Anbefalinger

Inger overnatta

Inger overnatta i natt, blei bestemt rett før ho skulle dra i går. Vi var på barneskola å leika litt og en liten tur i barnehagen. Vi hadde det ganske gøy, tror vi lo hele tiden. På kvelden så vi på bittelilletines liveshow og skypa. Det var så utrolig varmt på rommet mitt, og pga. min frykt for edderkopper opnet jeg ikke vinduet. I dag har vi tatt masse bilder og spist vaffler og nå skal vi sykle opp til Marit. Så vi snakkes <3

Klar til å dra

Nå er jeg pakket og klar til å dra til Svelvik. Håper været blir bra der! Nå mangler det bare å sitte i bilen noen timer.. ;)

Ha en fin dag videre :)

-Ina <3

Funny hair

Gabriela likte å leke med håret mitt, ho brukte vel det ho fant..som en pute.. Jeg fikk mange morsome frisyrer og mange rare blikk fra de andre. Fikk beskjed om at jeg kledde kort hår og at ho ville bli min personlige stylist til juleballet :P

Linselusa Marit ^^

-Ina<3

rart vær

Har vert kjemperart vær her etter at jeg kom hjem fra sjøsiden. Regn og sol har variert litt hele tida. En gang med steiksol og en gang med pøsregn. Veldig deilig når sola virkelig var oppe da. Innkjøpa mine fra sjøsiden kommer siden en gang.

Sol!

skya

skya med regnbue!!

noen som har smakt softis med mini marengs? Det var godt.

mee ^^

-Ina <3

Trøtt..

Nå er jeg utrolig trøtt etter en lang biltur.. Så nå skal jeg snart gå å legge meg. Tror vi drar til sverige i mårra, veldig tidelig. Så litt søvn trenger jeg. Ja, det var vel det jeg hadde å si.

Tusen takk for alle de fine komentarene jeg har fått på innlegga mine i det siste, setter veldig stor pris på det. Så at jeg hadde fått 17 komentarer på det ene innleget, hva har skjedd?? Haha, men uansett tusen takk. :)

God morgen

God morgen lesere

Posta faktisk ett langt innlegg i går,men så blei det ikke posta.. Og det fant jeg ut nå.

I går hang jeg og Marit opp lapper på sundre im at vi sitter barnevakt, håper virkelig at noen ringer!

Og i natt overnatta jeg hos Marit, deg var fint vi fikk gjort det før jeg drar på ferie igjen. Etter å ha prøvd å få Marit opp av senga i en time, kom ho seg på beina. Nå har vi nettop ordna oss og skal snart dra til Gol ;)

Ha en finfin dag søtinger

-Ina <3

Istid 4

Så Istid4 i dag og den var såå bra. Kinoen var i 3D og det gjorde jo filmen så mye bedre. Jeg elsker slike filmer, de er så morsome. Dere burde virkelig se den filmen! Jeg lo meg i hjel. Så ikke alene da, men sammen med Marit, Inger, Lirig og Birgit. Koselig som alltid <3

Bestilte noen deksler i stad foresten, gleder meg til de kommer.

pc kræsj og Marit dag

Må blogge fra mobilen igjen, noe som jeg hater. Pc'en min har fått etteler anna virus eller noe greier så jeg kommer meg ikke på nett og to ganger i minuttet popper det opp en rute hvor det står ting. Nå driver jeg å laster bilder over på cder slik at ikke de dør med pcen.

Var med Marit i dag og, vi var på sundre i omtrent hele dag og tro meg.. ho fikk gjennomgå. Jeg fortalte om drømmen jeg hadde her om dagen.. og jeg fortalte ikke kortversjonen heller. Vi kjøpte og litt mat som inneholt skjokolade, og så kjøpte vi iste. Etter en dag på sundre gik vi hjem til Marit og satt på pcen. De prøver å kvitte seg med popcorn og da var jeg løsningen :D

Nå skyper jeg med Marit og ser på gamle bilder og filmer. Mange gode minner <3

ser du hjertet?

-Ina <3

Genialt

Fikk tegnebrett for ett år siden av gommo og goffa til bursdagen min, og det er bare helt genialt! Jeg som elsker fotoshop og programmer hvor man må bruke musa til å teikne og skrive, er det så utrolig smart med tegnebrett hvor man bruker penn og ikke mus. Holder man pennen 1-2 cm. over brettet beveger man pila rundt, og seter man pennen ned på brettet kan man bruke den til å trykke eller dra den bortover langs brettet for å tegne. Det er og veldig morsomt å drive med så viss man starter blir man hekta, eller det blei jeg vertfall. Jeg bruker det aller mest når jeg skal beskjære bilder og slikt for da får jeg kjsppere rette og jevne linjer.

Tegnebrettet mitt heter "wacom bamboo fun pen" og funker veldig bra. Har aldri hatt noe problemer med det eller noe og det er lett og instalere det.

Måtte egentlig bare anbefale det til dere siden jeg selv er så fornøyd med det ♥Haha! Lagde den til kristiane på bursdagen hennes i fjor, men rakk ikke å printe den ut så ho fikk aldri sett den ♥

 

-Ina ♥