Sorry for all mobilblogging!!

Har sagt jeg vil bli flinkere til å blogge med ordentlige bilder tatt med kameraet og blogge fra pcen, men denne uka har jeg ikke fått tid til det ene eller det andre. Så det beklager jeg!

Overnatta i telt med Tobias, Håvard, Inger og Marit i natt. Det var jo gøy, vi prata egentlig hele tida. Og i dagtidelig lagde Tobias vaffler til oss og etter det tok vi ned teltet, pakka sakene våre og så gikk jeg, Inger og Marit til sundre. Vi henta sykkelen til Marit og kjøpte oss noe å drikke. Kikka litt på caktus og prøvde litt klær. Endte opp med å kjøpe en topp som jeg skal ha på på discon i mårra. Gikk en tur på apoteket hvor jeg kjøpte seriøst verdens beste hårbørste! Har aldri vert så digg å gre håret før. Det er en tangle teezer hårbørste i rosa.

Vaska litt klær i dag, og prøvde å pakke til knattholmen... Men jeg var ikke i pakke humør i dag. Klarte ikke å finne fram noe, og jeg klarte ikke å tenke klart. Jeg kommer så sykt til å glemme noe. Skal få vaska og pakka mer i mårra. Viss jeg får tid siden jeg skal på Ålcup, disco og overnatte hos Inger! Hvordan skal dette gå?!

Nå skal jeg nerde litt pc og så skal jeg sove ;) Natta^^

Pakke opp å ned telt var Inger og Tobias sin greie :P

Håvard xP

Off.. Klarer ikke å pakke!! Selv om det star i brosjyra, men det er jo mye mer man må ha med!..

-Ina <3

3 kommentarer

maria sanni
-17.08.2012 kl:23:26


Utrolig fin blogg du har! Ønsker deg en strålende helg videre :-D
beatesdiary
-17.08.2012 kl:23:32


Fin blogg :D
anieye
-17.08.2012 kl:23:42


Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar