffene, men alt er bretta fint sammen. Ser bare ikke slik ut pga. de skuffene jeg har. Skulle nok ønske at plassen inne der var mye større, men jeg skal vel vere glad for det jeg har, det er jo god plass til både klæra mine der inne og meg der inne ;)

Vet noen har spurt om jeg kan legge ut bilde av garderoben min, det var litt av grunnen til at jeg posta dette innlegget. Håper dere liker bildene.
 

-Ina ♥

Spørsmål? Fyr løs ;)

Goldagen

Var på gol for å skjekke ut hva som skjedde der. Etersom at jeg overtatta med Marit i natt dro jeg selvfølgelig med ho, men det hadde jeg vel gjort uansett. Det var mange boder med mye rart og mye dritt egentlig..vrldig mye dårlig kvalitet og noe bra. Var og mye salg i butikker, men jeg og Marit syntest ddt var mye morsomere å bruke pengene våre på karuseller. Vi tok bare den som likna på tekoppene og vi hadde det så gøy! Vi tok den fire ganger + en gratis extra runde siden en/ei begynte å gråte å måtte gå ut. Dakar :(

Vi kjøpte is og smulteringer og da, måtte jo kjøpe noe mat :P

Nå er det full lyd med Justin Bieber på øra mine, og det var det på toget hjem til Ål og. Det var ingen busser som gikk rundt den tida vi ville hjem så da tok vi toget. Like greit det da, tog er så deilig når man er sliten og trøtt. Jeg er helt utslitt, har hjelpi til hjemme fram til nå etter at jeg kom hjem i dag, gleder meg såå til å legge meg nå.

Må bare si noe morsomt som skjedde i natt. Jeg og Marit la oss veldig seint og ville prøve hypnose for å sovne, vet vi er rare.. Også mitt under hypnosen sovna jeg, og det husker jeg. Det samme skjedde med Marit, men så våkna ho når den var ferdig. Så sier ho i dagtidelig at vi lo å prata etter det, men jeg husker ikke en dritt av det. Så enten husker jeg det ikke, men siden jeg alltid har peata fælt i søvne tror jeg at jeg gjorde det nå igjen.. Haha, det er jo litt morsomt da siden ho trodde jeg var til stedet da viss det er det jeg kan kalle det.

Denne var så morsom! Alrså den på bildet over. Følte han duden snurra oss hele tiden, og det dom var så utrolig flaut er at jeg skriker ikke i ting som går fort rundt, jeg ler meg i hjel, så mye at jeg nesten ikke får puste og det hørte sikkert alle som var innenfor ti meter.. Haha, jeg fikk seriøst latterkrampe hver gang det gikk fort rundt og det gjorde det omtrent hele tiden. Noen som hørte meg? :P

Han eide!!

-Ina, og marit da <3Var du på gol i dag ?

Vurderte blogger

tonjesiegel.blogg.no:

Designet ditt likte jeg veldig godt, det var både fint og ryddig. Syntest vel kanskje ikke at headeren passet helt inn, men den var fin. Du skriver veldig bra i innleggene dine og har få skrivefeil. Bildene er kjempefine, men kunne nok vert litt større. Kvaliteten på bildene dine er bra. Alt i alt en kjempefin blogg som er lett og lese og forstå. :-)

wasae.blogg.no :

Veldig enkelt og fint design som får godt frem innleggene og bildene dine. Overskrifta eller headeren passer utrolig godt inn. Du skriver bra og det er lett å lese og få med seg det du skriver om. Bildene dine er av høy kvalitet og vakre å se på. Prøver å finne noe du kan gjøre bedre, men det er ikke noe. Bloggen din er helt perfekt, ver stolt av den :)Ujo.blogg.no:

Designet er vedig fint og passer godt sammen med headeren som og er fin. Du burde kanskje ha litt mørkere farger på skrift, måtte myse for å kunne lese det. Du skriver vedig bra og har fine biolder. Bra blogg :)


NOEN AV BLOGGENE DU KJENTE IGJEN?

 

-Ina ♥

 

 

Vurdere din blogg?

Tenkte det var på tide med en liten vurdering siden jeg faktisk ikke har hatt det før. Kommer til å vurdere 3-5 blogger som skriver i dette komentarfeltet. Trekker på random.org som vanelig siden jeg syntest det er ett utrolig smart program å bruke ;)♥

Blir det mange som melder seg på kan det hende jeg vurderer alerede i kveld :) Så det er bare å skrive!______________________________________________________________

Vil bare legge til at vinneren av gavekort konkuransen blei Runa :)

Ut i båt

I dag tidelig dro vi en tur ut med båten til onkel. Været var helt strålende! Vi satte båten ut i Holmestrand og kjørte innover mot Langøya, og var på en stor båtmolo der. Jeg bada og litt, men det er jo bare digre steiner der så det var ikke like fint, men vannet var rundt 20 grader så det var kos. Vi var der i nesten hele dag og slikka litt sol. Jeg blei litt brun og bittelitt brent ett par plasser som vanelig :P Må bare legge til at jeg har finni ut at svaner er sinnsykt skumle! Jeg og broren min satt i båten når den stod stille ved moloen og spiste kjeks, så kommer det svaner bort til båten og vi gir dem ett par kjeks, og de ville jo bare ha mer og mer. De begyte å brumme når vi stoppa og de løfta på vingene.. jeg løp jo opp på land i frykt etter at de skulle spise meg opp. De er jo store!

Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar etter å ha tatt en dusj og slappa av. Går snart å legger meg nå, ny dag i mårra ;) Savner inger og marit..som var så dustete å dro til sverige uten meg.. :P Neidaa de er bare søte ♥ Savner og de andre vennene helt sykt♥

Det skjedde noe så bildene blei ikke overført.. jaja :)

-Ina ♥

Fisketur med krabbefangst

Dro på løveøya for å fise, men igjen fikk jeg ingen fisk. Så jeg bestemte meg for at jeg heller ville fiske krabber, og da fikk jeg fangst vettu. Jeg er vel litt pingle når det gjelder å ta i dem og slikt men jeg var flink!! :P

Ellers i dag har jeg ikke gjort en dritt..

Måtte jo slippe de ut igjen ;)

- Ina <3

Shopping!

I dag tidelig tok dro vi en tur over til Sverige for litt shopping. Fant merkelig nok lite så det eneste jeg kjøpte var ett par småting på glitter og litt ja.. Litt sjokolade såklart...

Vi dro rett fra Sverige til Vestby for enda mer shopping. Dro til den gata med outletbutikker. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Fant ikke så mye der heller så det blei ett par sko..

Hadde det kjempegøy i dag :)

I går var jeg på sjøsiden og handla, da blei det jo og litt. Legger ut bilder alt jeg handla i dag og i går i mårra siden jeg ikke orker nå ;)

Alle innkjøp kommer i mårra ;)

-Ina <3

Dagen i dag

Var i sommerland i dag og, været til mårran i dag var supert! Men så kom vi opp dær og det kom litt rein.. Heldigvis hadde vi VIP plass slik at vi hadde ett lite telt å vere under når det reina, kjempe kjekt.

De fra krik kom opp rundt 3 og rundt halv 4 fant jeg Kristi, Birgit, Inger, Marit og Stina. Jeg tok halfpipen med Marit og siden det er første hang ho er der var ho jo ganske tøff som tok den først. Etter det fikk jeg ho med meg opp i mot i brystet. Den er langt ifra skummel, men utrolig kald. Møter de i mårra og heldigvis, mye morsomere når de er der, gleda meg til det! :D

Når vi dro til bake til ferieleiligjeten var det kjempesol og jeg satt ute å sola meg, fikk faktisk litt skille i dag ;)

Nå har jeg netopp vert ute å spist på en herlig resturant nedi Bø. Den het "Den gode nabo". Annbefaler å spise der om du er i nærheten. De er veldig hyggelige og man får sykt mye mat for pengene. I går spiste vi og der, da spiste jeg kylling og salat i pitabrød og i dag spiste jeg cheesburger med salat og pomesfrites. Begge rettene smakte kjempegodt, og jeg er egentlig veldig kresen :P

Vip plassen vår

Antrekk

Nammm

-Ina <3

Heihei

Har bare tid til ett lite hasteinnlegg siden vi snart drar opp i bø sommerland. Har ingen bilder fra i går med mobben, men bare på kameraet så de får dere se senere. I dag er det kjempefint vær! Så nå gleder jeg meg virkelig til å komme opp der. Antrekket nå er topp fra bikbok, shorts fra bikbok og bikini fra nelly. Kjøpte 6 kjempefine armvånd i går, ikke noe avanserte armbånd men slike flettabånd.

Nå må jeg løpe og pakke resten, snakkes <3

-ina <3

Pakkeliste

Tenkte jeg skulle leggen ut min lille pakkeliste til ferien, lager alltid det slik at jeg ikke glemmer noe. Og i år kan jeg jo legge den ut på bloggen, da forsvinner den hvertfal ikke :P

Husk at jeg skal først på ferie i maks to uker nå med det første, så jeg pakker til maks to uker og ikke hele sommerferien+ At jeg sikkert kommer til å shoppe en del..

MÅ HA MED:

Shorts

Topper, singletter, T-skjorter

Kjoler

Skjørt

Sko

Sokker

Bikini

Bukser

Genser

Jakker

Vesker

Rettetang, hårføner

Caps

Lader

Lommebok

Smykker

Lue.. :P

Paraply

Mobil, lader

Joggebukse

Undertøy

Toalettsaker

Solkrem

Kamera, lader

Solbriller

Sminke, sminkefjerner

Hårbørste

Pute..

Det var det jeg kom på nå i farta, sikkert noe jeg har glemt... -Ina ♥

Irritert..

Blir så utrolig irritert når jeg setter meg ned for å blogge også etter å ha skrivi en del funker det ikke å laste opp bilder eller å publisere innlegget, dette skjedde i går..derfor ingen innlegg på dere i går. Så det var ikke meg, det var blogg.no.....

Uansett..Pappa har kom hjem fra Ukraina på Lørdag etter at han hadde vert der å sett på fotball kampen mellom England og Sverige. Og selvfølgelig kjøpte han noe til meg, heldige meg fikk mariannedrops og offisiel EM te-skjorte !♥

Kanskje dere har begynt å se endringer på bloggen, men det er noen ting som ikke vil vises på andre pc-er en min egen...rart. Skal prøve å få fiksa det.

-Ina ♥

Under oppussing

Jeg har nå hatt et utrolig kjedelig enkelt design på bloggen med en stygg header. Og nå prøver jeg for harde livet å pusse den opp. Jeg ogn vet det at det fint design og en fin header trkker lesere og jeg tror det ville blitt morsomere å blogga når man er stolt over hvordan sida ser ut. Dere har kanskje alerede merka endringer men endringene kommer i små posjoner siden jeg ikke klarer å lage et helt design. Og da må jeg putte inn litt koder her og der + at jeg ikke er noe serlig flink når det gjelder HTML koder og slikt, selv om jeg bare blir bedre og bedre.

Jeg skal lage ny header med finere bilder, den jeg har nå var egentlig bare en jeg lagde veldig kjapt som en venteheader. Den jeg har nå skulle jeg bare ha til jeg fikk tatt bedre bilder, men det har jo aldri blitt gjort noe så nå har jeg hatt den veldig lenge. Skal få tatt bilder og laga en header så fort været blir bra og jeg får mulighet til det. :D

-Ina ♥

Photoshop

-Ina♥

En dag med verdens beste

I dag dro jeg til Marit jenta mi, verdens søteste og mest herligste bestevenn. Elsker å vere med henne, men jeg savner jo bestejenta mi Inger Helene masse som koser seg i Danmark... Noen ganger lurer jeg på hvor mye vi tre egentlig ler når vi er sammen! Haha, ler bare av å tenke på det ♥

Uansett, jeg kom til marit ganske tidelig i dag siden når vi er sammen vil vi jo ha mest mulig tid. Vi ordna håret, sminka oss litt og satt på løsvipper. Når vi hadde fjasa og tulla litt skulle vi ut å ta bilder, men fant ut at vi heller skulle gå til sundre. Det var litt kjørlig å gå ned dit, men det var jo koselg. Vi fikk lufta Sidney litt samtidigt, sidney er jo verdens søteste lille sjarmtroll. Sidney ga oss en del oppmerksomhet med sitt skjønne jeg som var litt morsomt. Følte meg litt anneledes der jeg gikk med pilotbriller, løshår, vipper og chihuahua ♥

Når vi kom hjem kosa vi oss bare og planla dagen i mårra sammen. Gled dere til å se hva vi skal gjøre i mårra, jeg gleder meg masse. Etter litt pc'kos dro jeg hjem og så big mama og paradise hotel og det er det ♥ Jeg prata og en del med marit på skype som var veldig morsomt. I dag blei det mye marit du, men det er slik jeg vil ha det.

Tok flere fine bilder i dag:
Marit er så pen ♥

-Ina ♥

Curly

Det eneste jeg har gjort i dag som er noe å prate om er at jeg krølla håret. Er egentlig ingen stor fan av krøller, men gøy med litt forskjelligt. Krøllene blei fine med en gang, men etter litt pc og en episode med hotel cæsar forsvant de litt. Glemte og ha i spray slik at de holder..ops.. Så det blei ikke som jeg hadde tenkt.Jaja, det var jo bare for moro ;)

Sitter og vurderer og bytte til bokmål som hovedmål på skola. Har insett hvor mye jeg hater å skrive nynorsk... Jeg glemmer litt nynorsken når jeg prater bokmål og skriver det overalt som her, og når tentamen kommer sliter jeg med det meste, siden jeg må tenke og oversette hvert ord. Eneste grunnen til at jeg ikke har bytta før er fordi at i niende og tiende teller sidemål enda mer, og siden jeg da får bokmål som sidemål klarer jeg sikkert det ganske bra og viss jeg bytter om nå får jeg nynorsk som sidemål og klarer ikke det like bra... Off, hva skal jeg gjøre?? Hva ville dere gjort? Tok opp dette nå siden det krøller seg litt i tankene mine, haha! sorry, litt sær humor :P

Uansett, her er mine bilder fra krøllingen.♥ Off, blei ikke fine bilder :P


Jeg må slutte å se så sur ut!!
 -Ina ♥

 

 

Bursdags KAKE!Mamma har bursdag i dag, så snille meg bakte kake i går og pynta den i dag. Jeg kjøpte bare en slik ferdig pose hvor man tar oppi smør og vann fra Toro, kake er kake. Mens jeg handla, handla jeg selvfølgelig ferdigpakke fra toro med glasur og. Hehe. Jeg er ikke akkurat såå flink til og bake så det hjalp mye med slik pose ;)

Her er noen bilder av bake verket mitt.Nammmm♥

 

-Ina ♥

Ina anbefaler!

Hårolje fra moroccanoil !!! De er altså en olje man har i håret viss det er brusete eller viss du vil at det skal se sunt og fint ut. Noen oljer kan gjøre slik at håret ser fett ut, men ikke denne. Kunne nesten ikke klart meg uten den, den har blitt en dagelig bruksvare hos meg. Det er som om den utrolige flasken med herlighet står og skriker etter meg  ;)

Dette er faktisk noe jeg anbefaler alle personelig. I begynelsen når jeg starta med hårolje brukte jeg en annen type fra joico som funka utrolig bra og som jeg anbefaler, men når jeg prøvde denne blei jeg faktisk forelsket. Den lukter også veldig godt (min mening!) i tilleg. Oljen styrker håret og gir det masse vitaminer, samtidig så får du jo såå fint og ikke minst mykt hår.

Jeg tok faktisk et før/etter bilde, slik at dere kan se hvor bra den egentlig fungerer. Det er ikke sikkert at dere ser forskjell men det gjør jeg ;)

I dag har jeg foresten hatt en veldig avslappet dag, har jo vert på skolen og så dro jeg en liten tur på kulturhuset og satt der litt. Når jeg kom hjem har jeg egentlig nesten bare sittet framfor og pcen. Jo! jeg rokka litt med slik trenings rockering som er veldig deilig å rocke med. Stolt! neida..eller joda. Akkurat nå sitter jeg og gleder meg til å få løshåert fra rapunzel i posten ♥

Ja jeg vet! jeg har brusete hår....Se så fint det blir!

