Bilder

...
Enda en fotoshoot

-Ina ♥

Flower Power

 

-Ina ♥

Bilder fra overnattinga med Marit

Vi tok noen bilder oppe hos Marit når jeg overnatta, men har ikke fått lasta de over på pcen før nå. Så her kommer de, bedre seint en aldri. 

Vi spiste kyllingvinger

Og som sagt.. vi er rare... vet det ser skikkelig ekkelt ut, men når tårnet blei høyt blei det ganske kult!


Elsker å ta bilder av Marit, ho er så pen og da blir det så fine bilder. :D

-Ina <3

Bilder - Inger

sexy :P


Favoritt bildet mitt <3SPIDERMAN, PIDERMAN...LALALALA

Det var noen bilder av en supersøt Inger ♥

-Ina ♥

When boys..

¢¾Ina ¢¾

Effects

Her testa noen effekter på kameraet mit nå. Har hatt good tid til dette den siste uka. Prøvde nesten alle effektene, men jeg vil vise de beste bildene. Tok bilde av det som stod i vunduskarmen siden det var for dårlig vær til å gå ut. På de to første bildene brukte jeg effekten "bare valgt farge" og på den nederste brukte jeg effekten "lyse toner" ;) Syntest bildene blei veldi fine så måtte bare vise de på bloggen ♥HVA SYNTEST DERE OM BILDENE?

-Ina ♥

Bildedryss fra sommeren 2011

Har jo noen bilder fra fjor sommer som beskriver mye av det jeg gjorde, men siden jeg da ikke hadde blogg var det ikke like stas å ta bilder. Dette årets sommer skal jeg ta mange bilder, og det har jeg bestemt meg for! Ok, her kommer minnene fra fjor sommer..

Starta sommerferien med å dra på kongress til Kroatia med statoil.Amalie, Emilie og Ingrid ♥Stian, Emilie, Meg og Amalie ;)Konsert med Madcon, de var kjempeflinke live. Men det var litt kjipt for vi skulle få signert cd og bilde med dem. Og da starta de og ta inn den yngste gruppa først og når vi i den eldste gruppa skulle gå for tur, måtte de dra og vi fikk verken cd eller autograf.. Jaja det var kult å se dem uansett ;)

Fotballskole med Morten Gamst Pedersen, kjempegøy å møte han. Møtte han kongrssen før der og, men da var jeg ikke med på fotballskola. Jeg blei utrolig nok mye bedre til å sparke fotball og gjøre de øvelsene når han så på :P

 

Må bare legge til en morsom ting, og det var at jeg løp inni slik stor ball med luft på vannet! Det var gøy! Og at vi hadde konkuranser i vann hvor Christer Falk var den som hadde laga konkene ;)

 


En ekte mann ja, jeg skvatt litt når jeg så at det var det. Tenk å jobbe som statue da.. Jeg var litt skeptisk til å ta bilde med han, var litt skummel x]

Elsket denne lille (store, tonge, vonde) dotten ♥ Kjempesøt!


Linn Skåber sa håret mitt lukta godt og lurte på hvor jeg hadde kjøpt hårspryen min :P


Konsert med Carola. Ravi var konferansier den kvelden.Siste frokosten med Emilie ♥ Vil nesten tilbake til kroatia bare for potetene :P De var sykt gode..


Så dro jeg på Hytta en tur og møtte de tre bokkene bruse :PTusenfryd med bestejentene! ♥ Må gjentas i sommer! Sitter bakerst der jeg, sammen med marit eller Inger ;)


Den hang etter båten og det gikk fort! Var når vi var ute med båten til Onkel.Ser man nøye etter, kan man se meg, kanskje.Elsker alt som går fort og rundt :P Det var lisseberg i Serige ;)

Har så mye mer, og jeg gjorde så mye mer morsomt, men det har jeg ikke bildebvis på. Uheldigvis. Tok mest bilder i Kroatia som dere ser, og jeg har mye mer, men da blir innlegget om den ene uka og ikke om fjorårets sommerferie.

 

-Ina ♥

Grønne bilder

Kan vel kalle det sommer nå ♥ Tok noen fine bilder her om dagen som jeg ville vise dere. Grønne flotte bilder :D

 

-Ina ♥