Gaga konsert i desember!

Sorry! Vet marit blogga om dette først, men jeg visste det ikke før nå! Ho har og et supert innlegg!!, bloggen hennes [HER]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er dritglad! Fordi jeg og mine supre bestevenninner inger og marit skal sammen på konsert i desember. Og det er ikke på hvilken som helst konsert, men Lady Gaa sin. For to år siden var vi og på konserten hennes og den var helt super. Ho gjør så mye ut av konsertene sine, ho står ikke bare der som en kjedelig hvilkensomhelst kjendis i kjole og synger. Men ho har de rette kostymene, showene og det blir aldri kjedelig! Samme hvor teit eller rar sangen er blir det bra, fordi du ser ned på ho og ser hvor mye ho gjør for å holde showet i gang, og ho får det til så perfekt. Beundrer henne! 

Konserten er på en torsdag, så vi må ta fri fra skola ett par dager. Husker ikke hvilket hotell det var vi skulle ligge på, men det ligger i Oslo. Da får vi og fine muligheter til å shoppe! Og jeg har alerede begynt å spare. Ååå, det blir en så utrolig koselig tur, med verdens beste folk. Gleder meg no så sykt.!

Er foresten syk i dag, det suger.. Hater å vere syk, off. Derfor jeg ser litt loka ut x]

Forige Lady Gaga konserten vår. Vi var så søte og små^^<3

Digger den dama!

-Ina ♥

3 kommentarer

Martine Kristine - Makeup blogg
-14.11.2012 kl:14:26


Bare Innom for å ønske deg en fin onsdag, og håper du har fått en fin start på dagen ^^
justinbiber2468.blogg.no
-15.11.2012 kl:22:33


jeg skal også på Lady gaga konserten sellom jeg bare er ni år!.Jeg synes at Lady gaga er kjempe kul.Plissssss les bloggen min en gang.elsker bare bloggen din så sykt.Jeg gleder meg til og dra på Lady gaga konsert!!!
mathildelan
-02.12.2012 kl:15:14


Hei! Kunne du tenke deg å lage en header til meg?

Du har en veldig fin en, og jeg klarer ikke lage selv.

Har bildene jeg vil ha og informasjon på bloggen min!

Skriv en ny kommentar