Slik ser det herlige vidunderet med snålt namn ut ;) ♥


Dette er mitt første vidunder, men produktet over blei fort min yndling. Off, jeg er slem som favoritiserer..

Jeg skal legge ny neglelakk etterpå, den begynner å flasse av som dere ser. Og det er ikke pent ;)HELGENS BLOGG!!

skulle blitt kåret i går, men jeg var hos inger helene og bada i stampen, så sorry!

Helgens blogg blei en kjempe nydelig jente. Hun er kjempe pen og blogger utrolig bra. Hun har en veldig fin stil og har bra bilder. Bloggen hennes heter helgakristianseen.blogg.no ♥ Besøk henne, men jeg advarer deg. Går du inn finner du ut at den er så bra at du blir fast leser ;)

 

Ha en fin dag videre.

-Ina ♥

Forlater Sverige!

Nå sitter jeg i bilen på vei hjem til bestemor og bestefar. Har seriøst vert i sverige fra kl. 11 og fram til nå, helt utrolig spør du meg. Trodde vi skulle hjem litt før så har ikke fått blogga. Jaja, jeg skal prøve å få lagt til ett innlegg til i dag.

Kjøpte ikke så veldig mye, men lommeboka mi skriker. Dere skal få se det jeg kjøpte i kveld eller en annen dag, viss jeg skal legge ut før søndag blir det bare mobilbiler siden jeg ikke tok med pcen min. Dere kan forvente dere at jeg har kjøpt en del av det som starter på s og slutter på ko. Det vet jeg at alle dere forstod ;)

Outfitet mitt i dag er det dere ser jeg har på meg på bildene.
Ikke spør meg om merkede siden jeg orker ikke snu meg for å skjekke. Vet jeg kjøpte toppen og buksa på veromoda, singletten på jc og magebeltet på vic på gol.

Nå sitter jeg på båten fra moss. Jeg er trøtt og sliten og gleder meg til å komme hjem til varm middag. Har gått så mye i dag at jeg snart tror jeg mister følelsen i beina. Håper den båten snart kan starte slik at jeg snart kan komme meg av den...

Her kommer litt bilder fra den slitsome turen over til sverige. Det første bildet blei tatt på båten over til moss, etter det forstår dere sikkert forklaringene runt bildene, eller så kan dere bare finne på en forklaring ;) ha en fiin kveld.

Minner igjen om konkuransen litt lenger ned på sida :D


-Ina

Spørsmålsrunde!

Jeg fikk spørsmål om spørsmålsrunde, så det kan jeg jo ha. Du kan spørre om hva som helst, men det er ikke sikkert jeg svarer på alle viss noen av spørsmåla går ut på det samme. Jeg kommer selfølgelig til å vere ærlig ♥

Så bare kom med spørsmål, håper jeg klarer og svare på dem ;D Blir litt dumt viss bare 2 eller 3 skriver så..skriv!

Vet ikke om det blir en videoblogg eller at jeg svarer i et innlegg, vi får se.


Tok bildet en gang tidligere i vinter.

 

-Ina♥

Hår mascara

Jeg har kjøpt hår mascara fra isadora for å teste den ut. Hår mascara er en mascara børste med hårfarge på, som man bruker til å påføre striper i håret. Jeg kjøpte blå og lilla, men den blå passa best i håret mitt.

 Den finnest faktisk i 20 farger og funka egentlig ganske bra! Det dumme er det at fargen forsvinner ganske fort, og går helt bort i vask. Det er jo bra at den går bort i vask, men det er dumt at etter en dag har den blitt mye lysere! Men ellers så var det her utrolig kult :D

På bildene kan dere se resultatet ♥
Sorry for at jeg ikke har blogga før nå men jeg har 2 prøver i mårra og 1 test. Jeg har og farga håret til onkel (ikke med hår mascara altså, men vanlig hår farge). Så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå..

