Innlegget før INNLEGGET

Lager dette innlegget nå fra mobilen siden min søte bestevennine maste meg til det. Koslig at du passer på meg når det gjelder blogging Marit love ya. My girl sin blogg er lovepinkey.blogg.no Gå in på bloggen hennes! Mange fine bilder og ho har liksom that ass!! haha^^ Nå blir hu sur på meg :P Puwselusen min har og blugg vettu, ingersinger.blogg.no <3

Ville egentlig ikke blogge fra mobilen siden bildene blir så små og fucka i forhold til slik jeg vil ha dem. Hadde tatt masse bilder her om dagen og var klar til å få en knallstart på bloggen etter en lang tids pause. Men så blei det mye lekser og konfirmantmøte, har ikke en gang fått sett filmen jeg skulle ha sett...Paranormal Activity 4.. Og det suger. Også har jeg vert en uke i Gran Canaria som jeg skal blogge om på søndag eller Mandag (er på vei til bestefoldra mine nå og har ikke med pc.. ) så jeg får ikke blogga om det før da. Men det kommer nok til å bli en del innlegg.

Det er selfølgelig trist at det er lenge sida jeg har blogga, men jeg føler at jeg har gjort så mye at jeg ikke har hatt tid og skole må jeg rett og slett bare sette forran blogg.. Men om jeg fremdeles har igjen noen leser, takk for at dere forsatt er der og jeg vil bli flinkere fra og med mandag.. Haha typisk meg.

Ha en fin helg alle sammen og enjoy fredagskvelden. Jeg sitter i en bil og rompa mi verker etter å ha sitti så lenge.. Så fredagen min er ikke sååå nice akkurat, men det er alltid digg å dra fra skola på fredager! Hadde foresten litt drama etter skola med mobilen min, haha det var komisk ass. Sondre glemte at han hadde mobben min og gikk til sundre og når pappa kom og henta meg hadde ikke jeg noen mobil nei.. Haha. Du skulle sett hvor stressa jeg var..

Blogges -Ina <3

Haha meg og blits funker bare ikke...

Én kommentar

Charlotte
-26.10.2012 kl:18:45


søt :))

Skriv en ny kommentar