 

Klem fra♥

-Ina :D

Måtte kjøpe en til

Dere har sikkert sett innlegget jeg la ut om napapijri fleecejakke ;D Jeg kjøpte en til jeg, siden den var så god. Jeg kommer til og bo i fleecejakker fremover. Jeg kjøpte jo selfølgelig en anna farge, og denne kommer jeg nok til å bruke mer en den andre siden den har mørkere farger. Hvitt må man vere så forsiktig med på en måte  ;-)

Orginal pris på jakka er 2000 kr. men jeg kjøpte den på salg på butikken "Josefine" på Gol. Mange fine klær der!

Bilder av meg med med jakka ♥

 Hva syntest dere?

-Ina♥


Zumba

Da var jeg hjemme etter 1 time med zumba. Viss ikke du vet hva zumba er så er det en treningsform av dans♥  Det er utolig gøy og vere med på og noe jeg anbefaler for ALLE, samme hvilken aldersgruppe!

På zumba fins ikke ordet "flaut" for det er bare å slippe seg løs med store bevegelser. Man får en herlig følelse etter å ha dansa zumba siden man føler at alle musklene i kroppen er trent. Jeg har bestilt meg en zumba dvd, så nå blir det zumba framfor tven dagen lang.

 

 

-Ina♥

Hva vil dere ha?

Jeg lurer egentlig litt på hva dere liker å lese om, så bare kom med forslag om hva som helst. Dere kan enten skrive ned dine forslag i komentarfeltet eller dere kan sende meg en mail anieye@live.no  Blir utrolig glad om du kommer med forslag♥

Slik ser jeg foresten ut i dag, var ikke så fin på håret men jaja :)

Genser fra H&M ♥ Singlett fra cubus alt kjøpt på sjøsiden i Horten.

 

Tusen takk for alle de flotte komentarene jeg har fått, setter utrolig stor pris på det :D

 

-InaLovely shoes

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine sko som jeg er veldig glad i. ♥ Tenkte og at jeg skulle begrense smiley bruken min litt, siden det kan bli irriterenes for noen.Ok her kommer noen søte sko fra skogale meg. Lurer på hva det er med meg og svarte sko !


Disse kjøpte jeg  påNordbysenteret i Sverige på en butikk som heter New Yorker. Er de ikke søte? Anbefaler alle å ta en tur innom der.


Dette paret med sko kjøpte jeg på eurosko tror jeg. De er bare helt herlige!! Gleder meg til snøen smelter og jeg kan begynne å bruke dem igjen.


De fiiine vinter skoa mine. De er gode å gå i og veldig varme. Kjøpte dem på eurosko.


Disse skoa er kjempe fine, jeg bare elsker dem ♥ Tror jeg kjøpte dem på økonomisko..

 

 

-Ina♥

  

 

Napapijri fleecejakke :D

Ny fleecejakke ! Den er bare helt herlig, elsker den. Den er så utrolig enkel å ta på seg og ikke minst VARM! Den er fra merket Napapijri og kjøpt på klesbutikken josefine på gol.( nyheter og bilder blir lagt ut på facebook siden. Søk bare på Josefine. Der blir det også lagt ut når dem har salg osv. )  Den finnest og i andre farger ;)

Har vert flere ganger ute i dag så jeg måtte jo teste den ut. Jakka var veldig varm, men etter vert begynte det å blåse litt surt og jeg blei litt små kald. Jeg hadde jo ikke så tykt lag med klær under så det var vel litt min egen feil at jeg blei kald, jeg stod jo og mye stille.Her er noen bilder av meg med jakka. Beklaer kvaliteten på noen av bildene...måtte some litt ♥

Sorry for at innlegget kom litt seint, men som sagt har jeg vert mye ute i dag og jeg måtte jo få spist opp fastelavensbolla mi..

kozzz♥

 hva syntest dere om flis jakka da ?

 

 

-Ina♥

Dagens outfit !

Jaja, da var det søndag ♥ Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har på meg. Hadde ingen til å ta bildene så jeg måtte ta dem selv, derfor blei de litt rare. Tunikan er kjøpt på fra vero moda på sjøsiden i Horten, jeg Elsker den! Deilig å gå i og den var heller ikke alt for dyr.

Tightsen fra H&M den er helt normal svart (kjedelig)  Ringen er bare verdens søøøteste! Den ser ut som tre kaniner, og er også kjøpt på sjøsiden i Horten på butikken som jeg bare elsker GLITTER :-) Denne butikken gir ut kort hvor man får stempel for hvert kjøp. Ett stempel per 100.- og når kortet er fult får man varer gratis for 100.- genialt.

Skal snart ut en tur i det nydelige været så oppdaterer dere seinere ♥ Jeg blir glad for komentarer så det er bare å skrive.

Ina ♥


Er det fint vær hos dere da?

Film kvelden :D

Har nettopp sett en film som heter "poppers pingviner" og kost meg med litt popcorn♥

Filmen var helt grei. Det var en koselig familiefilm ♥ Resten av kvelden skal jeg vel egentlig bare rydde litt og sitte på pcen.


søte pingviner x]


nammmm :3

 

Hva har dere gjort i kveld da? ♥

Bilder.

Jeg og Marit har tatt litt bilder. Så her kommer noen av dem♥

Fine eller?


Meg i dag :)

Dette er det jeg har på meg i dag, enkelt og greit.
Kjolen er fra b-young og tightsen er fra H&M ;) Alt er kjøpt på sjøsiden kjøpesenter i Horten, plassen som jeg offtest kjøper klærene mine.
Akkurat nå er jeg med Marit (lovepinky.blogg.no) vi koser oss med oreokuler. Oppskrifra finner du viss du går inn på bloggen hennes, de er syyyykt gode ;) Kjappe å lage og absolutt vært å prøve.  

Endelig :D

Endelig har jeg laga header, men den blir bare midlertidig. Ble egentlig ikke så fornøyd så jeg skal lage ny når jeg har fått tatt litt nye bilder med speilreflekskamera. 

Ellers i dag har jeg jo vert på skola, men det er vel ikke så mye å si om det. Jeg har og sitti en del på pcen og leita etter bilder, laga header osv..Akkurat nå prater jeg med marit (lovepinky.blogg.no) på web og ho er bare så morsom å prate med ♥ Gode venner er utrolig viktig.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut bilder men aller først må jeg jo lade kameraet mitt ♥

Ja..Dette er meg akkurat nå. Dårlig kvalitet siden jeg tok det med web kameraet .

Kos dere resten av kvelden ♥

anI eye :)

Tenkte bare jeg skulle begrunne namnet på bloggadressen min.

anI = Er fordi jeg heter Ina og Ina baklengst er jo ani ♥

eye = Det var allerede noen som het ani..og etter mange forsøk på namn fant jeg ut at Ani EYE var ett navn jeg synest var veldig kul t♥

Kanskje dere syntest det er litt rart, men jeg som sagt syntest det er kult ♥

 

Hva syntest dere om namnet ?

Dagen i dag..

Ja..Dagen i dag har vært utrolig kjedelig :( Jeg er sjuk og har ikke orka å bevege meg bort til pcen før nå.

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde men så bleik å sliten som jeg ser ut ble ikke det noe av. Får håpe at det bedrer seg til i morra, må være frisk til helga ! ♥

hei :)

Klarte aldri å bestemme meg for namn på bloggen, men endelig fant jeg et. ♥

Håper dere vil følge med på bloggen min og at dere liker den !

Legg gjerne igjen kommentarer, det vil etter litt komme konkuranser med flotte premier osv så fort bloggen er oppe å går skikkelig. Siden dette er første gang jeg prøver meg på blogging , vil det nok bli litt prøving og feiling i begynnelsen. ♥

Ina  ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg. Her håper jeg dere vil kose dere sammen med meg og mine innlegg. Skal prøve å fokusere på å ha en variert blogg med litt av alt.

Har dere tips å komme med så send meg gjerne en epost. Da kan dere bruke denne adressen. anieye@live.no

For sponsing eller reklame så send epost til denne mailadressen.  britthelen@live.no

 

Ina  ♥